Sen düşün sence doğru yolda mısın diye? Okumuş etmiş kızsın böyle ucuz insanları hayatına alarak kendi ve hayat kaliteni düşürmeye değer mi diye?Herkese merhaba, üniversite beşinci sınıfta bi insanla tanıştım bana ilgi göstermeye başladı konuşmaya başladık falan sonra niyetini belli etti o da ben de ailelerimize söyledik böyle böyle bir durum var diye hemen aileler tanıştı. Bu dediklerimin hepsi 3-4 ay içinde gerçekleşti. Sonra işler sarpa sarmaya başladı sigara konusunda çok hassasmış travması falan varmış , ben aktif kullanan biri değildim paket taşımıyodum arkadaş ortamında denk gelirse falan anca sorduğunda demiştim böyle böyle aşırı mesafeli değilim diye. Sonra ilişki esnasında kullanmıcam diye söz vermiştim kullanırken yakalandım sanki çocuk gibi annem babam bilse o kadar tepki vermez. Yakalanınca kıyamet koptu ayrılıcam falan filan dedi yapma etme dedim düzeldik ama sonrasında her şey daha da berbat olmaya başladı. Biliyorum güvenini kırdım kötü bi olaydı ama içten şekilde tamir ettiğime inanıyorum. Sağlık çalışanıyım çocuk servisinde çalışıyorum mesela erkek hastaların annesine soru sorsaydın diyor, hoca geliyor soru soruyor ediyor işte kısa cevap ver gülümseme etme diyor, metroya otobuse bindiğimde yanına erkek oturdu mu diye soruyodu ha bire ,ortak bi arkadaşımızın nikahına gitmiştik ikimizin de tanıdığı biriydi bir gün okulda yanıma telefonu şarja takmak için geldi üç beş kelime konuştuk hemen ne konuştunuz güldün mü diye sorular sordu bitince de benim sevgilimi millet böyle göremez falan dedi, hepsi düzelir diye umut ettim daraldığımı dile getirdim ama nafile instagramı indirmem bile sorun olur hale geldi erkek görünce geçiyosun di mi gönderileri diye sağlama yapıyodu ha bire , artık yaşamdan zevk alamaz hale geldim uyku uyuyamıyordum, tesettürlü bi kızım ten çorap giymeni istemiyorum ne kadar kalın olursa olsun , ten rengi badi giyme falan filan yazlığımızda bahçeye çıkarken bile o kadar tedirgin oluyordum ki denize gitmeyi bırakın, hoş gittiğimde de en yakın erkekle aranda ne kadar vardı baktın mı sana baktılar mı diyebir yığın soruyla karşılaşıyodum, en son olay nişanda kuzeninle kaç kere göx göze geldin demesiyle patladı ben artık yapamıyorum dedim , ailesine söylemeyi geciktirdi başta bu kararıma bile saygı duymadı sizce yanlış yolda mıyım böyle şeyler yaşayıp düzelen var mı
Temiz düzgün bir insan falan değil. Erkeklere gülümsedin mi diye bu kadar sorgulamasının nedeni kendisine gülümseyen kadınlara “aaa gülümsedi verecek” diyen abazan dayılar gibi bir zihniyete sahip olmasından kaynaklı. Normal bir erkek neden hayatındaki kadına sürekli gülümsedin mi adama diye sorsun? Temiz insanın zihniyeti de temiz olur. Kendisi otobüste yanına kadın oturunca kafasında fanteziler kurmaya mı başlıyor da yanına erkek mi oturdu diye sorguluyor?Değişicem dedi normalde de temiz düzgün bi insan bu devre göre
