• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım nişanı bozmak istedi ben hala inanamıyorum ne yapıcam

Suan da duzelirseniz zaten sana bir cok sartlar sunacak, yalvardigin için her istedigini yaptiracak. Bence sende bitir artik kafanda. Evlilikten donmek cok daha zor.

Suan da duzelirseniz zaten sana bir cok sartlar sunacak, yalvardigin için her istedigini yaptiracak. Bence sende bitir artik kafanda. Evlilikten donmek cok daha zor.

Aynen ama annen ve ablan gercekten hatalıysa sen de ilişkine müdehale ettirme. Haklı bile olsalar müdehale ettirme aslında...Geri dönerse şans verebilirsin ama nişanlının her şartını kabul eden tavır takınma

5 yıl süren hareketli güzel huzurlu bir ilişkimiz vardı nisanlandik 8 ay oldu nisanlanali ben başka bir şehire atandım o şuan İzmir'de ben atandıktan az bir süre sonra babasi cezaevine girdi neyse 3 ay geçti üzerinden nişanlım zor bı hafta geçirmiş ama bana hiç birşey anlatmadı sorun oldu aramizda her şeyi sorun ettiğimi tartışmaktan sorunlardan sıkıldığını söyledi ve en zor zamanımda yanımda değildin deyip nişani bitirdiğini ama beni hala daha çok sevdiğini fakat aklındakilerin gönlünün önüne geçtiğini söyledi beni gördükçe yanında olmadığım aklına geliyormuş vs istemediğini söyleyip durdu peşinden koştum agladim yanına gittim görüşelim dedim görüştük ama sonuçta yine bişey demedi düzeltemiyorum deniyorum aklımdan çıkmıyor dedi 2 gün sonra aradı ve bitti ben evdekilerle konuştum sende git o konuş ailenle dedi vedalaşmak istedim seni görsem bile bişey değişmeyecek dedi ve bitirdi 1 hafta dahaa kostüm peşinden seni istemiyorum bitti dedi ve suçu annemle ablamın üzerine atıp git annenle ablana söyle iliskimi bitirdiniz de dedi ama soylediklerine ragmenbenim içimin yangını hiç dinmiyor nasıl atlaticam ben bunu arıyor ben seni seviyorum ama olmuyor diyor hala arıyor ama açmadım artık ne yapmak istediğini anlamadım çünkü sizce bunun bı sonu olur musun düzelme şansımız var mı
İnsanlar bir gecede 4 çocuğunu kaybediyor hayatta kalan teki için yaşıyor şu ülkede . Evlensen ve bitse bin kat daha zor olacaktı bazen kaybettiğine şükretmek için zaman gerekir o bekleme süresindesin

Aradı ama bohçalar için ve nişanda takılanlar için aradı ortak arkadaşlarımızada çok pişmanım demiş ve sürekli kendi arkadaşlarına mesaj attırıyor

Aradı ama bohçalar için ve nişanda takılanlar için aradı ortak arkadaşlarımızada çok pişmanım demiş ve sürekli kendi arkadaşlarına mesaj attırıyor

Tek sorun anneni ve ablanı kafasına takmasıysa nişanlından memnunsan şans verebilirsin...ama biraz sürünmeli...sen nişan attın beni rezil ettin demen lazım taa ki ayagına ve ailene yalvarana dek...
Yoksa barısmamanı tavsiye ederim
Kolay barışırsan bundan sonra hep ezilirsin

Yok zaten barışmak gibi bir kelimeyi bile ağzına aldığı yok ki bende istiyorum ki öyle bir sürünsün dönüp arkama bile bakmiyim ama işte yok sadece nerede olduğumu falan ne yaptığımı öğrenmek istiyor ve birşey yapmıyor zaten aramalarında cevap vermedim mesajlarınada

Yok zaten barışmak gibi bir kelimeyi bile ağzına aldığı yok ki bende istiyorum ki öyle bir sürünsün dönüp arkama bile bakmiyim ama işte yok sadece nerede olduğumu falan ne yaptığımı öğrenmek istiyor ve birşey yapmıyor zaten aramalarında cevap vermedim mesajlarınada

İstiyor ama cesaret edemiyor o yüzden açıkca söyleyemiyor...
O gün de gelecek merak etme ama süründürmeden barışma
Tabi eğer evlenmek istiyorsan
Nişanlılık çocuk oyuncagı degil gel gitlerle olmaz

