- 6 Şubat 2019
- 12
- 4
- 6
- 31
- Konu Sahibi kedimanyagiben
bu konu beni o kadar üzüyor ki sırf bunun için buraya kaydoldum :/ 3 yıldır birlikte olduğumuz erkek arkadaşımla bir ay sonra sözlencez. Yaz sonunda da düğün planlıyoruz. Sevgilimin ailesi çok zenginken bir anda durumları çok kötüleşmeye başladı ve düğün masraflarını karşılayamayacaklarını söylüyorlar. Ben hiçbir zaman bunu sorun etmedim durum olmayabilir dedim. Eş zamanlı kardeşi de evlenecek. Sadece ona masraf yapabileceklerini benm sevglim doktor olduğu için kendisi herşeyi halletmesi gerektiğini söylediler. Olabilir dedim gerçekten sorun etmedim fakat ne sözde ne düğünde hiçbirşey yapmayacaklar hepsini borçlanarak evlencez. Takı takmıycaklar eşya almayacaklar anlıyorum ama bana nişan bohçası hediye hiçbir şey yok. Diğer oğullarının herşeyini karşılayacaklar çok az gönül almalık bize de yapsınlar isterdim. Herşey ama aklınıza gelebilecek herşeyi düğün takıları vs ile biz yapıcaz. Ona asla belli etmiyorum aileme söylemiyorum ama moralim çok bozuk ve artık birileriyle paylaşmam gerekiyordu. Biz bi çeyiz yapcaz diye dünya masraf yaptık üç beş köşeye bişey atıp biriktirmediler mi bu kadarı beni çok yıpratıyor. Anneme söylemiyorum bu da beni çok zorluyor. Ev eşyalar düğün nişan yüzükleri vs vs vs en ufağından herşeyi sevgilim ve ben yapıcaz. Ayrı şehirlerdeyiz. Sevgilim işe yeni başladı onun da parası kısıtlı sonuçta ve bir seferde gelip tanışma isteme hepsini tek günde yapalım o kadar insanı burda bir gece konaklatamam dedi bu kadarını bile o yapıcak. Ama diğer oğullarının herşeyini ayarladılar ki bu insanlar doğulu bir de güya onlar daha çok şey yapar. Maddi durumları yoktur hiçbişey demem ama bu kadarı bana çok fazla geliyor yanlış mı düşünüyorum