Düzelir mi yahu, huylu huyundan vazgeçer mi.. Kurtulduğuna şükret, hayatını bitirir bu adam. Böyle bir adamla evlenmeyi düşünmek de nedir? Saglikli düşünemiyorsunuz. Yatın, kalkın, bittiğine şükredin..Herkese merhaba, üniversite beşinci sınıfta bi insanla tanıştım bana ilgi göstermeye başladı konuşmaya başladık falan sonra niyetini belli etti o da ben de ailelerimize söyledik böyle böyle bir durum var diye hemen aileler tanıştı. Bu dediklerimin hepsi 3-4 ay içinde gerçekleşti. Sonra işler sarpa sarmaya başladı sigara konusunda çok hassasmış travması falan varmış , ben aktif kullanan biri değildim paket taşımıyodum arkadaş ortamında denk gelirse falan anca sorduğunda demiştim böyle böyle aşırı mesafeli değilim diye. Sonra ilişki esnasında kullanmıcam diye söz vermiştim kullanırken yakalandım sanki çocuk gibi annem babam bilse o kadar tepki vermez. Yakalanınca kıyamet koptu ayrılıcam falan filan dedi yapma etme dedim düzeldik ama sonrasında her şey daha da berbat olmaya başladı. Biliyorum güvenini kırdım kötü bi olaydı ama içten şekilde tamir ettiğime inanıyorum. Sağlık çalışanıyım çocuk servisinde çalışıyorum mesela erkek hastaların annesine soru sorsaydın diyor, hoca geliyor soru soruyor ediyor işte kısa cevap ver gülümseme etme diyor, metroya otobuse bindiğimde yanına erkek oturdu mu diye soruyodu ha bire ,ortak bi arkadaşımızın nikahına gitmiştik ikimizin de tanıdığı biriydi bir gün okulda yanıma telefonu şarja takmak için geldi üç beş kelime konuştuk hemen ne konuştunuz güldün mü diye sorular sordu bitince de benim sevgilimi millet böyle göremez falan dedi, hepsi düzelir diye umut ettim daraldığımı dile getirdim ama nafile instagramı indirmem bile sorun olur hale geldi erkek görünce geçiyosun di mi gönderileri diye sağlama yapıyodu ha bire , artık yaşamdan zevk alamaz hale geldim uyku uyuyamıyordum, tesettürlü bi kızım ten çorap giymeni istemiyorum ne kadar kalın olursa olsun , ten rengi badi giyme falan filan yazlığımızda bahçeye çıkarken bile o kadar tedirgin oluyordum ki denize gitmeyi bırakın, hoş gittiğimde de en yakın erkekle aranda ne kadar vardı baktın mı sana baktılar mı diyebir yığın soruyla karşılaşıyodum, en son olay nişanda kuzeninle kaç kere göx göze geldin demesiyle patladı ben artık yapamıyorum dedim , ailesine söylemeyi geciktirdi başta bu kararıma bile saygı duymadı sizce yanlış yolda mıyım böyle şeyler yaşayıp düzelen var mı
Temiz düzgün dediğiniz adam metroda yanına oturan kadınları ya taciz ediyor ya da iyice dikizleyip eve gidiyor ve mastürbasyon yapıyor. Temiz dediğiniz adam kuzeninden etkilenebiliyor. Temiz dediğiniz adam sokaklarda kadınların vücuduna iştahla bakıyor. Biz neler gördük, burda ne kadar muhafazakar insan yqzıyor. Sor bakalım bi tanesinin kocası böyle bişey yapmış mı? Ha yapanlar var onların da aldatılma hikayelerini dinledik.Değişicem dedi normalde de temiz düzgün bi insan bu devre göre
E işte doğru başta insan sanmış sonra şeytan çıkmışBi insanla tanıştım nedir ya
Sigaradaki azar olayından sonra gerisini okumadım. Zaten gerisini okusam da bi cacık olmazdı.Herkese merhaba, üniversite beşinci sınıfta bi insanla tanıştım bana ilgi göstermeye başladı konuşmaya başladık falan sonra niyetini belli etti o da ben de ailelerimize söyledik böyle böyle bir durum var diye hemen aileler tanıştı. Bu dediklerimin hepsi 3-4 ay içinde gerçekleşti. Sonra işler sarpa sarmaya başladı sigara konusunda çok hassasmış travması falan varmış , ben aktif kullanan biri değildim paket taşımıyodum arkadaş ortamında denk gelirse falan anca sorduğunda demiştim böyle böyle aşırı mesafeli değilim diye. Sonra ilişki esnasında kullanmıcam diye söz vermiştim kullanırken yakalandım sanki çocuk gibi