Ailem benim yüzümden çok yıprandı ben tabiki sevdim hemde çok 5 yılını verdim ona emeklerim vardı bunları görmezden gelemiyorum ama ailem benim için çok kıymetli onları bir daha aynı insan için üzmek istemem

Ailem benim yüzümden çok yıprandı ben tabiki sevdim hemde çok 5 yılını verdim ona emeklerim vardı bunları görmezden gelemiyorum ama ailem benim için çok kıymetli onları bir daha aynı insan için üzmek istemem

İçinde bişeyler bittiyse ve güçlü de durabiliyorsan zaten problem yok...biraz da o yansın..hep üzülen yanan biz oluyoruz

5 yıl süren hareketli güzel huzurlu bir ilişkimiz vardı nisanlandik 8 ay oldu nisanlanali ben başka bir şehire atandım o şuan İzmir'de ben atandıktan az bir süre sonra babasi cezaevine girdi neyse 3 ay geçti üzerinden nişanlım zor bı hafta geçirmiş ama bana hiç birşey anlatmadı sorun oldu aramizda her şeyi sorun ettiğimi tartışmaktan sorunlardan sıkıldığını söyledi ve en zor zamanımda yanımda değildin deyip nişani bitirdiğini ama beni hala daha çok sevdiğini fakat aklındakilerin gönlünün önüne geçtiğini söyledi beni gördükçe yanında olmadığım aklına geliyormuş vs istemediğini söyleyip durdu peşinden koştum agladim yanına gittim görüşelim dedim görüştük ama sonuçta yine bişey demedi düzeltemiyorum deniyorum aklımdan çıkmıyor dedi 2 gün sonra aradı ve bitti ben evdekilerle konuştum sende git o konuş ailenle dedi vedalaşmak istedim seni görsem bile bişey değişmeyecek dedi ve bitirdi 1 hafta dahaa kostüm peşinden seni istemiyorum bitti dedi ve suçu annemle ablamın üzerine atıp git annenle ablana söyle iliskimi bitirdiniz de dedi ama soylediklerine ragmenbenim içimin yangını hiç dinmiyor nasıl atlaticam ben bunu arıyor ben seni seviyorum ama olmuyor diyor hala arıyor ama açmadım artık ne yapmak istediğini anlamadım çünkü sizce bunun bı sonu olur musun düzelme şansımız var mı
Sizin gönlünüz ona karşı doludur, belki onunda size doludur ama bu kadar kolay sebeplerden bitemez... Anormal geldi bana da.. Siz de kendinizi toparlamaya bakın hayatınıza bakmaya çalışın. Yoksa evlenseniz de suçu anne ve ablanıza kısacası sizin ailenize atıp giden bir kişi yarın öbür gün daha büyüklerini yapabilir. Hani işe alınırken sorarlar ya çözüm odaklı mısın diye, evlilikte de çözüm odaklı olmak gerek.

üzgünüm ama hiçbir şey anlayamadım yaşadıklarınızdan. eski nişanlınız net değil sizde akıl okuyucu değilsiniz. konu bir şekilde ailelere intikal etti ve ayrıldınız. sonuçta kendisi istedi ve öylede oldu. barışmak için çabalamışsınız da. artık kendisinde aşağılık kompleksi mi var, depresyonda mı? yoksa ilgisini çeken başka bir kadın mı oldu? anlayamadım. sonuçta su akar yolunu bulur. her şeyde bir hayır vardır. önünüze bakmalı ve iyi bir hayat için çabalamaya devam etmelisiniz. eski defterleri kurcalamak, aramak, görüşmek, haber yollamak, haber almak durumu daha da garipleştirecektir. bu saatten sonra normalleşmeniz zaten mümkün değil. hatıralar ve yaşattığı duygular, hayal kırıklıkları vücuda nüfus etti ve aklınız belleğinize kaydetti. yeniden deneyelim bile deseniz belleğiniz size benzer durumlarda bu anıları hatırlatacak ve kaygıyla, gerginlikle ya da beklenmedik öfke geçişleriyle daha da yıpratıcı süreçlere gireceksiniz. hiç gerek yok. yeni başlangıçlar en iyileridir. umarım hakkınızda hayırlısı olur.

Back