• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımla sürekli kavga ediyoruz,napmalıyım,YARDIM :(

Ayni konu farkli farkli boyutlarda bende de mevcut. O kadar cok kirikligim var ki. Bir yandan düğün mekanlari arastirirken su yasananlara bak! Umutsuzum, mutsuzum, korkuyorum. Ne olacak bilmiyorum........

Son düzenleme:
Kelebek, ben nişanlını anlıyorum sanırım, çünkü o odunluk biraz bende de var ve erkek arkadaşım çoğu zaman bundan şikayet eder. Ben dışarıda, toplum içinde özellikle aynı nişanlın gibiyim, aslında çok romantik ve duygusal bir insanımdır ama bunu açığa vurma problemi yaşıyorum çünkü aynı zaman da utangaç ve çekingenim, dışarı vuramadığım içinde soğuk, sert görünürüm genelde.

Şimdi askerde benim erkek arkadaşım, geçen gün '' hiç güzel cümleler kurmuyorsun bana, sanki özlemiyorsun '' dedi. Ben aşkım kelimesini bile sadece mesajlar da kullanabilen biriydim, 8 senelik ilişkim de yüzüne söylemeye başlayalı 3-4 sene ancak olmuştur. O da aşkım aşağı aşkım yukarı değil.

Doğum günümde kardeşim, kuzenlerim, arkadaşlarım eğlenmeye gitmiştik, kız kardeşimin çok yeni olan erkek arkadaşı da gelmişti ve baya samimiydiler, erkek arkadaşım çekti beni yanına sitem etti sen bana şu kadar sene boyunca bir kere böyle davranmadın diye, ne olduğunu anlayamadım birden şaşırdım, içlendi resmen, trip attı. :ssz:

Ne kadar kardeşim de olsa beş parmağın beşi bir olmuyor işte..

Yakın davranmaya çalıştım sonra ama o kadar eğreti ki, yine konuşurken konu yine buraya geldi, topluca bir yere gidiyoruz, sen ben yokmuşum gibi davranıyorsun, sadece çevrenle ilgileniyorsun ben yokmuşum gibi aslında çok şey değil elimi tutsan, ufak bir hareket yapsan yeter demişti. :26:

O da benim tersim tabii ki çok ilgili, hislerini ve duygularını rahatça dışarı vurabilen biridir. Ona hak veriyorum sana da öyle, yalnız içimden gelmiyor kelimesi beni düşündürdü?

Ben içimden gelmiyor diyemem, sadece utanıyorum yapamıyorum huyum bu diyorum..

O sizin istediginiz kisi mi?
Ya da sizin istekleriniz cok mu utopik?
Iki tarafta sorunlari azaltmak icin bir seyler ogrenmek, zaman zaman huylarini degistirmek, karsi tarafin isteklerini karsilamak zorunda kalir, ki yapilmasi gereken de budur...
Fakat genel karakter ayni kalir, degismez...
Ben okuyunca, siz fazla usteliyor ve daraltiyorsunuz gibi hissettim...
Onunla konustunuz mu?
Senden bunlari bunlari duymak istiyorum, ihtiyacim var diye...
Biraz sinirinizi, hircinliginiz kontrol etmeye calisin...
Soyle dusunun, duymak istediginiz iki laf icin, sevdiginiz kisinin kalbini kiriyorsunuz...
Duymeyiverin yahu, ondan daha mi onemli...
Bence biraz yeni bir iliski ve bunlar birbirinizi ogrenme, tanima zamalariniz...
Zamanla gececek, birbirinizi daha fazla taniyip, isteklerinize daha dogru cevaplar verebileceksiniz...
Sikmayin caninizi...

çok sıkmışsım yaw biraz serbest bırak bak yapmak istediğinde nasılda güzel davranışlar sergiliyomuş sen dediğinde yapmacık yapsa dahamı iyi.ve sen çok ters sert birisin galiba valla iyi alttan alıp o inatlarınıza terslemelerinize ses etmemiş helal

O derece mi yahu :( tamam dikkate alicam yorumunuzu.. sagolum

Rica ederim ise yarasiysam ne mutlu bana. Sadece sunu duşunun. Ben boyle kurtuldum bu durumlarımdan. Su an gul cicek hediye mutlu edecek. Evet herkes dönüp aaa sevgilisi neler yapıyor diyecek. Ya on sene sonra? Dogal halı bu değilse ve hepsi gözümü boyamak icin bir paravansa. Birazda çevremde cok evli insan var gözlemlediğim su "alana kadar neler yaptı neler. Su an yüzüme bakmıyor " yani boyle sudan çıkmış balığa donmektense dogal olanın canını yerim ben. Dogal olandan korkmam. Yaslarım sırtımı. O yuzden es adayınızı alın karşınıza. Ve değişmenin degil birlikte büyümenin guzel oldugunu ve doğallığını hic bozmamasi gerektiğini anlatın. Eger gercekten seviyorsanız su düşünceler kafanıza oturduğunda artık size romantik davranmamasi gözünüze batmayacak. Ama hala batıyorsa bunları dusunup bilmemize rağmen o zaman kendi sevginizi sorgulayın ve siz bir karar verin. Cunku adım gibi biliyorum biz kızlar kendimiz karar verince mutlu umutlu oluyoruz geleceğe ve takıntı yapmıyoruz. Ama adam dunyanın en kotu adamı da olsa terk edildiğimiz an adama takiyoruz kafayı. O yuzden bundan sonra kendi lehinize çevirin herseyi;) Rabbim hayirlisiyla mutlu etsin sizi iki cihanda

