merhaba, çok sevdiğim aşık olduğum kendisininde aşık olduğuna inandığım ilişkimiz boyunca çok üzüldüğüm anlar olduğu ve kötü şekilde ayrıldığım ne yaparsam yapayım unutamadığım o şahıs bugün nişanlandı. ben hala onun yüzünden terapi alıyorum ilaç kullandım, onun fotoğrafına baktım o kadar mutlu ki nişan fotoğrafında. kendi köyünden ailecek görüştükleri bir kız ile nişanlanmış. kız çok güzel ve yaşı benden baya küçük. bu şahıs ile biz kötü şekilde ayrıldık benim canım çok çok yandı yemek yiyemediğim konuşup gülemediğim yaşayan ölüye döndüğüm günler yaşadım üzüntüden 8 kilo vermiştim annem endişenip eczaneye gitmişti vitaminler almıştı halimi görüp korkuyolardı babam ve annem, bu noktaya gelme sebebim ise ona çok güvenmiş ve çok sevmiş olmamdı. sonrasında öğrendimki eski sevgilisine de çektirmiş. bizlerle aynı anda görüştüğü zamnanlar olmuş (eski sevgilisi ben başka bir kız ve şuan nişanlandığı kız) ve şu an nişanlandığı kız bizleri öğrenmişti o dönem. böyle bir tip o kadar güven veren aptal gibi güvendiğim aşık sandığım o şahıs şimdi bambaşka biri olmuş tüm sosyal medya hesaplarını silmiş. sadık aşık bir erkek olmuş. ve çok güzel bir kızla nişanlanmış çok da mutlu. yani ben düşünüyorum çok sevdim inandım güvendim üzmedim, ama o üzüp canımı yakıp gidip mutlu oldu. bu nasıl bir adalet? hani eden bulurdu? alma mazlumun ahını çıkar aheste ahesteydi? o kadar acı yaşatan duyguları yaşananları hiçe sayan gözünün yaşına bakmayan insan gidip mutlu oluyor. ben eski sevgilisi ve diğer konuştuğu kız hepimiz çok etkilenmiştik o zaman o olaydan ve hiçbirimizde nişan gibi durumlar yok. bu kadar üzüp de gidip mutlu olması çok ağırıma gidiyor ben hala terapi alıyorum onun yüzünden oysa onun hayatına hiç var olmamışım gibi onun aklına bile gelmiyorum mutluluğu çok haketmişki mutlu oldu demekki kötü olan benmişim
en son bikaç hafta öncesine kadar arıyordu beni
en son bikaç hafta öncesine kadar arıyordu beni
Son düzenleme: