• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlım ve ailesi...akıl verin kızlar çok kötüyüm :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi AswangCullen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sizce ne yapmalıyım ???

• Ankete Katılan
    18
ediiiiiiiiiiiiiiiiiiiit

Son düzenleyen: Moderatör:
canım nısanlına guvenıyorsan adam gıbı adamsa sorun etme.benımesımın aılesı de bız evlenmeden anne baba ayrıldı.kayınpeder baska bırıyle nıkahsız yasıyor.dugunde cop takmadılar.
hıcbırı.babanesının yolladıgı para ıle alınan 6 bılezık sadece.ogullarına yuzuk bıle takmadılar.3 yıldır hıcbır desteklerı yok.hamıleyım doguma az kaldı annecım cırpınıyor bebıse bısıyler yapsın.kaynanada kızında gelmıyor.barı dedım doguma az kaldı gelsın yardım etsın.ılk bebegım.ama nerde.oglu tarafından da ılk torun.hıc sormazlar ıhtıyacınız bıse varmı dıye.halen kayınpeder gelır para ıster esımden.harclık yok.sankı cok destek oldularda.buna ragmen esım cok calıskan.yerı gelıyor 3 ış bıle yapıyor.çok sukur banada cok baglı.hıc sevgı saygısını esırgemez.1 dedıgımı 2 etmez.dedımya nısanlından suphen yoksa hıc korkma.benı de hıc ıstemedıler.sankı sokaktan aldılar afedersın.ama eşım butun dunyaya karsı savunur benı.sukurler olsun...herşey eşte bıter cnm.tecrube konusuyor

eddiit

ediiiiiiiiiiiiiiiiiiit

editt

evlilik şu an da yok..erken olduğuna ailesini tanıyınca karar werdim..sewiyoruz ayrılmıcaz dedik ..millet geziyor demesin dedik nişanlandık.. bir 3 sene war ewlenmemeize.....

şimdi belki kızıcan ama nişanlın gelecekle ilgili kararlar almak için biraz küçük geldi bana. daha askerlik yok, muhtemelen üniv. okumuyor. allah korusun babasıyla bir bozuşsa iş olanakları sınırlı.
iki ucu pisli değnek, madem en az 3 yıl var sabırla bekle bakalım neler göreceksin. vaziyetin gidişine göre bir karar verirsin...

canım bak aynı durum bendede vardı.esım annesıne o kadar cok duskundu kı bısey olacak olsa bana degıl anneme sor derdı.ama ben annesıne saygıda hıc kusur etmedım.kadın bana hep kotu davranıyordu.esımde haksız yere bana yapılanları gordu bırden sogudu annesınden.bılmem anlatabıldım mı.ben halen saygıda kusur etmem.sen de ole yap.ınsan kendı annesı gıbı asla sevemez.ama onun hatrı var saygı duymaya calış.sımdı esım tabıkıde anasını sevıyor ama eskısı gıbı asla.nasıl oldu da annem bukadar degıstı dıyor.kısacası yerı gelıyor anne haksızsa oglu nekadar duskun olsada soguyor...

bence siz yol yakınken kurtulun bu aileden evlilik sadece ikinizin arasında olnmayack evlilik bi nevi ailelerinde birleşmesi anladığım kadarıyla bu aile size uyugun değil ama hakkınızda hayırlısı nişanlınızıda seviyorsunuz yaradanım hakkınızda en iyi kararı verir umarım

edittt

evlenmene daha çok varmış ölç tart düşün canım işin zor vallla

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

siz olsaydınız ailesi için vazgecermiydiniz peki ????

yazdıklarınızı yaşınıza vererek yorulayacagım..
yazış şeklınız yanı hıtabınız hıc hoş degıl bana gore...
ayıplanacak bırı varsa..
yenıden bır duşunun derım ben...

şu an beynimin aşk ve mantık bölümüde resetlenmiş durumda :)

neden bu kadar erken davranıyorsun pekı ,yaa aılen neden bu kadar erken davranıyor ,evlenmen ıcın..

hem yasın daha küçük ,20 yas cok erken bence ,

hele kı bır erkek ıcın daha onunde askerlık ve ıs bulma sorunu varken nasıl goze alabıldı kı nısanlanmayı..

bence bu konuları rafa kaldır canım ,önüne daha kac zaman var ..

cok erken oldugunu düşünüyorum.

asla vazgecmezdım.vazgecmedım de.daha neler yasadım ben.ama rabbım esımden dolayı hıc utandırmadı benıııı.....sende duy sesımı kucugum...benden kucuksun cunku...hakkında hayırlısı olsun

güzel bir kızım cewremde cok sewiliyorum..cok beğeniliyorum.. aileme bakan gıpta ediyor ... annem bunu söyleyip migreni tutyor hep.. yakma kendini diye..teyzemler askeri pilot birisiyle tanıştırmak istedi onu bile cewirdim...illaki o diye..annem de kısmetlerini cewir böyle ewlenince görceksin sonra diyor....herkez iyi düşün diyor... sizin yorumlarınıza göre hareket edicem..çok üzgün we karışığım....

destekleriniz için tesekkür ederim..Allah hepinizden razı olsun...

valla kusura bakmayin ama bence siz kendinizi fazla begeniyorsunuz.ovulmekten hoslaniyorsunuz.
madem ailenize uygun degiller sende ailene uygun birilerini bulursun.
aslinda cok basit .
ne demek annesine bakicaz. o onun annesi onu doguran kadin.buyuten sutunu veren kadin.ne kadar kotu olursa olsun annelik hakki diye birsey var.
aslinda bence siz o aileye yakismiyorsunuz. cunku onlari begenmiyorsunuz bunu mesajlarinizdada acikca belli ediyorsunuz.
aileyi kendine yakistiramiyorsan nisanlinida yakistirmiyorsun demektir.ayni cekirdekten cikti cunku nisanlin.

yazdıklarınızı yaşınıza vererek yorulayacagım..
yazış şeklınız yanı hıtabınız hıc hoş degıl bana gore...
ayıplanacak bırı varsa..
yenıden bır duşunun derım ben...

wallahi kendileri istedi böyle olmasını..hitap biçimimin farkındayım ama bu duruma getiren onların tavrı ve yaptıkları... ben kendi annem gibi seviyor ve o kada r sayarken böyle tepkiler alınca haliyle değiştim ona karşı....

Back
X