• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım nişanı bozmak istedi ben hala inanamıyorum ne yapıcam

Earlgreytea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2017
16
3
86
32
5 yıl süren hareketli güzel huzurlu bir ilişkimiz vardı nisanlandik 8 ay oldu nisanlanali ben başka bir şehire atandım o şuan İzmir'de ben atandıktan az bir süre sonra babasi cezaevine girdi neyse 3 ay geçti üzerinden nişanlım zor bı hafta geçirmiş ama bana hiç birşey anlatmadı sorun oldu aramizda her şeyi sorun ettiğimi tartışmaktan sorunlardan sıkıldığını söyledi ve en zor zamanımda yanımda değildin deyip nişani bitirdiğini ama beni hala daha çok sevdiğini fakat aklındakilerin gönlünün önüne geçtiğini söyledi beni gördükçe yanında olmadığım aklına geliyormuş vs istemediğini söyleyip durdu peşinden koştum agladim yanına gittim görüşelim dedim görüştük ama sonuçta yine bişey demedi düzeltemiyorum deniyorum aklımdan çıkmıyor dedi 2 gün sonra aradı ve bitti ben evdekilerle konuştum sende git o konuş ailenle dedi vedalaşmak istedim seni görsem bile bişey değişmeyecek dedi ve bitirdi 1 hafta dahaa kostüm peşinden seni istemiyorum bitti dedi ve suçu annemle ablamın üzerine atıp git annenle ablana söyle iliskimi bitirdiniz de dedi ama soylediklerine ragmenbenim içimin yangını hiç dinmiyor nasıl atlaticam ben bunu arıyor ben seni seviyorum ama olmuyor diyor hala arıyor ama açmadım artık ne yapmak istediğini anlamadım çünkü sizce bunun bı sonu olur musun düzelme şansımız var mı

Arayıp seviyorum masamda hala resmin karşımda duruyor seni çok özledim ama olmuyor demesi ne anlama geliyor anlam veremiyorum hareketlerine

5 yıl süren hareketli güzel huzurlu bir ilişkimiz vardı nisanlandik 8 ay oldu nisanlanali ben başka bir şehire atandım o şuan İzmir'de ben atandıktan az bir süre sonra babasi cezaevine girdi neyse 3 ay geçti üzerinden nişanlım zor bı hafta geçirmiş ama bana hiç birşey anlatmadı sorun oldu aramizda her şeyi sorun ettiğimi tartışmaktan sorunlardan sıkıldığını söyledi ve en zor zamanımda yanımda değildin deyip nişani bitirdiğini ama beni hala daha çok sevdiğini fakat aklındakilerin gönlünün önüne geçtiğini söyledi beni gördükçe yanında olmadığım aklına geliyormuş vs istemediğini söyleyip durdu peşinden koştum agladim yanına gittim görüşelim dedim görüştük ama sonuçta yine bişey demedi düzeltemiyorum deniyorum aklımdan çıkmıyor dedi 2 gün sonra aradı ve bitti ben evdekilerle konuştum sende git o konuş ailenle dedi vedalaşmak istedim seni görsem bile bişey değişmeyecek dedi ve bitirdi 1 hafta dahaa kostüm peşinden seni istemiyorum bitti dedi ve suçu annemle ablamın üzerine atıp git annenle ablana söyle iliskimi bitirdiniz de dedi ama soylediklerine ragmenbenim içimin yangını hiç dinmiyor nasıl atlaticam ben bunu arıyor ben seni seviyorum ama olmuyor diyor hala arıyor ama açmadım artık ne yapmak istediğini anlamadım çünkü sizce bunun bı sonu olur musun düzelme şansımız var mı
Annen ve ablanı ekarte etmeye çalıyor ..geleceksen yalnız gel , herkesi arkanda bırak diyor ve ekliyor ..canına okudum nisanliyken, evlenince de alıcam ...

Suçu neden ablanız ve annenizin üzerine attı ? Yani sizin aileniz ile arası iyi değil anladığım kadarıyla nişanlınızın herhangi bir tartışma vs mi yaşandı ? Bunu demesinde bir sebep olmalı..

Annen ve ablanı ekarte etmeye çalıyor ..geleceksen yalnız gel , herkesi arkanda bırak diyor ve ekliyor ..canına okudum nisanliyken, evlenince de alıcam ...

