nisanlandik kavgalarimiza basladik :(((

aryasu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2015
5
0
33
Mrb arkadaşlar işin içinden cikamiyorm bu yüzden yardiminiza ihtiyacım var 2sevgili kaldığım nisanlimla çok guzel bi ilişkimiz vardı kavga etmek istiyorum hatta nisanlandik ilk 3ay güzeldi sonra saçma sapan şeylerden kavga etmeye başladık kendisi borcanmaktan nefret ediyor bu yüzden her yapmamız gereken şeyler konusunda konuşsak geriliyor hiç bişey söylemez hale geldim normal bişey bile söyleyemiyorum gideceğimiz kafe konusunda bile benimle tarisiyo canı çok az hemen daralıyor herşeye artık ona normal davranamiyorm bazen konuşmak bile istemiyorum sinirimden evliligimdrmi böyle gidicek acaba ne olur yardım edin ((

2 ay bi insanı tanıyıp anlamak için çok kısa bi süreç siz 2. ayda nişanlanmışsınız ..
zaten normal şartlarda 5 6 ay sonra bi insanı biraz tanımaya ve doğal olmaya başlıyorsun.
yani ben aslında bu gördüğünün nişanlının gerçek doğal hali olduğunu düşünüyorum..
ve cevabım evet evlenince de böyle gidicek belki daha fazlası..

buarada O okypete e mesaj atarsan konunu bdv ye taşır. daha çok yardımcı olurlarr

Yok 2ay değil 2 yıldan sonra nisanlandik ve temmuzda 3yilimiz bitmiş olcak

nişanlılık evrelerinde her ne hikmetse damat adayları çok sıkıntıya giriyor maddi manevi.evlenince böyle olacağını düşünmüyorum.ben 7 aydır nişanlıyım 6,5 yıllık ilişkinin ardından nişanlandık ve herşeyden kavga ediyoruz.mesela şuan düğün dış çekiminde ben kız kardeşini istemiyorum küçük bebeği var onunla gelecek katılacak ve hiç susmaz biri bu görümcem.

Haklısınız kendi de öyle diyo ama ister istemez çok korkuyormm bu sinirliligi ve gerginliği evlenncede devam edermi diye evlilik bu basit bişey degil ki pismab olmak en büyük korkum (

nişanlıyken bizde öyle çok büyük kavgalar yaşadık eşim bana beni maddi konularda eziyorsun filan diyordu halbuki hiç öyle bir şey yok o dönemde stres oluyor özellikle erkekler sorumlulukları çok artıyor ben nasıl ev geçindircem isteklerini yerine getirebilecek miyim vs sonradan düzeldi bizim çok şükür. o bi geçiş dönemi

geçer merak etme bizim çok güzel bi ilişkimiz vardı o dönem kaç kez ayrılmaya kalktım ben hatta bi kere eşimde ayrıldık bitti diye blöf yapmıştısakin olmanı ve onu da sakinleştirmeni tavsiye ederim

Tesekkr edermm şimdi sakin olmaya calisiyormm valla son 3ay kaldii sabredicem sakinleşti gerçi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…