Neyi düzgün??! gidin bir terapi alın ...... adamın size ne yaptığının farkında bile değilsiniz . Hastalıklı ,sapik düşünceli , kadını sadece namus, beden olarak gören ,her gördüğü erkeğe kucak açacağınızı düşünen leş biri ...Değişicem dedi normalde de temiz düzgün bi insan bu devre göre
Ne bu böyle yaaa !!!gardiyan, esir olma merakınız varsa söyleyin ailenize sizi 1 ay eve kapatıp herseyinizi kısıtlasınlar.Adam daha ilk kısıtlamada kıçına tekme yemeliydi ama illa gurunuz ayaklar altına alınmalı potansiyel sadakatsiz olarak yaftalanmak çok mu hoşunuza gitti??? Ana babanız bir laf dese günlerce kusersiniz elin hastalıklı tipi namusunuza kadar rahatça şekil veriyor sizde tık yok......
Evet :) uyumlu bir insanım genel olarak bi fırsat olarak görüldüm sanırımMerak ettim o da mi tip okuyor? Bazi tip okuyanlar kendi gibi doktor bulmak icin son senelerde kim olursa olsun evlilik yoluna girmek istiyor uni bitmeden. Hic sasmaz bu. Etrafinizda kari koca doktor olanlarin cogu universitedendir ve bunlarin icinde iyi olanlar gibi cok garip olan ciftler de var. Bu da tip okuyorsa hem kacirmayayim demistir bikac aya her sey olsun istemistir hem de seni saf gormus olabilir. En tehlikelisi bence. Hem statu icin doktor istiyor hem de kisitlayabilecegi birini. Daha ayrica ne olmasini bekliyosun nisandan donmek icin :)
Duzenleme: pardon zaten ayrilmissin. Tamam kurtulmussun dusunme daha
Valla ben kendime kızıyorum zaten bi de siz yapmayınNeyi düzgün??! gidin bir terapi alın ...... adamın size ne yaptığının farkında bile değilsiniz . Hastalıklı ,sapik düşünceli , kadını sadece namus, beden olarak gören ,her gördüğü erkeğe kucak açacağınızı düşünen leş biri ...
Aynısını ben de yasadım , ailem ,sevdiklerim , beni sadece bir kere gören insanlar sana ne oldu çok garip gözüküyosun diye şaşırıyolardı, kız kardeşimle oturup gülüşemiyordum o kadar etkisi altındaydımEşimden önce ki iliskimde sırf bu yüzden ayrilmistim.Evliligin kıyısından döndüm ve çok seviyordum onu.Arkadaslarimdan ailemden herkesden kopardı beni yanlizlastirdi.Disariya ekmek almaya giderken bile ona hesap veriyordum.İcindeyken anlamıyorsun durumu.En son abinle bile sarilmayacaksin dedi ve orda benim ampulüm yandı şükür.Verilmis sadakam var dedim çocuklar doyurdum.Asla geri dönmeyin.Bu muhafazakarlık değil.Bu karisdakini manipule edip kuklalastirmak.
Aynı sınıftaydık sağlıkçı o daO ne iş yapıyordu ya da hangi bölümü okuyordu?
Tıp okuyan kimsenin de sağlıkçıyım dediğini görmemiştim ilk olduAynı sınıftaydık sağlıkçı o da
Dost acı söyler. Bu adam başınıza bela olur,daha ilk iğrenç yaftasinda birakmaliydiniz.Siz sustukca sapkın özelliğini beslediniz.Kolay kolay sizi bırakmayacak hatta başka bir adam olduğunu düşünüp size hayatı dar edecek.Siz sınır cizmediğiniz ona haddini bildirmediğiniz için onun gözünde kolay avsınız sizden vazgeçmez.Manipüle ,tehdit,darp her yolu deneyebilir önlem alın bu adam hasta ve tehlikeli.....Valla ben kendime kızıyorum zaten bi de siz yapmayın
Dost acı söyler. Bu adam başınıza bela olur,daha ilk iğrenç yaftasinda birakmaliydiniz.Siz sustukca sapkın özelliğini beslediniz.Kolay kolay sizi bırakmayacak hatta başka bir adam olduğunu düşünüp size hayatı dar edecek.Siz sınır cizmediğiniz ona haddini bildirmediğiniz için onun gözünde kolay avsınız sizden vazgeçmez.Manipüle ,tehdit,darp her yolu deneyebilir önlem alın bu adam hasta ve tehlikeli.....
İnşallah barışmazsin bu ruh
Sadece güzel zamanları ve emekleri düşününce insan ikileme düşüyor ama öyle bir niyetim yok çok şükür , başka insanla da o güzel anları yaşamak mümkünİnşallah barışmazsin bu ruh hastasiyla
En çok da eğitimli kadınların böyle ayılara değer vermesine sinirleniyorum. Hani evden çıkamayan bir hayat göremeyen kadın bunu aşk sansa anlarım. Ama siz cahil bir kadın değilsiniz.Evet doktorum ftr uzmanlığı yapmak istiyordum erkek sporcular gelecek dokunarak muaeyene etmen lazım baska bölüm düsün diye telkinlerde bulunmustu evlenince huzursuz olmayalım diye
İç sesim gibi yazmışsınız , nişan öncesinde rahat üç dört defa kavga ettik yapmayalım nişanı diye ama hiçbirinde aksiyon alamadık , ayrılamayacağımdan emindiEn çok da eğitimli kadınların böyle ayılara değer vermesine sinirleniyorum. