• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlım ve ailesi...akıl verin kızlar çok kötüyüm :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi AswangCullen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sizce ne yapmalıyım ???

• Ankete Katılan
    18
A

AswangCullen

Ziyaretçi
kızlar uzun süredir nişanlanıcaz sözlenicez derken nişanlandık ama her şey çok değişti.. şimdi bana buradan akıl wermenizi çok istiyorum..nerden we nasıl başlasam bilmiyorum :(

kayınvalide ve kayınpederim ayrı.. bizden çok çok farklı insanlar..ailem sevilir sayılır ve adı duyulduk bir çewreden gelmiş kişilerden oluşuyor..bize göre daha aşağıdalar..neyse bunu koydum kenara...
kayınvalidem !!! annemi ilk tanıştırmaya götürdüğümde mahsus yapar yok şu yok aman ben alamam para yok bizde nerde gibi konuyla muhabbeti açtı.. we olsada yok diyenlerden..oğlu çalışıyor daha askere gitmemiş olmasına rağmen anne baba ayrı olduğu için tüm ewin yükünü kendinde hissediyor we bu yasında ewide gecindirmekle sorumlu hissediyor kendisini..annesi desen ali ayağı tutan 40 lı yaşlarda bir bayan fakat çalışmıyor..oğlum bakacak bana niye çalışayım diyor.. ewlenincede sizinle oturmam diyor..ayrı ew ayrı masraf..anlada dinle şimdiii...bir gün mewlüt okuttuk ilk kez geliyorsun,çewremizi biliyorsun sen çık gel yalınayak gel..bu kadarınada pes dedim..millet kayınvalide sorar beni terliklerini giyip gezmeye götürür..yaa şaka gibi ama resmen mahsus yapar gibi..ki böyle yakışmadığını söylüyorum ona..neyse dış görünüşü geçç ama her şey ağzında hep oğluna babasını kötülüyor, hasta değilken hastayım demeler oğlunu görünce kalbini tutmalar falan tak etti artık.... annemede gelip eşinin halt yemelerini anlatması !!!! böyle bir kayınvalidem war.

kayınpederim ise bayramda ewimize gelmez..metresi gibi kadınla nikahsız gezer yatar kalkar..utanmadan nişana geitriç hatta ilk istemeye gelirler sonrasında o yoktu diye bizi arar ilk kez geliyormuşum gibi yapın da kırılmasın diye kız ewini arar eli boş kız istemeye gelir... yeniden ilk kez tanışırlar... sewgilisi için kız ewini arayıp tiyatro yapmammızı istiyo yaa...sonra bu bayram annemin artık yeter dediği noktaaa :
annem nişanlımın babnnesine gidiyor we babasıda orada.ne hoş geldin ne bir sey cümle su ' x ÇOK KÖTÜ, PARA ALIYOR HABER WERMİYOR,ÇALIYOR,esya almışlar kime sordularda aldılar bilmem ama ben o esyaları onların kafasında parcalarım!! ' annem ewe geldiğinde eli ayağı titriyordu kimlere karıştığımızın farkında mısın diye..sewiyesine düşmemiş ama bişey demeden gelmiş sırf bizim aramız bozulmasın diye.. ama artık yeter diyorum..bana bir seyleri yoktur... bir kuru yüzükle kıytırık bi incecik kolyeyle nişanlandım..ne bayram ne seyran kesinlikle bir seylerini görmedim .. bi de milletin gelini şöyle böyle anlatıyor... yok kıza şunu yapmamışalr atmış nişanı iyi yapmış diyor...

anlatsam roman olur dedirtck seyler gördüm 3 ay da ama oğulları onlardan çok çok farklı.. kesinlikle ne babası ne annesi !! ikisinide sewmiyorum.ewlenince istemiyorum dedim..farkındayım..benden daha iyilerine layıksın ayrılalım istersen dedi..ama çok sewiyoruz birbirimizi fakat ne annenin ne babanın derdi bitmiyor we ewlenince karışacağıminsanlar ailesi sonucta ama 5 para etmez.....
+ konuyu editledim kızlar..