Evet haklisinz yani gercekten o da bunu soyler bana bazen evlenince degisdem daha mi iyi. .

daha iyi degil ama insan kalbine de laf geciremiyor...

dediginiz gibi az zaman gecsin o aradiginda artik diretmeyi kesicem inşallah :( tek amacim mutlu olmak duzgunce bir kere konusup bir daha acmicam konuyu..

sana bi tavsiye tatlım arkadaşlarına hiç bişi anlatma ilişkinizle ilgili bak bunu ben çok yaşadım ne zaman yapsam aramız bozuldu biliyomusun.. nazar mı değiyo noluyo bilmiyorum ama kaç defa başıma geldi.. boşver arkadaşların nasıl gözüküyorsanız öyle bilsin daha iyi cidden bak.. sen başbaşa güzel vakitlerini geçir kimseye laf düşürtme.. ayrıca bide başka yönlerden düşün içinde bulunduğun toplum nasıldır bilmiyorum ama bizim buralar biraz tutucudur eğer ki beni sarmaş dolaş görseler ne olacağımızın bi garantisi yok gelin ata binmiş ya nasip demiş hesabı ayrılsam kimbilir nasıl laf ederler arkamdan ben bi akraba falan görünce elini bırakıyorum niye bırakıyosun diye kızıyo bazen ama biliyorum yani laf olur kaldıramam... ki biz 4 5 aylık flörtün ardından söz yaptık düşün nedenide laf olmasın oldu iki sene sonra evleneceğimizi ikimizde biliyorduk herkes ne aceleniz vardı dedi acelemiz değil meselemiz vardı rahat görüşmek :) aslında bakma adamlar iyi yapıyo erkekler bizim gibi düşünmüyo çünkü biz dışarda sevgili gördükmü ay ne romantik diyoruz erkekler bu herif kesin bu kızı..... diye düşünüyorlar malesef artık böyle bi çağdayız bu yüzden kendini geri çekmek en güzeli..

çok teşekkürler sanada mutluluklar dilerim rabbim yuvalarımızdada başbaşa anlarımız kadar mutlu etsin bizleri... :) aslında bakma eminim daha fazlası vardır sana anlatabileceğim seninde yaşadığın mesela attığın tribi sallamamaları lafı uzatmaman için susup kenara çekilip bizi kendi halimize bırakmaları (bu durumda biz daha çok kızıyoruz) çok sinirlenince bi süre zaman isteyip sakinleşince tekrar geri dönmeleri ve haksızken haklı duruma geçebilmeleri çok becerikliler bu konuda asla haksız olmazlar süper ikna ediciler.. demiii :D

Haklisin bu bana da oluyor.. kotu niyetli olmasalar da nazar degebilir.. cok fazla anlatmam zaten ama arada da tutamiyo insan tabi.. hic anlatmamak en guzeli..

ama dedigin olayi da yasadik nisanlimla onlarin evindeydik nisandan once..bi akrabalari eve gelcektti ziyarete apar topar cikardi beni ebden noluyo falan dedm.. ilerde dugunumuzde bu insanlar aa nasilsin kelebek falan senle samimi konussa ailen ne dusunur dedi... a haklisn dedm sonra..oyle dusunceli gelmisti ki.. ama gosterme sorunu var o dogru anlamaya calisacagm onu ve yaninda olmaya inşallah

Ayni konu farkli farkli boyutlarda bende de mevcut. O kadar cok kirikligim var ki. Bir yandan düğün mekanlari arastirirken su yasananlara bak! Umutsuzum, mutsuzum, korkuyorum. Ne olacak bilmiyorum........

Off gercekten mi yaa.. ama bana yazilanlara bi goz at derim biraz da olsa için rahatlar belki...
Allah mutlu etsn inşallah

Kelebek, ben nişanlını anlıyorum sanırım, çünkü o odunluk biraz bende de var ve erkek arkadaşım çoğu zaman bundan şikayet eder. Ben dışarıda, toplum içinde özellikle aynı nişanlın gibiyim, aslında çok romantik ve duygusal bir insanımdır ama bunu açığa vurma problemi yaşıyorum çünkü aynı zaman da utangaç ve çekingenim, dışarı vuramadığım içinde soğuk, sert görünürüm genelde.

Şimdi askerde benim erkek arkadaşım, geçen gün '' hiç güzel cümleler kurmuyorsun bana, sanki özlemiyorsun '' dedi. Ben aşkım kelimesini bile sadece mesajlar da kullanabilen biriydim, 8 senelik ilişkim de yüzüne söylemeye başlayalı 3-4 sene ancak olmuştur. O da aşkım aşağı aşkım yukarı değil.

Doğum günümde kardeşim, kuzenlerim, arkadaşlarım eğlenmeye gitmiştik, kız kardeşimin çok yeni olan erkek arkadaşı da gelmişti ve baya samimiydiler, erkek arkadaşım çekti beni yanına sitem etti sen bana şu kadar sene boyunca bir kere böyle davranmadın diye, ne olduğunu anlayamadım birden şaşırdım, içlendi resmen, trip attı. :ssz:

Ne kadar kardeşim de olsa beş parmağın beşi bir olmuyor işte..

Yakın davranmaya çalıştım sonra ama o kadar eğreti ki, yine konuşurken konu yine buraya geldi, topluca bir yere gidiyoruz, sen ben yokmuşum gibi davranıyorsun, sadece çevrenle ilgileniyorsun ben yokmuşum gibi aslında çok şey değil elimi tutsan, ufak bir hareket yapsan yeter demişti. :26:

O da benim tersim tabii ki çok ilgili, hislerini ve duygularını rahatça dışarı vurabilen biridir. Ona hak veriyorum sana da öyle, yalnız içimden gelmiyor kelimesi beni düşündürdü?

