- 9 Haziran 2017
- 167
- 39
- 28
- Konu Sahibi yevmiyefisi
herkese merhaba. yaşım 23 nişanlım 24 yaşında ben aslan burcuyum o da balık burcu. burçları söylüyorum ki belki bu duruma göre yorum yapmak isteyen olur. ben yıllarca platonik olarak bekledim nişanlımı daha sonra beraber olduk 1 senedir beraberiz. bu süreç içinde zaten 8 yıldır tanıdığım için hiç düşünmedim bile nişanlanırken. karakter açısından yerine göre olgun,sevecen,beni seven,ailesine düşkün,iyi kalpli biridir. benim sorunum şu. düşüncesiz. ilgisiz. yani bu konuda ne yapacağımı bilmiyorum. haklı oldugum konularda konusmaya çalışıyorum sen kavga cıkartmak istiyorsun diyor susuyorum trip atıyorsun diyor. kaynım eltimin yanından hiç ayrılmıyor aile içinde hep yanyana otururlar. fakat bizim ki hep ya karşıma oturur ya da başka yerde olur. beni rahatsız eden bir çok huyu var. ve ben bunlardan hiç hoşlanmıyorum. ama biliyorum ki seviyorum da. herşeyin farkında olup böyle olması çok üzücü. bugün parmağımdan çıkardım yüzüğümü. artık ne olacaksa olsun durumuna geldim. alttan mı almalıyım yoksa bu şekilde devam etmeli miyim bilmiyorum. lütfen konuşalım çok üzgünüm.