- oğullarını kötülemekten para yoktan başka bir sey bilmiyorlar.. madii durumlarıda kötü bize göre..waadettiklerini almıyorlar..kuru yüzüğe gelin oldum ama yüzüğün parasınıda werdim bu arada... ahh

- nişanlımı çok sewiyorum ama şimdiden ailesiyle anlaşamıyorsam ne olucak.....ileride o da dönerse diyor annem....

- çok huzursuzum..bana akıl werin..napmalıyım...mafoldumbenmafoldumben

Son düzenleyen: Moderatör:
çok uzun oldu kızlar kusura bakmayın :(

baştan ayağa kadar balık kokmuş canım zaten sen habire tuzluyorsun ama kokmuş bi kere adamın sana bir yüzük alacak parası bile yokki nasıl ev geçindirecek hadi geçindiniz diyelim böyle ana babayla sorun bitmez ailen senden çok üzülür yol yakınken dönmelisin

canım sen nasıl bir aileye gelin gidiyorsun yahu kafamçokkarıştı benimkiler olsa beni çekip almışlarıd böyle bir aileden

bu durumun adı evlillik olmaz...

nişanlını sevmek ilerde boşanmanı engellemez

evlenmeyi başarsan bile boşanmayı jet hızıyla yaparsın kafamçokkarıştı

işin zor güzelim allah yardımcın olsun keşke aşkla çözülebilseydi ama evlilik çok farklı aileler karışacaktır nişanlın da laf söyletmeyecektir 5 yıl sonra nasıl olacaını bir düşün daha nişanlısın dönebilirsin

yanı tabıkı guzel bır aılesı olmadıgı bellı ama bu kadar asagılar yazmanıza gerek yoktu bence normal kelımelerle de bız sorunu anlayabılırdık.
bu saatten sonra nısanlının annesı anne babası baba olmaz senın ıcın.
nısanlınla acık acık konus boyle dusunuyorum de kabul edebılecekse evlenın derım. netıcede bırbırımızı sevıyoruz dıyosun.
ama yettı ıstemez 3 ayda tukendık dıyorsan yapcak bısey yok tabı.

bence ayrılın..

çünkü siz onların seviyesinden çok üsttesiniz!!!!
maddi olarakda tanınmışlık olarak da...

bizden çok çok farklı insanlar..ailem sevilir sayılır ve adı duyulduk bir çewreden gelmiş kişilerden oluşuyor..bize göre daha aşağıdalar..neyse bunu koydum kenara...
bence bunu bir kenara koyamamıssınız.

annesi desen ali ayağı tutan 40 lı yaşlarda bir bayan fakat çalışmıyor..oğlum bakacak bana niye çalışayım diyor..
40 lı yaşlarda hiç çalışmamış bir bayanın iş hayatına atılması kolay mı? atılsa bile ilerde yaşlandığında ne yapacak emekli olamayacağına göre...

bir gün mewlüt okuttuk ilk kez geliyorsun,çewremizi biliyorsun sen çık gel yalınayak gel..bu kadarınada pes dedim..millet kayınvalide sorar beni terliklerini giyip gezmeye götürür.
madem çevrenize yakışmıyor çağırmayın. terlik alışknlığı var demek ki değişmek çok zor
madii durumlarıda kötü bize göre..waadettiklerini almıyorlar.
zaten büyük problem de bu... maddiyat..

bence yolun başındayken dönün daha fazla kimse yıpranmasın.

kim ne derse desin siz sadece o kişiyle değil ailesiylede evleneceksiniz. evlendiğinizde evinize gelecekler, çocuğunuz olacak kalmaya gelecekler. kurtuluş yok. ya ülke değiştireceksiniz ya da ayrılacaksınız. ama şansınız varken ayrılın derim, o aile huzur, rahat bırakmaz sizde...

