• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlım ve ailesi...akıl verin kızlar çok kötüyüm :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi AswangCullen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sizce ne yapmalıyım ???

• Ankete Katılan
    18
ediiiittttttttttttttttttt
Yeni moda bu galiba, şimdi bunu yapan kişinin yazdıklarında samimi olduğuna inanmıyorum.
ediiiiiiiiittttttttttttttt

madem editlicen ne diye yazıyon yavru kuş, gereksiz bir takım hareketler içerisindesin sanırsamki...editlemediğin msjlarından anladığım kadarıyla senin bayağı bi şımarık bi yavru kuşsun. delikafadulden

Siz yazdıklarınızı editlemişsiniz ama yazılanlardan ve ilk yazdıklarınızın alıntı yapılmasından yola çıkarak yorum yapacağım. :1closedeyes:

Nişanlınızın ailesini yargılamıyorum,hatalı görmüyorum.Herkesin bir yaşam tarzı,alışkanlıkları vardır.Eğitim düzeyi,kültürü farklı olabilir.Kimse belli bir yaştan sonra bir başkası için bu saydıklarımı değiştirmez.Ya İnsanları olduğu gibi kabul etmeliyiz ya da kendi kriterlerimize uygun kişileri seçmeliyiz.Yok terlik giymiş,giymemiş...Çalışmıyormuş oğlu bakacakmış..Tabiki oğlu bakacak.Siz kendi annenize bakmaz mısınız,sokağa mı atacaksınız kendi annenizi?İnsanları yargılamadan önce,empati kurmayı deneyin,Önce kendinizi eleştirin!
Belki sizin ailenizin de sinir bozucu davranışları vardır,belki sizin ailenizde katlanılacak bir aile değildir.Belki onlarda aralarında sizin için sosyete bunlar hemen kırmızı halıyı hazırlayın dünürler geliyor..aman da aman benim kokoş gelinim gelmiş diye konuşuyorlardır. :)) Anlattıklarınıza bakılırsa pardon sildiklerinize sizin de onlar üzerinde nasıl bir etki bıraktığınız belli.Kimse yoğurdum ekşi demez misali...Anlatabildim mi küçük hanım?
Bence acilen aklınızı başınıza toplayın,Sizin tarafınızdan o aileye karşı hoş duygular beslenmiyor anladık,ileride evlenseniz bile bu evlilikten hayır gelmez.Ne sizin düşünceleriniz değişir ne de onların davranışları.İyisi mi vazgeçin bu sevdadan,milletin de başını yakmayın !!! Mutevazi yaşamlarında rahat bırakın insanları.
Anneniz size ne doktorlar ne mühendisler bulur...

Siz yazdıklarınızı editlemişsiniz ama yazılanlardan ve ilk yazdıklarınızın alıntı yapılmasından yola çıkarak yorum yapacağım. :1closedeyes:

Nişanlınızın ailesini yargılamıyorum,hatalı görmüyorum.Herkesin bir yaşam tarzı,alışkanlıkları vardır.Eğitim düzeyi,kültürü farklı olabilir.Kimse belli bir yaştan sonra bir başkası için bu saydıklarımı değiştirmez.Ya İnsanları olduğu gibi kabul etmeliyiz ya da kendi kriterlerimize uygun kişileri seçmeliyiz.Yok terlik giymiş,giymemiş...Çalışmıyormuş oğlu bakacakmış..Tabiki oğlu bakacak.Siz kendi annenize bakmaz mısınız,sokağa mı atacaksınız kendi annenizi?İnsanları yargılamadan önce,empati kurmayı deneyin,Önce kendinizi eleştirin!
Belki sizin ailenizin de sinir bozucu davranışları vardır,belki sizin ailenizde katlanılacak bir aile değildir.Belki onlarda aralarında sizin için sosyete bunlar hemen kırmızı halıyı hazırlayın dünürler geliyor..aman da aman benim kokoş gelinim gelmiş diye konuşuyorlardır. :)) Anlattıklarınıza bakılırsa pardon sildiklerinize sizin de onlar üzerinde nasıl bir etki bıraktığınız belli.Kimse yoğurdum ekşi demez misali...Anlatabildim mi küçük hanım?
Bence acilen aklınızı başınıza toplayın,Sizin tarafınızdan o aileye karşı hoş duygular beslenmiyor anladık,ileride evlenseniz bile bu evlilikten hayır gelmez.Ne sizin düşünceleriniz değişir ne de onların davranışları.İyisi mi vazgeçin bu sevdadan,milletin de başını yakmayın !!! Mutevazi yaşamlarında rahat bırakın insanları.
Anneniz size ne doktorlar ne mühendisler bulur...

