• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlım ve ailesi...akıl verin kızlar çok kötüyüm :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi AswangCullen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sizce ne yapmalıyım ???

• Ankete Katılan
    18
valla her ne kadar kişiyle evleniyormuşsun gibi olsa da ailesiyle de evleniyor insan o kişinin...o yüzden iyi düşün doğru karar ver derim....pek iyi bir aile değil belli ki

şimdi yolun başı yarın çoluk çocuk olduğu zaman daha zor olur...vallahi bu işler zor işler ...allah sabır selamet versin ne denir ki....

............................

Son düzenleyen: Moderatör:
haklısın... gercekten yakışmıyorum onlara .... ama nişanlım çok farklı..sanki onlardan dğil..annesinin elbet basımın üstünde yeri olacak ama bu sekilde yaparsa bana bakıcak mecbur o gibi tarzda konusursa nasıl olacak o iş..

adam anasini babasini atip satamaz.neolursa olsun evlatlari.
sen bi dusun bakalim anneni babani atarmisin.
yada tersi olsaydi senin ailen bu sekilde olsaydi bir dusun bakalim??ne yapardin.
ailenle iliskini tamamiyle kopartirmiydin.
nisanlinda birakamaz.
daha yasiniz ne ki sizin ikinizde benim gozumde cocuksunuz.
erkekler gec olgunlasir nisanlinin bir evi idare edebilecigini hic sanmiyorum.
20 yas ne demek ya daha hayatin cokkkkkk basindasiniz.
ayrica 30 yasindada olsaydi yine ailesini atamazdi.
unutma kimi seversen kiminle evlenirsen evlen ailesiylede evleniyorsun o kisinin.

yorumlarınız we görüşleriniz için gerçekten çok teşekkür ederim...

Evlensenizde bu iş yurumez sonucta nisanlin annesini babasini atacak degil bence. ayni seviyede olmadiginizi vurgulamişsin sende sana yakisir bir insanla nisanlansaydin demek istedigim evlenmeden huzursuzluk baslamis boyleler soyleler açikçasi bizimle ayni seviyede degil diyosun ama bunlari simdiden dusun tasiyamiyacigin yuku sirtina alma yoksa ezilirsin

yada tersi olsaydi senin ailen bu sekilde olsaydi bir dusun bakalim??ne yapardin.
nisanlinda birakamaz.
unutma kimi seversen kiminle evlenirsen evlen ailesiylede evleniyorsun o kisinin.

şu an nişanı atmıyorsam en önemli sebep budur...onlar benim ailemde olabilirdi..o aileden dünyaya gelen ben olabilirdim ve nişanlım istemeseydi nasıl olurdu diye düşünüp kendimi onun yerine koyuyorum...

çok erken oldu ama çok istedik.. böyle olcağını bilseydik beklerdik...ya böyle bekliicez ama iyice gerilcez..ya da bırakıp herkez kendi yoluna gidicek ve gercekten sewiyorsak her sey yolundayken rayına oturmuşken iş güç sahibi olmuşken tekrar dönmeyi bilicez...

nisanlinda birakamaz.

şu an nişanı atmıyorsam en önemli sebep budur...onlar benim ailemde olabilirdi..o aileden dünyaya gelen ben olabilirdim ve nişanlım istemeseydi nasıl olurdu diye düşünüp kendimi onun yerine koyuyorum...

çok erken oldu ama çok istedik.. böyle olcağını bilseydik beklerdik...ya böyle bekliicez ama iyice gerilcez..ya da bırakıp herkez kendi yoluna gidicek ve gercekten sewiyorsak her sey yolundayken rayına oturmuşken iş güç sahibi olmuşken tekrar dönmeyi bilicez
...

gelicem kızlar...biraz çıkmak zorundayım

bu saatten sonra sizin iliskinizden hayir gelmez.
bence en iyisi ayrilmaniz.
siz ve aileniz kendinizi kaf daginin ustunde goruyorsunuz ve nisanlinizin ailesine cok yukseklerden bakiyormussunuz ya , o yuzden ilerde cok sorunlar yasarsiniz.
en iyisi herkes dengi dengine.
nisanliniz cok iyi biri olabilir cok seviyorda olabilirsiniz ama dedim ya sizin denginiz degilmis.
oyle olsaydi bu konuyu acarken annesinden ailesinden dert yanarken asagilamazdiniz onlari.
belki kotu olabilirler ama bu sekilde hakareti hickimse hak etmez.
birkacgun ayrilinca aglar sizlarsin sonra gecer.
daha 20 yasindasin .ne pilotlar cikar karsina.

siz ve aileniz kendinizi kaf daginin ustunde goruyorsunuz ve nisanlinizin ailesine cok yukseklerden bakiyormussunuz ya , o yuzden ilerde cok sorunlar yasarsiniz.
nisanliniz cok iyi biri olabilir cok seviyorda olabilirsiniz ama dedim ya sizin denginiz degilmis.
oyle olsaydi bu konuyu acarken annesinden ailesinden dert yanarken asagilamazdiniz onlari.
Canim sana katiliyorum o insanlari bu sekilde kucuk dusurmeye hakin yok dengine gore birini bulki annende kayinvalideni komsulara tanistirirken utanmasin
n

,,,,,,,,,,,,,,,,,

Son düzenleyen: Moderatör:
Her insanin kendine gore yasam tarzi vardir butun sulale sana ayak uyduracak degil o insanlar oyle demeki neyine ceki duzen verceklerya sen o aileye gitigine gore onlar degil sen onlara ayak uydurcaksin ha onlarin seviyesi cok alcak ben inemem diyosan yol ver bu cocuga gitsin ne o aile degisir nede senden

sağol canım..ama babası aşağılanmayı gercekten hak ediyor...[COLOR="Red"]kendiside aynı şeyi yapıyor merak etme[/COLOR]..babasını hiç sevmiyorum cünkü neler yasattığını hayatını nasıl zehir ettiğini biliyorum biliyorum.....

