Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İşte onu diyorum eğer o tarz bir şey söyleyecek olsaydı belki de evinize gelirdi bunları yapan elti
En başta yaptığım yorumu tekrarlıyorum, sizinle iletişim kuramaması için elinizden geleni yapın. Böyle gidebildiği yere kadar gitsin. Bunun ayıbı yok, böyle bir insana ayıp olacak diye kendi ruh sağlığınızdan ödün vermeyin.
Maalesef çoğumuzun annesi ayıp olacak mağduru, onlarda geçmişe dönüp bakınca çoğu şeyden pişmanlar.
Şu anda yapabileceğiniz şeyler günü kurtarmaya yönelik olur. Sonsuza kadar numaranızı gizli tutamazsınız. Evlenip aynı eve girdiğinizde eşinizi arayıp huzursuzluk çıkartır. Yani şimdiden çözün bu konuyu. Ben olsam nişanlım da yanımdayken onun telefonundan resmi bir şekilde konuşup mesafe koyardım. Telefonunuzu isterse de "yoğun çalışıyorum, keyif için telefonla konuşacak vaktim yok, önemli bir şey olursa nişanlımla iletirsiniz" gibi bir şey söylerim.