Takıntılı elti

Ayrı bir sehirdeler ailenin bir yarısıyla her gün saatlerce telefonda konuşuyor diğer yarısıyla küsmüş konuşmuyor. Eşi çok etliye sütlüye karışmıyor gibi duruyor.
Hiç takılma o zaman. Müstakbel eşin uzak ol diyorsa kaçılmaz fırsat uzak dur. Sorarsa da nişanlım kimseyle samimi olmamı istemiyor dersin

Ya benim anlamadığım tek şey neden isteği kabul etmiyorsunuz mesajlaşmayabilirsiniz konuşmayabilirsiniz ama beklemekte sıkıntı olmazdı bence sonuçta 1 dereceden akraba benim de eski sevgilimin kuzeni öyleydi mahvetmişti beni 2 sene boyunca ama bence takibini kabul etmekte sıkıntı olmaz yani ama bence takibini kabul etmekte sıkıntı olmaz yani

ceylinimmmmmm
hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin bir yastıkta kocatsın inşallah çok sevindim:KK200:

aile neden sıkı sıkı tembih ediyor seni acaba?
madem bu kadar takıntılı tedavi olmuyor mu?
abi yani eşi bir önlem almıyor mu?

Ya benim anlamadığım tek şey neden isteği kabul etmiyorsunuz mesajlaşmayabilirsiniz konuşmayabilirsiniz ama beklemekte sıkıntı olmazdı bence sonuçta 1 dereceden akraba benim de eski sevgilimin kuzeni öyleydi mahvetmişti beni 2 sene boyunca ama bence takibini kabul etmekte sıkıntı olmaz yani ama bence takibini kabul etmekte sıkıntı olmaz yani
İsteği kabul etmediğim halde herkesi araya sokan numara isteyen, sürekli istek atan birinden açıkçası çekiniyorum isteği kabul etsem ne yapar diye. Numara isteyecek o kesin o halde yok da diyemem sonrası daha sarpa saracak. Kesin bir dille reddedince beni arama deyince işler daha saçma bir duruma gitmez mi? Böyle daha iyi gibi geliyor kararsız kaldığım için konu açmak istedim açıkçası. Anneme kalırsa kabul et nolucak diyor.

ceylinimmmmmm
hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin bir yastıkta kocatsın inşallah çok sevindim:KK200:

aile neden sıkı sıkı tembih ediyor seni acaba?
madem bu kadar takıntılı tedavi olmuyor mu?
abi yani eşi bir önlem almıyor mu?
Ablacımm teşekkür ederim inşallah 💕💕
Kabul edersen numaranı verirsen sürekli arar diyorlar aileyi bezdirmiş gibi. Gorumcemin eşi bile nişanlıma söylemiş kızı canından bezdiririr numarayı verme diye.
Abinin pek alakası yok gibi bu durumlarla, huyu bu deyip geçiyorlar açıkcasi.

Herkese merhaba arkadaşlar.
Yakın zaman içerisinde nisanlandim ve garip bir durumun içindeyim sizlerden de fikir almak istedim.
Mesele elti adayım.
Hemen konuya gireceğim erkek arkadaşımla birlikte olduğumuzu öğrendiği günden beri bana günde 4-5 kere istek atıyor kadın. Aralıksız bir şekilde sürekli istek atıyor mesaj atıyor. Başta kabul etmek istedim ama erkek arkadaşım engelledi huyunu bildiği için sonraları farkına vardım ki kadın ciddi derecede takıntılı.
Hesabını engelledim çözüldü sandım birkaç hafta durdu engellediğimi fark etmiş olacak ki yeni hesap açıp ordan istek atmaya başladı. Soranlara şifremi unuttum diyormuş ama ne tesadüfse ben engelledikten birkaç gün sonra yeni hesap açılıyor hep. Toplam 3 hesabını engelledim 4. Hesaptan istek atıyor asla vazgeçmiyor.
Bu arada sürekli erkek arkadaşıma beni soruyor numaramı istiyor ailemle ilgili sorular soruyor. Hiç abartmıyorum her gün benimle alakali mesajlar atıyor.
Başlarda komik gelsede ciddi derecede rahatsızlık vermeye başladı bu tavrı. Nişandan sonra görümceden, kayinvalidemden, nisandaki tüm davetlilerden numaramı istemiş teker teker hepsi bende yok diyerek reddetmiş huyunu bildikleri için.
Nişanlımın eski sevgilisine de bu şekilde kafayı takmış kızı canından bezdirmiş yıllar önce, bana değil takıntısı yani.
Şimdi mesele şu ki benim nişanlı olarak isteğini kabul etmem makul derecede iletişimde olmam mi gerekli yoksa hiç iletişime geçmemem mi? Bu şekilde ayıp oluyor gibi geliyor ama diğer turlu çok yüz göz olacağız muhtemelen çünkü asla laftan anlamıyor kadın. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Valla biz eltinin iyisi ile bile selam dan öteye geçmem böyle biri ile elti olucaksan mümkünse evini cok uzaktan samimiyetini de en alt seviyeden tut

Yok hayır bende başta elticilik oynamak istiyor sandım ama kadın herkese karşı böyle. Yapıştığına yapışıyor. Gorumcemin eltisini bile arıyormuş 🙈
Valla Allah o aileye peygamber sabrı vermiş. Herkes yaka silkmiş😁 bazı insanlarin kanı sicaktir herkes anlaşır ama doğal olarak gelişir bu sizin elti gibi bayarcasina değil.