Ben içimden gelmiyor diyemem, sadece utanıyorum yapamıyorum huyum bu diyorum..

Gercekten ayni huylar yaa.. o da yapamayinca gerilip sinir yapiyor yapisi bu yani yaa..
icimden gelmiyordan cok o da oyle der zaten o icimden gelmiyoru kotu sozler sarfettigimde diyor :(

Aynen sizin durumun tersi cidden bizde ama bu sevgisinden suphe ettirmesin beni ben ondan korkuyorum hep.. yani bi zaman sonra arrk insan diyo ki benm onca inandigm duygu yalan mi acaba... degil bilmeme ragmen..

cok sagol cok iyi ornek verdn ama yine de sen de bi mutlu olacagi sey yaptiginda onun ne denli mutlu olacagini dusun..arada da olsa yapsan iyi olabilir cunku soyle düşün karsindakini eksik birakiyosun.. nisanlim da arada icinden gelerek yapar mesela ucarm mutluluktan ben de belki bununla mutlu olmayi ogrenmeliym..

O sizin istediginiz kisi mi?
Ya da sizin istekleriniz cok mu utopik?
Iki tarafta sorunlari azaltmak icin bir seyler ogrenmek, zaman zaman huylarini degistirmek, karsi tarafin isteklerini karsilamak zorunda kalir, ki yapilmasi gereken de budur...
Fakat genel karakter ayni kalir, degismez...
Ben okuyunca, siz fazla usteliyor ve daraltiyorsunuz gibi hissettim...
Onunla konustunuz mu?
Senden bunlari bunlari duymak istiyorum, ihtiyacim var diye...
Biraz sinirinizi, hircinliginiz kontrol etmeye calisin...
Soyle dusunun, duymak istediginiz iki laf icin, sevdiginiz kisinin kalbini kiriyorsunuz...
Duymeyiverin yahu, ondan daha mi onemli...
Bence biraz yeni bir iliski ve bunlar birbirinizi ogrenme, tanima zamalariniz...
Zamanla gececek, birbirinizi daha fazla taniyip, isteklerinize daha dogru cevaplar verebileceksiniz...
Sikmayin caninizi...

Onunla cok konuştum bana defalarca da elimden geleno yapıyorum dedi ama artk olmuyo iste demeye başladı belki biraz hircinligim da denememesine...
ama dediginz gibi onu yordm sanirm uzuyorm.. biraz zaman verdik birbirimize umarm sonu guzel olacak..

umarm oyledir ama iki sene oldu ve cok da az sayilmaz gibi de.. tabi ki daha fazla yanyana zaman super olurdu.. tesekkurler

Burdaki o destansı ! aşk yaşayanlardan,anlattıklarında fazla etkileniyorsun gibime geliyor.Herkesin yaşayışı farklıdır.Hem çokta inanma.Çok üzerine gitmişsin nişanlının ve boğmuşsun çocuğu.Buradan uzaklaş biraz hatta dediği gibi nişanlının bir süre yalnız bırak.Merak etme gitmez biryere.Kendini dinlesin.Hem ithamların bir erkeğin kaldırabılecegı cinsten şeyler değil.Sende bu surede sorgula kendini.

Uzun süredir kk üyesiyim, şafak panosundan tanıyan vardır belki, 2 senelik bir ilişkim var ve 2 ay önce nişanlandık.. kavgalarımız hiç bitmedi bizim, rahat erkeklerden biraz farklıdır benm nişanlım, gergindir rahat olamaz öyle, başkasının yanında öpemez bile rahatça,ya da öyle saçın başın şuyun güzle olmuş demez kolay kolay; kırıcı konuşmaz kendine göre ama bazen asker arkadaşı gibi konuşur bu beni zaten kırar...kavga sebepleri genelde geçmiş, odunluk, kıskançlık gibi ufak tefek şeyler.. Ama sonucu hep kötü oldu,bana şunu demedn bunu yapmadın diye diye... ilişkimizi gitgide daha da yıprattık, askerlik en fenasıydı bu 2 senenin 11 ayı askerde geçti ama 4-5 kez görüştük bu süreçte... askerden döndüğünde de tam düzeldi sayılmaz, derken tatile çıktık biraz ferahladık, derken gelip gitmeye başladı, ailelerimizi tanıştıralım falan dedi, başta tereddüt ettm ama asker dönüşünde ilk benm yanıma gelmesi, koklamaları öpmeleri o kadar çok özlemiştim ki ve yanyana olmak öyle iyi geliyordu ki kabul ettim.. ailemi de inandırdım aşkımıza, çünkü her şeyden şüphe etsem aşkımızdan hiç şüphe etmezdim; tanışmaya geldiler Ağustosta; Eylül'de benm için çok özel bir evlenme teklifi yaptı; Ekim'de istediler ve Kasım'da nişanlandık...

Nişanlandığımız gün ve buna benzer özel günlerde bana öyle güzel davranır her istediğimi öyle güzel yapar ki çok etkilenirdim peri masalı gibi gelirdi her şey... ama normal gündelik hayatta çok nadir zamanlarda böyle olurdu.. genelde ufak tefek de olsa çekişirdik, ben başka sevgililere özenirdim bazen..bazen de bu özelliklerinden dolayı bazı sıkıntılarımızı görmezden gelirdim: o kadar samimi o kadar içten o kadar sahiplenicidir ki bana karşı, dürüsttür, sever de bilirim ama inatçıdır benm gibi :( ve en çok zorlandımız kısım da budur... hep yılmadan bıkmadan sıfırdan alırdık arada ilişkimizi, çünkü bazen o odunluk ederdi ben kızardım üstüne giderdim o susardı, sustukça ben üstüne giderdm ve kötü kelimeler kullanırdm ona.. yutardı bazen bazen bak ağırıma gidiyo derdi bazen ama çok nadir o da kötü konuşurdu..