annem babam bilse o kadar tepki vermez. Yakalanınca kıyamet koptu ayrılıcam falan filan dedi yapma etme dedim düzeldik ama sonrasında her şey daha da berbat olmaya başladı. Biliyorum güvenini kırdım kötü bi olaydı ama içten şekilde tamir ettiğime inanıyorum. Sağlık çalışanıyım çocuk servisinde çalışıyorum mesela erkek hastaların annesine soru sorsaydın diyor, hoca geliyor soru soruyor ediyor işte kısa cevap ver gülümseme etme diyor, metroya otobuse bindiğimde yanına erkek oturdu mu diye soruyodu ha bire ,ortak bi arkadaşımızın nikahına gitmiştik ikimizin de tanıdığı biriydi bir gün okulda yanıma telefonu şarja takmak için geldi üç beş kelime konuştuk hemen ne konuştunuz güldün mü diye sorular sordu bitince de benim sevgilimi millet böyle göremez falan dedi, hepsi düzelir diye umut ettim daraldığımı dile getirdim ama nafile instagramı indirmem bile sorun olur hale geldi erkek görünce geçiyosun di mi gönderileri diye sağlama yapıyodu ha bire , artık yaşamdan zevk alamaz hale geldim uyku uyuyamıyordum, tesettürlü bi kızım ten çorap giymeni istemiyorum ne kadar kalın olursa olsun , ten rengi badi giyme falan filan yazlığımızda bahçeye çıkarken bile o kadar tedirgin oluyordum ki denize gitmeyi bırakın, hoş gittiğimde de en yakın erkekle aranda ne kadar vardı baktın mı sana baktılar mı diyebir yığın soruyla karşılaşıyodum, en son olay nişanda kuzeninle kaç kere göx göze geldin demesiyle patladı ben artık yapamıyorum dedim , ailesine söylemeyi geciktirdi başta bu kararıma bile saygı duymadı sizce yanlış yolda mıyım böyle şeyler yaşayıp düzelen var mı
Bi de utanmadan ha bunla devam mı ediyomuşTemiz düzgün dediğiniz adam metroda yanına oturan kadınları ya taciz ediyor ya da iyice dikizleyip eve gidiyor ve mastürbasyon yapıyor. Temiz dediğiniz adam kuzeninden etkilenebiliyor. Temiz dediğiniz adam sokaklarda kadınların vücuduna iştahla bakıyor. Biz neler gördük, burda ne kadar muhafazakar insan yqzıyor. Sor bakalım bi tanesinin kocası böyle bişey yapmış mı? Ha yapanlar var onların da aldatılma hikayelerini dinledik.
Sakın sakın kıskanç biri olmaz. Tanıdıgım biri evlendi adam kemiklerini kırdı bir sene icinde ayrıldılar. O da sağlıkcıydı, adam hasta yakınlarını kıskanıyorduHerkese merhaba, üniversite beşinci sınıfta bi insanla tanıştım bana ilgi göstermeye başladı konuşmaya başladık falan sonra niyetini belli etti o da ben de ailelerimize söyledik böyle böyle bir durum var diye hemen aileler tanıştı. Bu dediklerimin hepsi 3-4 ay içinde gerçekleşti. Sonra işler sarpa sarmaya başladı sigara konusunda çok hassasmış travması falan varmış , ben aktif kullanan biri değildim paket taşımıyodum arkadaş ortamında denk gelirse falan anca sorduğunda demiştim böyle böyle aşırı mesafeli değilim diye. Sonra ilişki esnasında kullanmıcam diye söz vermiştim kullanırken yakalandım sanki çocuk gibi annem babam bilse o kadar tepki vermez. Yakalanınca kıyamet koptu ayrılıcam falan filan dedi yapma etme dedim düzeldik ama sonrasında her şey daha da berbat olmaya başladı. Biliyorum güvenini kırdım kötü bi olaydı ama içten şekilde tamir ettiğime inanıyorum. Sağlık çalışanıyım çocuk servisinde çalışıyorum mesela erkek hastaların annesine soru sorsaydın diyor, hoca geliyor soru soruyor ediyor işte kısa cevap ver gülümseme etme diyor, metroya otobuse