- 19 Ağustos 2019
- 65
- 25
- Konu Sahibi pelinsuu00
Arkadaşlar yaklaşık üç hafta önce konu acmistim burda. Eski sevgilim üç senenin ardından ailem seni istemiyor. Kürt bir gelin istemiyor diye benle ayrılıp tanıdığı biriyle görüşmeye başlamış bir ay içinde nişanlanmıştı. Nişan yapacağı hafta bana mesaj atmıştı. Bende numaramı değişmiştim. Destek almıştım sizden. İşte çok ağladım. Çok üzüldüm. Toparladım. Sonra sosyal medya hesaplarımı açtım. Bu sefer de sürekli bana mesaj atmaya başladı. Görüşelim konuşalım. Hastayım. Sadece bir kez cevap verdim. Bana sayginiz yok nişanlınıza olsun bir daha yazmayın diye. Sonra beni suclayan mesajlar atmaya başladı. Ben engelledim. Engelledikce başka hesaplardan yazıyor. Bir haftadır her gün yazıyor. Daha üç hafta olmuş nişanlanali. Neden böyle yapıyor . Ailesine yada kıza ulasamam. Hem o benim aileme ulaşır ve müstehcen mesajlar var ailem de bilmiyordu zaten. Hemde uğraşmak istemiyorum kız kendi görsün gerçek yüzünü. Ben ulasirsam bir yalanla sıyrılır olan bana olur. Ailesi zaten beni istemedi. O yazdikca engelliyorum. Ona karşı bişey de kalmadı içimde. Hatta bu yüzünü gördüm diye iyi ki olmamış diyorum. Ama gerçekten insan yolunu çizer gider. Neden sürekli karşıma çıkıyor. Beni çok üzdü. Maddi manevi her türlü fedakarlık yaptim. Her halinde, anında yannda oldum. Ailesinin bilmedigi şeyler de bile destek oldum. Çok ama çok sevdim ama o
Benimle eğlenmis. Duygularımla oynamis. Yetmedi mi bu kadarı neden böyle yapıyor ben ne yapmalıyım bundan sonra ailesine ve kıza ulaşmak dışında.
Benimle eğlenmis. Duygularımla oynamis. Yetmedi mi bu kadarı neden böyle yapıyor ben ne yapmalıyım bundan sonra ailesine ve kıza ulaşmak dışında.