Ama yanyanayken genelde pek sıkıntımız olmazdı ben de hep burdan güç aldım ve tabi kalbimn ona olan aşkından bağlılığından.. onunlayken hep kelebek dolardı kalbim, uçardı.. bana bir bakardı, saçımı bir öperdi her şeyi unuturdm... bana geçmişinden bahsetmedi ama ben ta ilk zamanlarımızda faceden okumuştum zaman zaman da onun tartışması da oldu..

Uzun oldu kusura bakmayın ama sorum şu: ben artık hem uğraşmaktan kavgalardan çok yoruldum hem de onu çok yordum, hem çok seviyoruz hem birbirimize işkence ediyoruz gibi bir şey bu.. ayrılmayı da denedik birkaç kez olmadı da hala da lafı bile karnımı ağrıtıyor.. ama artık napayım bilmiyorum, çok fazla ağlar oldum, genelde mutsuzum eskisi gibi şebeklik yapamıyorum ona karşı bazen o yapıyor ben yapamıyorum..

Bugün yine kavga ettik ve konu geçmiş, bir diziden konu nerelere geldi ve bana istediklerimi söyleyemedi, sadece değerli oldumu hissetmek duymak istemiştim.. bazen ben bir şey duymak isterim ve üstüne giderim o inat eder ben de demekki gerçek buymuş falan diye çok hırçınlaşırım.. bugn de öyle bir şey hırçınlaşıp bir sürü şey yazdım ettm, cevap vermedi daha kötü şeyler yazdım uzun zamandır bu kadar kötü olmamıştım, kalbim ağrıyo şu an... üstüne de defalarca aradım ve bana ne düşünmek istersen onu düşün dedi, peki dedm kapattım üstelik "Allah belanı v..., beni hep mutsuz ediyorsun" diyerek :( Şu an çok kötüyüm, napacağım, bende mi bir sorun var onda mı anlamış değilim.. Çünkü ben hep öfkeliyim ona son zamanlarda, o da zaman zaman toparlasa da zaman zaman boşveriyor gibi.. az önce de o kadar üsteledim son olarak bana "yalnız kalmak istiyorum" yazmış... ben de sustum şimdi, hem kendmi aciz duruma düşürdüm hem onu soğuttum hem de gene de aşktan ızdırabımı çekmeye devam ediyorum ama bu nereye kadar böyle gidecek bunların hepsi uzaklıktan mı evlenince geçecek mi daha mı kötü olacak konuları kafayı yedirtecek bana siz neler düşünüyorsunuz bilmek istedm ?? :(

Hiloşumm. Öncelikle cicim aylarınızın çabucak geçmesine inan çok üzüldüm. Sanırım nişanlılığınızın ilk şiddetli tartşması oldu :26:
Tatlım benim yaşadıklarımıda biliyorsun, ama onları sinirle söylüyorlar. Nişanlını anlattığın kadar artık bizde tanıyoruz görmesekte..
Seni bile bile incitecek bi tip değil ki. Askerlikte bile onca tartışmalarınız oldu, o kadar kırdı seni pes etmedin şimdi mi pes ediyorsun?
İkinizde sorun tek birinizde değil, ikinizde mesafelerden bunaldınız bide artık nişanlılığın verdiği rahatlığı yaşayamadığınız için daha zor geliyor. Askerdeyken, bi nedeni vardı çünkü askerdeydi ama şuna öyle değil. Yalnız kalmak istediğini söylediyse kesin yazar mutlaka.
Ben bu yazdıklarına açıklık getirdim ve uzaklık diyorum. Yanındayken melek olan adam, sensizliği sevmiyor işte..
Hem sen bana demez misin gelince düzelecek inşallah diye. Mesafeler dert kuzum..
Çok sıkma kendini lütfen siz sevgili değilsiniz artık o 2 ay önceydi :17:
Yanında olduğumu bil yeter :54:

canım sadece konuyu okudum, yorumlara ve ayrıntılara bakamadım. hemen yazmak istedim. şimdi nasılsınız?

öncelikle şunu söyleyim. ilişkinizi başka ilişkilerle karşılaştırmana hiç gerek yok. çünkü zaten sizin sevginiz, sevgililiğiniz çok güzel, çok farklı, çok özel. emin ol senin yerinde olmak isteyen o kadar çok kişi var ki. sevmeye, sevilmeye, ufacık bir sevgi sözcüğüne muhtaç yaşayan. sana tek tavsiyem sevginin de sevdiğinin de kıymetini bil. insan illa ki hep daha iyi olsun ister ama bunu elimizdekilerin kıymetini bilerek de, onların değerine gölge düşürmeyerek de yapabiliriz.

eniştemiz seni çok seviyor, bunu biz de gayet iyi görebiliyoruz. hayatın akışı içerisinde mutlaka ufak tefek sorunlar yaşanıyor. o anlarda sakin kalıp öfkenin geçmesini bekle. sabırsız davranıyorsun o an duymak, bilmek istiyorsun ama öyle olmayınca da öfken daha çok artıyor. sonra zararı yine size oluyor. sizin ilişkinizde de bizim ilişkimizde de en büyük sorun uzaklık zaten. yan yanayken eniştenin seni nasıl mutlu ettiğini, ağzının nasıl kulaklarına vardığını biliyoruz. bu günler bi geçsin her şey çok daha güzel olacak kuzum. üzülme lütfen, dikkat et kendine...