bindiğimde yanına erkek oturdu mu diye soruyodu ha bire ,ortak bi arkadaşımızın nikahına gitmiştik ikimizin de tanıdığı biriydi bir gün okulda yanıma telefonu şarja takmak için geldi üç beş kelime konuştuk hemen ne konuştunuz güldün mü diye sorular sordu bitince de benim sevgilimi millet böyle göremez falan dedi, hepsi düzelir diye umut ettim daraldığımı dile getirdim ama nafile instagramı indirmem bile sorun olur hale geldi erkek görünce geçiyosun di mi gönderileri diye sağlama yapıyodu ha bire , artık yaşamdan zevk alamaz hale geldim uyku uyuyamıyordum, tesettürlü bi kızım ten çorap giymeni istemiyorum ne kadar kalın olursa olsun , ten rengi badi giyme falan filan yazlığımızda bahçeye çıkarken bile o kadar tedirgin oluyordum ki denize gitmeyi bırakın, hoş gittiğimde de en yakın erkekle aranda ne kadar vardı baktın mı sana baktılar mı diyebir yığın soruyla karşılaşıyodum, en son olay nişanda kuzeninle kaç kere göx göze geldin demesiyle patladı ben artık yapamıyorum dedim , ailesine söylemeyi geciktirdi başta bu kararıma bile saygı duymadı sizce yanlış yolda mıyım böyle şeyler yaşayıp düzelen var mı
Bu erkek müsveddesi şahsiyetle yarın birgün evlenmek gibi bir hataya düşerseniz yolda bir erkeğe yan gözle baktığınızı bile düşünse size çok ağır fiziksel ş*ddet uygular. Böyle tipler çok psikopatlardır, ayrılmak istediğinizi söylerseniz de burnunuzdan getirebilir. Ama bir şekilde ayrılmanız lazım yoksa haberlere çıkarsınız daha şuan bile yaşadıklarınıza çok üzüldüm bununla devam ederseniz şimdiden vay halinizeHerkese merhaba, üniversite beşinci sınıfta bi insanla tanıştım bana ilgi göstermeye başladı konuşmaya başladık falan sonra niyetini belli etti o da ben de ailelerimize söyledik böyle böyle bir durum var diye hemen aileler tanıştı. Bu dediklerimin hepsi 3-4 ay içinde gerçekleşti. Sonra işler sarpa sarmaya başladı sigara konusunda çok hassasmış travması falan varmış , ben aktif kullanan biri değildim paket taşımıyodum arkadaş ortamında denk gelirse falan anca sorduğunda demiştim böyle böyle aşırı mesafeli değilim diye. Sonra ilişki esnasında kullanmıcam diye söz vermiştim kullanırken yakalandım sanki çocuk gibi annem babam bilse o kadar tepki vermez. Yakalanınca kıyamet koptu ayrılıcam falan filan dedi yapma etme dedim düzeldik ama sonrasında her şey daha da berbat olmaya başladı. Biliyorum güvenini kırdım kötü bi olaydı ama içten şekilde tamir ettiğime inanıyorum. Sağlık çalışanıyım çocuk servisinde çalışıyorum mesela erkek hastaların annesine soru sorsaydın diyor, hoca geliyor soru soruyor ediyor işte kısa cevap ver gülümseme etme diyor, metroya otobuse bindiğimde yanına erkek oturdu mu diye soruyodu ha bire ,ortak bi arkadaşımızın nikahına gitmiştik ikimizin de tanıdığı biriydi bir gün okulda yanıma telefonu şarja takmak için geldi üç beş kelime konuştuk hemen ne konuştunuz güldün mü diye sorular sordu bitince de benim sevgilimi millet böyle göremez falan dedi, hepsi düzelir diye umut ettim daraldığımı dile getirdim ama nafile instagramı indirmem bile sorun olur hale geldi erkek görünce geçiyosun di mi gönderileri diye sağlama yapıyodu ha bire , artık yaşamdan zevk alamaz hale geldim uyku uyuyamıyordum, tesettürlü bi kızım ten çorap giymeni istemiyorum ne kadar kalın olursa olsun , ten rengi badi giyme falan filan yazlığımızda bahçeye çıkarken bile o kadar tedirgin oluyordum ki denize gitmeyi bırakın, hoş gittiğimde de en yakın erkekle aranda ne kadar vardı baktın mı sana baktılar mı diyebir yığın soruyla karşılaşıyodum, en son olay nişanda kuzeninle kaç kere göx göze geldin demesiyle patladı ben artık yapamıyorum dedim , ailesine söylemeyi geciktirdi başta bu kararıma bile saygı duymadı sizce yanlış yolda mıyım böyle şeyler yaşayıp düzelen var mı