Durumu cok guzel ozetlemis. Simdi duzelse de tekrar ayni seylerin yasanma olasiligi yuksek diye dusunuyorum hakkinizda hayirlisi olsun..

Annem ve ablamın benim fikirlerini değiştirdiğini düşünüyordu ki biraz evet haklı bu konuda ama onlar benim ailem fikirleri elbette olucak ama hata bende ilişkinize yansıtmamalıydım bunu herşey için çok mu geç ben kurtarmak istedim hep ama istemediğini bunun hep böyle olacağını falan söyledi kalbine izin verse herşeyin düzeleceğini ama gelecekte böyle mutlu olmayı, diye aklını dinlediğini söyledi hep

Evet söylediğinin haklı yönleri var işte keşke kalbime zihnime söz gecirebilsem o kadar çok yaşanmışlık var ki silemiyorum

Annem ve ablamın benim fikirlerini değiştirdiğini düşünüyordu ki biraz evet haklı bu konuda ama onlar benim ailem fikirleri elbette olucak ama hata bende ilişkinize yansıtmamalıydım bunu herşey için çok mu geç ben kurtarmak istedim hep ama istemediğini bunun hep böyle olacağını falan söyledi kalbine izin verse herşeyin düzeleceğini ama gelecekte böyle mutlu olmayı, diye aklını dinlediğini söyledi hep

Iyice bi karakter analizi yapin. Boyle basit bitirebiliyorsa ve israrciysa ustune gitmeyin. Akliyla mutluluklar dileyin.

Bir anda nasıl değişti anlamadım herşeye koşar her istediğimi yerine getirmeye çalışırdı kalp kırmamaya özen gösterirdi bir anda değişmesi evlilik sorumluguna girmekten mı korktu acaba önemli bir sebep yok ortada bir de benim onun ailesini begenmedigimi düşünüyormus kabullenememisim eleştiri yapiyormusum falan filan hepsini tartışmadan sonra söyledi baya doluymuş bana heralde herşeyi kurmuş kafasinda

Zor bir durumda gerçekten yanında olmadıysanız bitirebilir ama seven biri bu kadar net olamaz, sitem eder bir şey yapar ama istemiyorum dediyse zorlamayın. Belki döner ama siz bir şey yapmayın.

Nişanlınız anladığım kadarıyla şuan psikolojik buhranda ve aranızdaki mesafelerden dolayı olayı size ve ailenize kitlemiş.
Siz de seven bi insan olarak arkasından koşup ısrar edip bitmesin diye uğraşmışsınız.
Peşinden gittiğiniz için kaçan kovalanır misali kaçmaya devam.
Siz kendi haline bıraksaydınız suçlu yine siz olurdunuz çabalamadın diye.
Ayrıca hem bitti deyip hem de arayıp seviyorum özlüyorum diyen birinin bence yapmak istediği tek şey kapıyı açık bırakmak olur da ortam düzelirse dönmek kolay olsun diye.
Verebileceğim tek tavsiye elinizden geleni yaptığınızı belirten bir konuşma yapıp kabugunuza çekilip hayatınıza devam etmek

Babasının konusu nedeniyle ailenin tavır aldığını düşünüyordur belki de. peşinden koşup aglamak yerine biraz ara ver arayıp sorma. sonra da sakince ben seni böyle kabul ediyorum, seni seviyorum bundan sonrası sana kalmış dersin. bu dönemde ısrarcı olmak fayda getirmez.

hem yanaımda olmadığın için diyor hem de suçu annen ve ablanın üzerine atıyor sanırım kafası da karışı bir dönemde belki blöf yapıyor da olabilir yüzyüze konuşmayı denesene

Denedim ilk uçakla geliyorum dedim konuşup geri dönücem dedim hayır gelmez zaten çok yoğunum konuşacak birşey de yok vs dedi bu hayatına alış hem kendine hemde bana bu acıyı yaşatma ve dedi

Elimden geleni yaptığımı söyledim en son konuşmamızda daha sonrası için pişman olmayacağımı çünkü onun için çok cabaladığımı söyledim sanki daha önce bitirmemiş gibi diyor ki bana demek ki herşeyi pişman olmamak için yaptın aferin sana herşey bitti yazdı bende artık birşey yazmadım hic

Hem ayrılıyor.. hemde arıyor.. çok saçma değil mi sencede.? Biraz gurur yap yüz verme.
Üstelik annenle ablan ne alaka yahu??

Back