Son düzenleme:
Burdaki o destansı ! aşk yaşayanlardan,anlattıklarında fazla etkileniyorsun gibime geliyor.Herkesin yaşayışı farklıdır.Hem çokta inanma.Çok üzerine gitmişsin nişanlının ve boğmuşsun çocuğu.Buradan uzaklaş biraz hatta dediği gibi nişanlının bir süre yalnız bırak.Merak etme gitmez biryere.Kendini dinlesin.Hem ithamların bir erkeğin kaldırabılecegı cinsten şeyler değil.Sende bu surede sorgula kendini.

Destansi asklardan etkilendigim falan yok yahu.. herkes tabi ki farklidir ben hergun yilisiklik yapanlardan da hoslanmam zaten tek derdim benm mutlu olacagim seyleri de artk onum ogrenip dikkat etmesi...
Yalnz biraktm zaten kendm de düşünüyorum biylece hatlarımi farkediyorm tabi ki iyi oluyor..bir yere gideceginden bir korkum yok gercekten ayrilik girmedikce araya oyle bir seyi ikimz de yapmayz zaten..

Hiloşumm. Öncelikle cicim aylarınızın çabucak geçmesine inan çok üzüldüm. Sanırım nişanlılığınızın ilk şiddetli tartşması oldu :26:
Tatlım benim yaşadıklarımıda biliyorsun, ama onları sinirle söylüyorlar. Nişanlını anlattığın kadar artık bizde tanıyoruz görmesekte..
Seni bile bile incitecek bi tip değil ki. Askerlikte bile onca tartışmalarınız oldu, o kadar kırdı seni pes etmedin şimdi mi pes ediyorsun?
İkinizde sorun tek birinizde değil, ikinizde mesafelerden bunaldınız bide artık nişanlılığın verdiği rahatlığı yaşayamadığınız için daha zor geliyor. Askerdeyken, bi nedeni vardı çünkü askerdeydi ama şuna öyle değil. Yalnız kalmak istediğini söylediyse kesin yazar mutlaka.
Ben bu yazdıklarına açıklık getirdim ve uzaklık diyorum. Yanındayken melek olan adam, sensizliği sevmiyor işte..
Hem sen bana demez misin gelince düzelecek inşallah diye. Mesafeler dert kuzum..
Çok sıkma kendini lütfen siz sevgili değilsiniz artık o 2 ay önceydi :17:
Yanında olduğumu bil yeter :54:

Oyle zeynom yaa ne zorluklar astik pes etmedm hala da ama bazen zor geliyo tabi ki benm hatam da cok ama bazen karsilikli olarak birbirimizi fazla uzuyoz yazik mi ediyoz diyorm yaa ne bilim.. ama buraya yazilanlar rahatlattı sen de oju bak cidden verilen ornekler icimi rahatlatti..

Sagol canm benm ben de senin yanindaym unutma.. ikimz de asacaz belki bu tatsiz gunleri ve mutlulugu daim hale getirecez insallahhh... Yakup da seviyo cunku bn de az cok tanidm artk dertleri gosterme kisminda sadece sanirmmm Allahsabir versn bize de onlara da..

canım sadece konuyu okudum, yorumlara ve ayrıntılara bakamadım. hemen yazmak istedim. şimdi nasılsınız?

öncelikle şunu söyleyim. ilişkinizi başka ilişkilerle karşılaştırmana hiç gerek yok. çünkü zaten sizin sevginiz, sevgililiğiniz çok güzel, çok farklı, çok özel. emin ol senin yerinde olmak isteyen o kadar çok kişi var ki. sevmeye, sevilmeye, ufacık bir sevgi sözcüğüne muhtaç yaşayan. sana tek tavsiyem sevginin de sevdiğinin de kıymetini bil. insan illa ki hep daha iyi olsun ister ama bunu elimizdekilerin kıymetini bilerek de, onların değerine gölge düşürmeyerek de yapabiliriz.

eniştemiz seni çok seviyor, bunu biz de gayet iyi görebiliyoruz. hayatın akışı içerisinde mutlaka ufak tefek sorunlar yaşanıyor. o anlarda sakin kalıp öfkenin geçmesini bekle. sabırsız davranıyorsun o an duymak, bilmek istiyorsun ama öyle olmayınca da öfken daha çok artıyor. sonra zararı yine size oluyor. sizin ilişkinizde de bizim ilişkimizde de en büyük sorun uzaklık zaten. yan yanayken eniştenin seni nasıl mutlu ettiğini, ağzının nasıl kulaklarına vardığını biliyoruz. bu günler bi geçsin her şey çok daha güzel olacak kuzum. üzülme lütfen, dikkat et kendine...

Nilum benim cok sagolll.. su an hala konusmuyoruz ama kendime geliyorm yavas yavas oyle haklisn ki cunku yazdiklarinda ama nasil ofkeme soz donletcem nasil beni daha az kiracak bilmiyorum su uzaklik evlilikten once bitmeyecek korkum da bu yani illa evlilikte mi anliycaz.. Nilu kafa karisiklklarimiz bikkinliklarimiz normal geliyo bana da suan sakin kaldikca.. özlüyorum databi ki hep özlüyorum zaten hirsim da buna belki ama birbirimizi kirmadn yormadan halletmeyi bi ogrensek dedigin gibi...cok sagol Nilum

Oyle zeynom yaa ne zorluklar astik pes etmedm hala da ama bazen zor geliyo tabi ki benm hatam da cok ama bazen karsilikli olarak birbirimizi fazla uzuyoz yazik mi ediyoz diyorm yaa ne bilim.. ama buraya yazilanlar rahatlattı sen de oju bak cidden verilen ornekler icimi rahatlatti..

