• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin ailesi çok cahil, nasıl davranacağımı bilmiyorum

Düğün sonrası borçlarımızı ödedik sadakamız olsun diye düşünün. Eşiniz şuan sizin yanınızda olmayacaktır ama ihtiyacınız olduğunda onlar yanında olmadığında da yönü size dönecektir. Tepki vermeseydiniz daha iyiydi aslında eş tarafına. Hanenize yazılırdı.
Nerden mi biliyorum 5 sene çektim ordan.Şuan 4 yıldır ağzımın içine bakar nedeni malum 😉

Ay çok para ben olsam hayatta bırakmam. Eşinize düzgün bir dile parayı almasını isteyin. Sonuçta az para değil. Boşanmak için çok erken merak etmeyin eşiniz onların tavrını gördükçe sizi haklı bulacaktır siz sadece fazla söylenmeyin. Baban neden böyle yaptı, niye böyleler bu tarz cümleler erkeklerin hoşuna gitmiyor ayrıca onların cahilliğinin faturası eşinize kesilmemeli
.Birde mümkünse çok sıkı fıkı olmayın araya fazla zaman girince eşiniz sizi dinleyecktir

Maddi olarak somuren aile. Bu cahillik değil - çakallık tam olarak. Köylü kurnazi tabiri bu insanlar için geçerli. İşlerine gelince biz pek bilmeyiz görmedik derler ama para olunca onlardan fenası bulunmaz .. bu aile eşinizi de zamanla size karşı doldurabilir , bu kadin seni yönlendiriyor paranı bile yonetiyor diye. Paranızı alın ve mümkünse mesafe koyun

İnsan aynı evin içine girince gerçekleri görüyor. Evlat ailesinden farklı olur mu hiç? Olmaz ben söyleyim. Eşinde onların ortalaması işte. Çocuk yapma. Çalışıyorsan maaşını ayır. Çalışmıyorsan da çalışmaya bak.

Merhaba kızlar konuşmaya ve fikre ihtiyacım var
Ben haziran ayında evlendim. Evlenmeden önce eşimin ailesinin cahil olduğunu fark etmiştim ama eşimi çok seviyordum ve ayrı şehirde olacağız, eşim öyle değil diye evlendim. Düğün oldu bir iki gün sonra kayınpeder, görümceni sen evlendireceksin senin etrafında işi iyi olan insanlar vardır, artık sen yengesi oldun bu senin görevin vs dedi. Başta şakaya vurdum yani ne diyeceğimi de bilemediğimden... Gülmee ciddiyim falan diye üsteleyip durdu. Kv ise beni arayıp sürekli çocuklarının dedikodusunu yapmaya başladı. Ben ne diyeyim ki bi şey söyleyemem buna, kişisel bir şey vs diyerek, cevap vermeyerek geçiştirmeye çalıştım. Lütfen bana bu tür şeylerden bahsetmeyin desem anlayamayacak birisiydi. Onun dilinden konuşmayı da bilmiyorum. Ailem çok farklı ve çevremde de pek yoktu böyle. Sanırım içimde birikmiş bunlar ve kayınpederle eşim bi iş yaptı ve eşimle hala kredisini ödüyoruz. İş bitti kayınpeder parayı aldı bize hakkımızı vermesi gerekirken eşime üstüne soğuk su iç, vermek istemiyorum para bana lazım gibi cümleler kurdu. en başta babasıyla iş yapmasını istememiştim düğünümüzden önce girdiler ama krediyi evlendikten sonra da ödemeye devam ettik. Bu olayda patladım. Yaptıkları şeyin saygısızlık olduğunu, bu hareketin ikimize birden yapıldığını, artık görüşmek istemediğimi görümceme söyledim. Bana hak verdi ve annesine anlatmak için izin istedi. Artık soğudum tamamen, eşimden beklediğim desteği de göremeyince içimde bi şeyler öldü sanki. Aşırı saçma geliyor bu olaylar. Boşanmayı dahi düşündüm. Sizce ne yapmalıyım?
iste sadece esle degil ailesi ile evleniyoruzun ornegi

Düğününüzü kim yaptı? Oturduğunuz ev kime ait?

ayy daha büyük paralar kaptırmadan görmüşsünüz yüzlerini, vericem demiş madem alın paranızı ve hiç biri (görümceniz dahil) ile görüşmeyin.

Back
X