biz yüksekten ucuyoruz tamam madem öyle olsun ama onlarda bir bakıp ona göre davransınlar..görüyorlar biiyorlardaneden ceki düzen vermiyorlar...

ne olursa olsun ne olursa olsun o nisanlinin babasi.
babasi hakkinda istedigi kadar yorum yapabilir. soyler .farki goruyormusun o onun babasi.
ama sen ama sen senin konumun su an ne ki daha esi bile degilsin.
kaldi ki ilerde evlensen nisanlinin senin soyledigin bu sozleri yuzune vurmuyacaigini nerden biliyorsun.
sana demezmi ben soyledim benim babam anamlar sen ne hakla soyledin demezmi???
nisanlin yapiyor diye senin yapman gerekmiyor.ama nisanlindada suc var haklisin ailesine laf soyleten bu sekilde kucuk dusuren birini kendine es olarak dusunuyor bu da gosteriyor ki ondan da koca olmaz.

sen neden bu kadar sinirlendin anlamadım :)

bende ilk sayfdaki msjımda aynı şeyleri dedim.
arkadas ve ailesi çok iyi yerlerde nişanlısının sözde iyi olması hiç birşeyi kapatamamış gözlerinde.
ne köy olur ne kasaba..
inşallah ailenize layık kendinize layık insan bulursunuz.

ben yanlışlıkla ayrımamalıyımı işaretledim ama ailesi ii olmadıktan sonra çok ama çok zor anlaşamadıktan sonraa..

konu neyki arkadas tek tek yazdigi mesajlari silmis madem silecektin neden konu actin ayy ne sinir oluyorum böyle konu acip sonra hepsine iditttt.edittttt,,,,,,,yazanlara hay Allahim gece gece sinirlendim

Aklıma eski türk filimlerinde ZENGİN KIZ FAKİR ERKEK olurduya... kafamçokkarıştı

Siz her ne kadar size göre haklı olsanızda şu an bence bu yazdıklarınızla aşağışadığınız kişilerden çok aşşağıda oluyosunuz malesef...

NişanlınızIn ailesini aşağılayıp,aşağılanmayı hak ediyorlar diyorsunuz.
Sizin ailenizde bu yaşınızda sizin nişanlanmanıza izin vermiş....
Sanki biraz tezatlık var gibi...

Şimdiden bi terliği hayat memat meselesi yapmışsınız kaydirigubbakcemile3
Ya terlik terlik bu yapmayın lütfen ...

Siz dış görünüşe göre adam seçiyosunuz...
Büyüdüğünüzde bunun ne kadar çocukça olduğunu anlıcaksınız...

NİŞANLINIZIN ANNESİ TERLİK VE KIYAFETİ GİBİ KOMİK İŞLERLE AİLENİZ DEĞER VERİCEKSE HİÇ VERMESİN DAHA İYİ DEĞİL Mİ???

Yaşadıklarınız size göre tabiki kolay olmayabilir.
Evlilik çocuk oyuncağıda değil.
Keşke küçücük yaşınızda hayatınıza bu denli önemli bi karar vermeseydiniz...

Aslında söylemek istediğim çok şey vardı ama sizi kırmakta istemiyorum...
Kimse kimsenin derdinden anlayamaz.benimde sizi anlayamayacağım gibi...

Bir şey sormak istiyorum.Hani yazmışsınızya mevlide önemsizce geldi ama ben ona sölemiştim işte nasıl bi ortam diye vs. .Merakımı mazur görün kusurumada bakmayın ama sormadan edemicem Nişanlınızın annesine o ortamı nasıl anlattınız??? :uhm:

Son olarakta diğer arkadaşalrında dediği gibi bencede ayrılın siz..yaşınız küçük unutursunuz..ailenizinde dediği gibi ELİT tabakadan bir eş adayını bulun -tatlicadiarzu-

bütün konu icerigi silinmiş..
ne yazdın ne ettin bilmiyorum..ama anladığım kadarıyla ailenle nişanlının ailesi arasındaki maddi fark seni düşündürüyor..
ben olsam bende dusunurdum..o acıdan hak veriyorum..ama sunuda söylemeden edemiycem; ben senin yerinde olsam sevgilimi bu duruma göre secerim..yani ben bastan o kişiyle sevgili olmam bu düşüncemden dolayı..çünkü açık ve net bende evlenicegim kisinin maddi durumuna,ailesine,ailesinin durumuna vs bakarım..ailemin bana sağladığı hayat standartından vazgeçmek istemem..belli alışkanlıklarım belli zevklerim ve belli lükslerim var..bunları bir kenara atarda yapamazsam bu bende ister istemez stres yapar ve evliliğim de bu stres yüzünden çıkmaza girer..bunu bildigim icinde bastan buna göre bir secim yaparım buna göre biriyle iliskiye baslarım..ama sen bunları bile bile bir iliskiye başlamış ve ciddi bir yola girmişsin..madem böyle bir düşüncen vardı o zaman en bastan bitiricektin bu kişiyle iliskini..ona göre yapicaktin secimini..ben gönüller bir olunca samanlık seyran olur düşüncesine pek katılmıyorum..bunun en iyi ogrnegde benim için annemle babam..o yüzden seçimlerimi ona göre yaparım..sen de bundan sonra secimlerini ona göre yaparsan böyle sorunlarla karşılaşmazsın...

Back
X