Sagol canm benm ben de senin yanindaym unutma.. ikimz de asacaz belki bu tatsiz gunleri ve mutlulugu daim hale getirecez insallahhh... Yakup da seviyo cunku bn de az cok tanidm artk dertleri gosterme kisminda sadece sanirmmm Allahsabir versn bize de onlara da..

Dediğim gibi tek sorun mesafe kuzum, bizde yanyana bu kadar sık tartışmayız ama mesafeler olunca insan herşeye bi tartışma buluyor. Her şey bahane oluyor. Bende çok ağır konuştum onunla, oda benimle.
Allahın izniyle sizde, bizde bu yolda huzurlu bi yuva kuracağız.
:54::54:

Cok iyi düşün canım bu ayrılık sana acı çektiriyor ama evlendiğiniz de daha çok yıpranırsın sen karar ver Tmm ben onu olduğu gibi kabulleniyorum değişmesin dersen geri dön ama tabi oda seni kırmamaya özen gösterirse şimdi zordur ama evlenince araya birde aileler laglar sözler girerse daha zor olur nefretle kin dolup ayrılmak daha kötü olur senin için Rabbim yardımcın olsun inş hakında hayırlısı

Onunla cok konuştum bana defalarca da elimden geleno yapıyorum dedi ama artk olmuyo iste demeye başladı belki biraz hircinligim da denememesine...
ama dediginz gibi onu yordm sanirm uzuyorm.. biraz zaman verdik birbirimize umarm sonu guzel olacak..

umarm oyledir ama iki sene oldu ve cok da az sayilmaz gibi de.. tabi ki daha fazla yanyana zaman super olurdu.. tesekkurler

Buraya daha oncede yazdim, evliliklerin en kritik yillari 3. ve 4. yillarmis...
Iliski rayina bu donemde otururmus ve orayi atlattin atlattin durumu...
Ustelik evlilik cok daha dip dibe...
Demem o ki nerdeyse bir yili askerlikte gecen iki yil...
Emin olun daha yeni ve birbirinizi asil simdi tanimaya basliyacaksiniz...
Bunun disinda da dis faktorler sanirim zaman zaman oluyor kavga periyodlarina sebep oluyor...
Biraz sakin kalmak onemli olan...
Karsilikli ogreniliyor bir seyler...
Hala hicbir sey degismiyor ve mutsuzsaniz da cok zorlamamak lazim sanirim...

Destansi asklardan etkilendigim falan yok yahu.. herkes tabi ki farklidir ben hergun yilisiklik yapanlardan da hoslanmam zaten tek derdim benm mutlu olacagim seyleri de artk onum ogrenip dikkat etmesi...
Yalnz biraktm zaten kendm de düşünüyorum biylece hatlarımi farkediyorm tabi ki iyi oluyor..bir yere gideceginden bir korkum yok gercekten ayrilik girmedikce araya oyle bir seyi ikimz de yapmayz zaten..

Şu zamana kadar sizi mutlu etmiyor muydu ? Beklentilerinizi karşılamıyor muydu ?Benim mutlu olacagım şeyleri öğrenmesi demişsiniz bu kilit kelime zaten.Bir insanın bir insanı mutlu etmeyi öğrenmesi diye birşey olmaz.Olamaz.Bu bir ödev değil.Kime göre neye göre mutlu etme ? Elimden geleni yapıyorum diyormuş zaten nişanlınız.Bir insana kendi kotanızda mutlu etmeyi öğretemezsiniz.Bu şuna benzer.Eline bir kağıt liste tutuşturup bak ben bunlardan mutlu oluyorum...Bunlara dikkat et.
Bence sizi mutlu etmesi adına beklentiniz çok yuksekte.Size göre belki basit şeyler ama birde onun açısından düşünün.Bir insandan değişmeyi beklemekle en büyük hatayı yapıyoruz biz.Bence tabi.Size söylüyorum ama bende aynı hataya düşmüştüm bu arada.Kendimi paralamak,ağlamak,ilişkimi mahvetmek dışında elime hiçbirşey geçmediğini belirteyim.

Uzun süredir kk üyesiyim, şafak panosundan tanıyan vardır belki, 2 senelik bir ilişkim var ve 2 ay önce nişanlandık.. kavgalarımız hiç bitmedi bizim, rahat erkeklerden biraz farklıdır benm nişanlım, gergindir rahat olamaz öyle, başkasının yanında öpemez bile rahatça,ya da öyle saçın başın şuyun güzle olmuş demez kolay kolay; kırıcı konuşmaz kendine göre ama bazen asker arkadaşı gibi konuşur bu beni zaten kırar...kavga sebepleri genelde geçmiş, odunluk, kıskançlık gibi ufak tefek şeyler.. Ama sonucu hep kötü oldu,bana şunu demedn bunu yapmadın diye diye... ilişkimizi gitgide daha da yıprattık, askerlik en fenasıydı bu 2 senenin 11 ayı askerde geçti ama 4-5 kez görüştük bu süreçte... askerden döndüğünde de tam düzeldi sayılmaz, derken tatile çıktık biraz ferahladık, derken gelip gitmeye başladı, ailelerimizi tanıştıralım falan dedi, başta tereddüt ettm ama asker dönüşünde ilk benm yanıma gelmesi, koklamaları öpmeleri o kadar çok özlemiştim ki ve yanyana olmak öyle iyi geliyordu ki kabul ettim.. ailemi de inandırdım aşkımıza, çünkü her şeyden şüphe etsem aşkımızdan hiç şüphe etmezdim; tanışmaya geldiler Ağustosta; Eylül'de benm için çok özel bir evlenme teklifi yaptı; Ekim'de istediler ve Kasım'da nişanlandık...