ah be canım seni çok iyi anlıyorum işte insan baştan diyor ki nasılsa seviyorum ailesinden banane ama boşuna demiyorlar aileler ''Ele karışmak'' işte bu çok farklı...
nişanlının tavrı burada çok öenmli sana ve ailene karşı annesini ve kendi ailesinin karmaşasını bir şeklde engellemesi lazım sonuçta kız evi her detayı inceler ölçer tartar hatta hiç bir şeyi yakıştıramaz kızlarına bir de üstüne üstlük böyle zorlayıcı durumlar varsa çok kötü.. mutsuzsun ve bu tarz insanlar (kayınvaliden gibi) ömürleri boyunca boş boş konuşmaktan başka bir şeye yaramazlar... işleri güçleri huzursuzluktur...
burda sizin sabırnız ve sevginizi herkese ve hrşeye karşı korumanız önemli iyi ölçüp tartman gerekiyor,ailenin ve senin beklentilerinizi en aza indirmeniz gerekiyor,sayıyı asla yitirmemeniz gerekiyor ve ne yazıkki genelde karşı taraf hiç bir fedakarlıkta bulunmaz olan ince düşünen tarafa olur.. umarım her şey yoluna girer...

balık bastan kokar ya aynen oyle ,sen sadece nısanlınla evlenmıyeceksın cnım ,aılesıyle de evleneceksın..

çlkçj mnı

canım bi insan 7sinde neyse 70inde de odur.. gelmez olurlar mı oğlunun evine..elbet gelirler.. anne-baba sonuçta.. Allah yardımcın olsun,dua et.. bakarsın bi gün herşey yoluna girmiş.. mutluluklar opuyorumnanaktan

ediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit

ondan ayrılırsam gercekten cok üzülürüm..başkasını sewmem gibi geliyor..ama annem daha kimler çıkar karşına acele ettik diyor..we daha anlattmadığım neleri war...dedem nişanıma gelmedi..ailemden çok kişi gelmedi..tavır koydular..we dedem önceki bayram ' insan huzur olan yere gitmeli' dedi .. ileride ailsenie döner beni susturursa o zamn hayatım kararır..ama arkasını döner onlara diye ümit ediyorum..çünkü anneme o esyaları kafasında parcalarız diyorda şimdiden babası ileride biz hiç düğün işine kalkışamayız bile bunlarla..oturup konuşacak insan değiller :(

kusura bakmayın ama annenize nasıl böyle hitap etmelerine izin veriyorsunuz aklım almıyor. bütün aile size resmen yüz çevirmiş bundan sonrası bile bile lades demektir. feriştah olsa kaç yazar...

kusura bakmayın ama annenize nasıl böyle hitap etmelerine izin veriyorsunuz aklım almıyor. bütün aile size resmen yüz çevirmiş bundan sonrası bile bile lades demektir. feriştah olsa kaç yazar...

ediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit

tavsiye öneri ve tecrübeleriniz varsa dinlemek istiyorum....
şeytan diyor al yüzüğü git adamın kafasına at annemle nasıl böyle konuşursun ne sandınız bizi diye...ama yapamıyorum...

Neyi öğrenmek istiyosun anlamadım aslında.
Herşey ortada, sen de farkındasın, aşkla yürümüyor evlilikler, aileler en önemli unsur. Siz şimdiden beğenmiyosunuz onları, ki görünen birbirinize hiç denk değilsiniz.
En yakın arkadaşım benzer nedenlerle düğününe 1 ay kala ayrıldı,
şu an kaybedecek hiçbişeyin yok.

Bir de şu mevlüt ve terlik olayını anlayamadım ben. Ev ayakkabısı getirmemesi mi sorun, yalın ayak gelmiş demişsin ya, ben anlamadım onu..

edittttttttttttttttttttttttttttttt

eş her zman bulunur ama ailen bulunmaz canım herşey orta yani

Back
X