Nişanlanacağım ama içime oturmayan bir şeyler var

Daha 21-22 yaşındasınız yazdıklarınızdan bunu anladım. Benim yakın bir akrabamda aynı sizin gibiydi millet ne der diye ayrılmadı ama sonrasında keşke sizleri dinleseydim dedi. Daha çok yolun başındasınız. Keşke öncelikle kötü bir insan çıkarsa karşınıza hemen kendi hayatınızı kurabilecek donanıma gelmek için çalışsanız. Bu aileyi anlattığınız kadarıyla ben beğenmedim. Tavırları söyledikleri hoş değil. Eve gireceğiz ailesi çıkacak mevzusu da boş bence. Asla inanmayın. Küçüksünüz diye sizi sindirmeye çalışacaklar. Gidecek olsalar şimdi diğer oğlu evlenmiş giderlerdi. Siz de mi gidecekler ? Akıllı olun ve ailenizi dinleyin. Evlendikten sonra bambaşka şeyler önemli hale geliyor. Yol yakınken önünüze bakın.

Valla ben başta yazılan ayrılık olayından sonra yediğiniz hakaret ve küfürlerden sonrasını okumadım. Zira ondan sonrasını getirtmişseniz ailenizi kötüleyen biriyle devam ediyorsanız söylenecek çokta bi şey yok demektir. Nasıl bir aşktır ki bu seni aşağılayan biriyle ilişkiye devam edip üstüne evlenme hayalleri kurabiliyorsunuz anlamıyorum anlayamayacağımda.

Erkek arkadaşın maalesef iyi biri değil. Aileni karşına al konuş yaptığı herşeyi eksiksiz anlat bu küfür hakaret olaylarını ve ne derlerse dinle sonra çok pişman olursun.

Mesleğiniz var mı, çalışıyor musunuz? Kendinizi %80 boşanırım garantisine alın öyle ne yapacaksanız yapın. Gidişat onu gösteriyor çünkü.

Ailem de aynısını söylüyor ama ben elalem ne der korkusundan geri ayrılmaya korkuyorum çünkü sosyal medyada bir sürü şey paylaştık evlenme teklifi şu bu
Ay silersin olur biter daha çok gençsin unutulur merak etme hem küfrü nasıl kabul ediyorsun

Asla ve asla kayınvalide evine gitmeyin. 50 metrekare, 1+ 1 evi kendiniz tutup idare ettiremeyecekseniz evlenmeyin. Ayrıca mümkünse eş ailesinden bir iki mahalle ötede oturun.

Gelelim adama, sizi ailesinin evine götürüp sonra da konuştuğu sözleri yutacağı o kadar bilindik bir durum ki, bile bile lades oluyorsunuz.

Adam olan erkek kendi evini tutar ve geçindirme konusunda yeterlidir. Ana babasını tirtiklamaya devam etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…