Nişanlandığımız gün ve buna benzer özel günlerde bana öyle güzel davranır her istediğimi öyle güzel yapar ki çok etkilenirdim peri masalı gibi gelirdi her şey... ama normal gündelik hayatta çok nadir zamanlarda böyle olurdu.. genelde ufak tefek de olsa çekişirdik, ben başka sevgililere özenirdim bazen..bazen de bu özelliklerinden dolayı bazı sıkıntılarımızı görmezden gelirdim: o kadar samimi o kadar içten o kadar sahiplenicidir ki bana karşı, dürüsttür, sever de bilirim ama inatçıdır benm gibi :( ve en çok zorlandımız kısım da budur... hep yılmadan bıkmadan sıfırdan alırdık arada ilişkimizi, çünkü bazen o odunluk ederdi ben kızardım üstüne giderdim o susardı, sustukça ben üstüne giderdm ve kötü kelimeler kullanırdm ona.. yutardı bazen bazen bak ağırıma gidiyo derdi bazen ama çok nadir o da kötü konuşurdu..

Ama yanyanayken genelde pek sıkıntımız olmazdı ben de hep burdan güç aldım ve tabi kalbimn ona olan aşkından bağlılığından.. onunlayken hep kelebek dolardı kalbim, uçardı.. bana bir bakardı, saçımı bir öperdi her şeyi unuturdm... bana geçmişinden bahsetmedi ama ben ta ilk zamanlarımızda faceden okumuştum zaman zaman da onun tartışması da oldu..

Uzun oldu kusura bakmayın ama sorum şu: ben artık hem uğraşmaktan kavgalardan çok yoruldum hem de onu çok yordum, hem çok seviyoruz hem birbirimize işkence ediyoruz gibi bir şey bu.. ayrılmayı da denedik birkaç kez olmadı da hala da lafı bile karnımı ağrıtıyor.. ama artık napayım bilmiyorum, çok fazla ağlar oldum, genelde mutsuzum eskisi gibi şebeklik yapamıyorum ona karşı bazen o yapıyor ben yapamıyorum..

Bugün yine kavga ettik ve konu geçmiş, bir diziden konu nerelere geldi ve bana istediklerimi söyleyemedi, sadece değerli oldumu hissetmek duymak istemiştim.. bazen ben bir şey duymak isterim ve üstüne giderim o inat eder ben de demekki gerçek buymuş falan diye çok hırçınlaşırım.. bugn de öyle bir şey hırçınlaşıp bir sürü şey yazdım ettm, cevap vermedi daha kötü şeyler yazdım uzun zamandır bu kadar kötü olmamıştım, kalbim ağrıyo şu an... üstüne de defalarca aradım ve bana ne düşünmek istersen onu düşün dedi, peki dedm kapattım üstelik "Allah belanı v..., beni hep mutsuz ediyorsun" diyerek :( Şu an çok kötüyüm, napacağım, bende mi bir sorun var onda mı anlamış değilim.. Çünkü ben hep öfkeliyim ona son zamanlarda, o da zaman zaman toparlasa da zaman zaman boşveriyor gibi.. az önce de o kadar üsteledim son olarak bana "yalnız kalmak istiyorum" yazmış... ben de sustum şimdi, hem kendmi aciz duruma düşürdüm hem onu soğuttum hem de gene de aşktan ızdırabımı çekmeye devam ediyorum ama bu nereye kadar böyle gidecek bunların hepsi uzaklıktan mı evlenince geçecek mi daha mı kötü olacak konuları kafayı yedirtecek bana siz neler düşünüyorsunuz bilmek istedm ?? :(

Asker topiğinden az çok biliyorum yazdıklarını.Zeyno ile baya konuşuruz,topiği okurken senin yorumlarını da okurdum hep.:31:

Sadece şunu söyleyebilirim,nişan için çok acele etmişsiniz.Apar topar hani aramız iyiyken olsun hesabı...Bu sorunlar düzelmeden neden bu adımı attınız ki ? Nişan malesef sihirli bir değnek değil,sizin tabirinizle adam odunsa nişandan sonra kurşun kaleme dönüşmez,odun olarak yaşamaya devam eder.:24:

Ayrıca geçmişi kurcalamak insana sadece zarar verir.:12: Üç maymun en iyisi...

İkinizde de suç var.Siz çok baskı yapıyorsunuz kalıba sokmak için,adam da bir o kadar umursamaz...

Yani bence bu işin gideri yok.2 yıldır düzelmemiş.

Herkese tüm yorumları icin tesekkur ederim gercekten cok yardimci oldunuz olumlu olumsuz her yorum isime yaradi..

verdiğim karar benim daha aziyla yetinmeyi ogrenmem ama onun da bunu firsat bilip her seyi boslamamasi.. tatli dille sonuna kadar cozmeye çalışmak. .

Anck benden zaman istedigi icn ve bu zaman ikimize de iyi geldigi icn o arayana kadar zamanimiza devam edelim.. sonrasinda Allah yardimcimz olir ve huzurlu bir hayat bizi bekliyordur umarm..

Herkesten Allah razi olsun.