İletişimi sıfırla o adamla. Kendini kurtar.Aileme hiç bu sorunlardan bahsetmemiştim tak edene kadar öğrendiklerinde arkamda durdular çok şükür ama karşı taraf diyor ki büyüklük yapmadılar seni manipüle ettiler yol göstermediler
Okumadım bile. Manyak yaaaa. Seni Allah kurtarmış. Kimbilir kimin duasini aldın.Herkese merhaba, üniversite beşinci sınıfta bi insanla tanıştım bana ilgi göstermeye başladı konuşmaya başladık falan sonra niyetini belli etti o da ben de ailelerimize söyledik böyle böyle bir durum var diye hemen aileler tanıştı. Bu dediklerimin hepsi 3-4 ay içinde gerçekleşti. Sonra işler sarpa sarmaya başladı sigara konusunda çok hassasmış travması falan varmış , ben aktif kullanan biri değildim paket taşımıyodum arkadaş ortamında denk gelirse falan anca sorduğunda demiştim böyle böyle aşırı mesafeli değilim diye. Sonra ilişki esnasında kullanmıcam diye söz vermiştim kullanırken yakalandım sanki çocuk gibi annem babam bilse o kadar tepki vermez. Yakalanınca kıyamet koptu ayrılıcam falan filan dedi yapma etme dedim düzeldik ama sonrasında her şey daha da berbat olmaya başladı. Biliyorum güvenini kırdım kötü bi olaydı ama içten şekilde tamir ettiğime inanıyorum. Sağlık çalışanıyım çocuk servisinde çalışıyorum mesela erkek hastaların annesine soru sorsaydın diyor, hoca geliyor soru soruyor ediyor işte kısa cevap ver gülümseme etme diyor, metroya otobuse bindiğimde yanına erkek oturdu mu diye soruyodu ha bire ,ortak bi arkadaşımızın nikahına gitmiştik ikimizin de tanıdığı biriydi bir gün okulda yanıma telefonu şarja takmak için geldi üç beş kelime konuştuk hemen ne konuştunuz güldün mü diye sorular sordu bitince de benim sevgilimi millet böyle göremez falan dedi, hepsi düzelir diye umut ettim daraldığımı dile getirdim ama nafile instagramı indirmem bile sorun olur hale geldi erkek görünce geçiyosun di mi gönderileri diye sağlama yapıyodu ha bire , artık yaşamdan zevk alamaz hale geldim uyku uyuyamıyordum, tesettürlü bi kızım ten çorap giymeni istemiyorum ne kadar kalın olursa olsun , ten rengi badi giyme falan filan yazlığımızda bahçeye çıkarken bile o kadar tedirgin oluyordum ki denize gitmeyi bırakın, hoş gittiğimde de en yakın erkekle aranda ne kadar vardı baktın mı sana baktılar mı diyebir yığın soruyla karşılaşıyodum, en son olay nişanda kuzeninle kaç kere göx göze geldin demesiyle patladı ben artık yapamıyorum dedim , ailesine söylemeyi geciktirdi başta bu kararıma bile saygı duymadı sizce yanlış yolda mıyım böyle şeyler yaşayıp düzelen var mı
Bu ne çeşit bir manyak ya iğrenç herifEvin kapısında sürgü var normal kilit haricinde , bir gün telefonla konusuyorduk çöpü atmak için kapıyı açtım sürgü sesini duymamış, kapalı değil miydi falan dedi üç dört defa açıp kapama provası yaptık kendi duymadığı için ben ispatlamaya kalktım, şimdi şimdi aklıma geliyor