Valla Allah o aileye peygamber sabrı vermiş. Herkes yaka silkmiş😁 bazı insanlarin kanı sicaktir herkes anlaşır ama doğal olarak gelişir bu sizin elti gibi bayarcasina değil.
Asla sıcakkanlılıktan değil garip bir durum inanın ben anlam veremiyorum.
Nişanlıma kaç kere "Ceylin bizimle tanışmak istemiyor galiba istek atıyorum kabul etmiyor kaç kere attım görmedi diye ama ben anladım anlayacağını" türünde mesajlar atıp kendince 2-3 gün küsüyor sonra kaldığı yerden devam.

Herkese merhaba arkadaşlar.
Yakın zaman içerisinde nisanlandim ve garip bir durumun içindeyim sizlerden de fikir almak istedim.
Mesele elti adayım.
Hemen konuya gireceğim erkek arkadaşımla birlikte olduğumuzu öğrendiği günden beri bana günde 4-5 kere istek atıyor kadın. Aralıksız bir şekilde sürekli istek atıyor mesaj atıyor. Başta kabul etmek istedim ama erkek arkadaşım engelledi huyunu bildiği için sonraları farkına vardım ki kadın ciddi derecede takıntılı.
Hesabını engelledim çözüldü sandım birkaç hafta durdu engellediğimi fark etmiş olacak ki yeni hesap açıp ordan istek atmaya başladı. Soranlara şifremi unuttum diyormuş ama ne tesadüfse ben engelledikten birkaç gün sonra yeni hesap açılıyor hep. Toplam 3 hesabını engelledim 4. Hesaptan istek atıyor asla vazgeçmiyor.
Bu arada sürekli erkek arkadaşıma beni soruyor numaramı istiyor ailemle ilgili sorular soruyor. Hiç abartmıyorum her gün benimle alakali mesajlar atıyor.
Başlarda komik gelsede ciddi derecede rahatsızlık vermeye başladı bu tavrı. Nişandan sonra görümceden, kayinvalidemden, nisandaki tüm davetlilerden numaramı istemiş teker teker hepsi bende yok diyerek reddetmiş huyunu bildikleri için.
Nişanlımın eski sevgilisine de bu şekilde kafayı takmış kızı canından bezdirmiş yıllar önce, bana değil takıntısı yani.
Şimdi mesele şu ki benim nişanlı olarak isteğini kabul etmem makul derecede iletişimde olmam mi gerekli yoksa hiç iletişime geçmemem mi? Bu şekilde ayıp oluyor gibi geliyor ama diğer turlu çok yüz göz olacağız muhtemelen çünkü asla laftan anlamıyor kadın. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Nişanlını, kadının sizi yiyeceğinden mi korkuyor?

Çok abartılı yaşamıyor musunuz? 🤔

Son düzenleme:
Asla sıcakkanlılıktan değil garip bir durum inanın ben anlam veremiyorum.
Nişanlıma kaç kere "Ceylin bizimle tanışmak istemiyor galiba istek atıyorum kabul etmiyor kaç kere attım görmedi diye ama ben anladım anlayacağını" türünde mesajlar atıp kendince 2-3 gün küsüyor sonra kaldığı yerden devam.
O zaman daha şimdiden onun anladığı gibi kalsın ve asla yuz göz olma. Madem ki bütün aile onu biliyor kimse seni bir şeye zorlamaz.

Size nasıl yapışıyor? Ne yaptı mesela size?
Hanımefendi konu da belirttim ben isteğini kabul dahi etmiyorum isteği çekip tekrar istek atıyor sürekli, hesabı engelliyorum yeni hesap açıyor ordan istek atıyor. İstek atmadan geçtiği bir gün bile yok. Önceleri Instagramdan görüntülü arıyordu artık o özellik kalktı galiba, sürekli mesaj atıyordu asla cevap almamasına rağmen.
Sürekli erkek arkadaşıma benimle ilgili sorular sorup onu eklemedigim için sitemli mesajlar atıyor ikimize de. Yaklaşık 1 senedir bu durumda bu kadın. Daha ne yapması gerekiyor?

Ben olsam bir oturur dinlerim . Yani bu kadar takıntılı bir şekilde size yanlız ulaşmaya çalışıyorsa sebep ne ? Herkes niye sizden uzak tutmaya çalışıyor ? Herkesi arıyormuş bilmem ne o zaman aile içine çıkarmasinlar deli muamelesi yapıyorlar kadına .
Mesaj attı Instagramdan tanışmak istiyorum arkadaş olalım eltiyiz biz, kardeş sayılırız minvalinde mesajlar hep. Bir şey söylemek istediğini sanmıyorum.

Mesaj attı Instagramdan tanışmak istiyorum arkadaş olalım eltiyiz biz, kardeş sayılırız minvalinde mesajlar hep. Bir şey söylemek istediğini sanmıyorum.
O zaman gerçekten takıntılı bir manyak sende açık olabilirsin hayır olamayız ben çok asosyal bir insanım lütfen beni rahatsız etme diye . Yüzsüz insana bu yapılır 😅

X