Bizde de nişanlıyken bu tarz sorunlar olmuştu.. Kavga ediyorduk en ufak şeylerden(sizinki kadar çok kavgamız olmadı yinede)
Bir keresinde annem sordu derdiniz ne diye..Nişanlım da Uzak kalıyoruz görüşemiyoruz, bu sefer strese giriyorum kavga ediyoruz dedi.. Ve düğün tarihi de 5 ay geriye alındı :3: Şimdi ne kıskançlık, ne kavga, ne geçmişş.. Hiç birisinin konusu edilmiyor.. Ayrı kaldığınız için olabilir.. Yoksa ikinizde çok seviyorken başka bir sebebi olduğunu sanmıyorum.. Kavuşunca normale döner ilişkiniz de.. :31:

Hilall canım ya cok şaşırdım inan..ama daha öncede knşmştk seninle hatırlarsan erkekler sıkmaya gelmiuor hani onu demedin bunu yapmadın bnde cok yapardım halada yapıyrm bizde tartışıyorz bu konuda bazen aşkm neden öyle dedin de böyle demedin der onun laflarına bile müdahale ederim ve bundnnefrt eder.bencilsin bile der neden şunu yapmadın dediğimde sizinde sorun tam olarak böyle bnce biraz sakin ol zaten ayrı şehirlerdesiniz her şey fazlasıyla zor bence kasma zaferi deme zatn seviyor biliyorsun ki bişanlısınız ilşkiniz buralara geldi birde öyle dene çeneni tut brz kuzum :D bn öyle yapmaya çalışıyrm .d daha iyi oluyor :)

Okuduğum kadarıyla siz nişanlınızı kendi istediğiniz şekle sokmaya çalıştığınızı düşünüyorum o da size ayak uydurmaya çalışıyormuş ve kimi zaman da susuyormuş zaten. Bence ya onu olduğu gibi kabul edin ya da yol verin gitsin. Açıkçası bana şöyle yap böyle ol densin istemezdim belki benim bir huyum kötü olabilir ama bunu değiştirmemi kimse beklememeli ben istersem değişirim ama zorla olacak şey değil. (Bu arada tüm yorumları okumadım)

Son düzenleme:
Seni çok iyi anlıyorum çünkü benim eşim de böyledir, insanların yanında bizi karı koca değil arkadaş sanmaları muhtemel,
öpmeyiz canım cicim demeyiz hep bir mesafe vardır,
Sırf bundan dolayı en iyi olduğumuz zamanlarda bile insanlar bizi kavgalı sanırlar düşün..
İnsanların yanında olmayan şeylerden bile şaka ile şikayet eder bazen espri yapar aklınca ama güzel şeyler hiç söylemez
Evlenmeden önce ben de yanyana olduğmzdaki ilgisine sevgisine kandım haliyle
O çok romantik evlilik teklifine kandım
Evlendikten sonra olay artık evliyiz '24 saat yanyanayız zaten' gibi bir rahatlığa döndü
Anladım ki adamın karakteri bu evet çok üzücü çok ağlıyorum bazen
Hatta 2 defa konu açtım burda en yorulduğum zamanlarda burdaki arakadaşlarla dertleştim
Ben şimdi genelleme yapıp seninki de evlenince aynen böyle devam edecek diyemem
Diyeceğim şu ki olduğu gibi kabul etmemiz gerekiyor sabırla beklememiz
ya da çekip gitmemiz...

Seni çok iyi anlıyorum çünkü benim eşim de böyledir, insanların yanında bizi karı koca değil arkadaş sanmaları muhtemel,
öpmeyiz canım cicim demeyiz hep bir mesafe vardır,
Sırf bundan dolayı en iyi olduğumuz zamanlarda bile insanlar bizi kavgalı sanırlar düşün..
İnsanların yanında olmayan şeylerden bile şaka ile şikayet eder bazen espri yapar aklınca ama güzel şeyler hiç söylemez
Evlenmeden önce ben de yanyana olduğmzdaki ilgisine sevgisine kandım haliyle
O çok romantik evlilik teklifine kandım
Evlendikten sonra olay artık evliyiz '24 saat yanyanayız zaten' gibi bir rahatlığa döndü
Anladım ki adamın karakteri bu evet çok üzücü çok ağlıyorum bazen
Hatta 2 defa konu açtım burda en yorulduğum zamanlarda burdaki arakadaşlarla dertleştim
Ben şimdi genelleme yapıp seninki de evlenince aynen böyle devam edecek diyemem
Diyeceğim şu ki olduğu gibi kabul etmemiz gerekiyor sabırla beklememiz
ya da çekip gitmemiz...

Cok üzülüyorum ben de boyle seyler okuyunca ama yapmam gerekeni yaptim. Cekipgidiyorum.. son hamlemde başarısız oldu. Hakettigim hayat bud egil ve ben asker yolunu o kadar aglayarak ne bunun icn bekledm ne de ailemi askima bunun ici ikna ettm ama ailem de duydu ve onlari daha fazla uzmeye de hakkim yok..cok uzuluyorlar...

Oyle üzülüyorum ki ama cok kotu degilm ben bu kadr acimasizligi haketmedim. Madem cekemiyorm buna ragmen arıyorum acmama gibi bi acimasizlik yapip hala yalnz birak diyebiliyor..zaten beni kaybetmeyi goze alms ben kendimi kandirip bi baslikta hala cozum ariyormusum

LAFIM HERKESE YORUMLAR ICIN SAGOLUN AMA BEN BOSA UGRASMISI BU ILISKI COKTAN BITMIS. HERKESE HAYATINDA MUTLULYKLAR DILERIM. BANA DA ALLAHTAN SABIRLAR DILERIM.

Back
X