nişanımız...İ&R-04/10/2010

Allah tamamına erdirsin canım.. Çok güzel olmuşsun.. Mutluluğunuz da huzurunuz da daim olsun inş. darısı başıma

Bend e tebrik ediyorum ikinizi.. Her yörenin adeti farklıdır elbet, hem adetlerden öte her kişinin de beğenisi farklıdır. Bu sebeple burda yapılna olumsuz eleştiriler hiç hoş olmamış bence, kaldı ki elbiseniz çok hoş ...Sade bir tarzınız var belli ki, hem de rahat görünüyor...hem mekana da uymuş..

Benim kınamda ben mercan rengi bir elbise aldım kendime, satıcı kız demişti ki ama kınada kırmızı giyilir diye.. Ama ben hiç sallamadım, canım mercan renkli elbiseyi giymek istedi ben de giydim :)

O gün sizin gününüz, nasıl mutlu olacaksanız öyle davranmanız gerekir.. Ben öyle yaptım, mutluyum.. ( bu arada bin dallı da giymedim, istemedim ... :))

tebrik ederim,çok güzel olmuşsunuz,bir anca sarışın kız nişablanıyor sandım,ve dediğim şey kız daha yaşı küçük gibi geldi dedimki diğer resimleri görünceye kadar:)

ilk defa nişanda kına yakıldığını gördüm,ama güzel olmuşsun herşeyinle ,tekrardan mutlulukjlar canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…