nasıl oluyorsa herkez konuyu anlamak istediği yerden anlıyor diye yazdıklarımı EDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİTledim .... ben ilk açtığımda gerekli cewapları aldım...ve konu maddi sorun ve terlik meselesi değil..konunun buna cewrildiğini görünce kapatasım geldi..aileme yapılan saygısızlıklardan,babasının haberi olmadan aldığımız eşyaları kafamızda kıracağını söylemesinden .. aileme yapılan saçmalıklardan bahsetmiştimama arkadaslar sağolsunlar konuyu baska yere çektiler bende sildim.....o terlik meselesi samanlıkta iğne ;) asıl mesele canımı sıkan mesele bunlar değil...yardım etmeyecekseniz gereksiz yere eleştirmeyin lütfen..eleştiriye acığım ama okuduğum kadarıyla konu mutasyona uğramış....

KONU KAPATILABİLİR !!

yardımcı olan arkadaslar sağolun...

buradaki mesajları bile bu kadar "edit" liyorsan hayatını da editle derim... :kahve:

ediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit

ediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit

edittttttttttttttttttttttttttttttt

ediiiiiiiiiiiiiiiiiiiit

ediiiiiiiiiiiiiiiiiiit

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

............................

,,,,,,,,,,,,,,,,,

kaç tane düzenlemeden sonra silmediğin bi mesajın kalmış :olmaz:

nasıl oluyorsa herkez konuyu anlamak istediği yerden anlıyor diye yazdıklarımı EDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİTledim .... ben ilk açtığımda gerekli cewapları aldım...ve konu maddi sorun ve terlik meselesi değil..konunun buna cewrildiğini görünce kapatasım geldi..aileme yapılan saygısızlıklardan,babasının haberi olmadan aldığımız eşyaları kafamızda kıracağını söylemesinden .. aileme yapılan saçmalıklardan bahsetmiştimama arkadaslar sağolsunlar konuyu baska yere çektiler bende sildim.....o terlik meselesi samanlıkta iğne ;) asıl mesele canımı sıkan mesele bunlar değil...yardım etmeyecekseniz gereksiz yere eleştirmeyin lütfen..eleştiriye acığım ama okuduğum kadarıyla konu mutasyona uğramış....

durum böyle ise daha evliliğe 3 sene var ise bu saçmalığı daha fazla uzatmanın ne alemi var

o lafları söyleyen birinden sana hayır gelebieceğini sanıyorsan sadece kendini kandırıyorsun

o lafları söyleyen sana söverde döverdelaelaelaelaelae

edit edit edit..
yazdıklarına bu kadar pişman olcaksan düşünerek yazicaksin..
konuyu bencede kapattir ama onu da sana zahmet prenses modlara söyle!!!
edit yapmadığın yerleri okudum
insanların seni eleştirmesine kızıyorsun da öyle bir konusmussun ki koç veya Sabancı mısınız siz??ya da padişah soyu??asilzade??
bak tatlım Yasin küçük..burada internet ortamı kimin ne olduğunu bilemezsin..azıcık görgü..azıcık..
sana maddi fark acısından hak verdim..ama sürekli para maddiyat zenginlik vs dersen bu ayıptır..ayıp!!karşındaki insanların ne is yaptıklarını nasıl bir hayat sürdüklerini bilemezsin!!!belki benim babam apt görevlisi belki benim babam manavda sebze satıyor belki benim ailem senin aileni cebinden çıkarır..bunları bilemezsin..bunları bilemediğin icinde kelimelerine dikkat etmek durumundasin..günlük hayatında düşünmeden konuşabilirsin ama burada düşünmeden yasamazsın..ailen ne kadar zengin olursa olsun mütevazı olmayı öğren..cevren ikoncan dolu olsa da sen mütevazı ol..
bu da benden sana abla tavsiyesi..
parayla adam olunsaydı..........
nişanlına gelince; yine söylüyorum senin yaşadığın tarzda,standartta bir hayat saglayamaz diye düşünüyorsan yol yakinken ayrıl derim..
konuya gelince; silinme isini modlara söyle..

Back
X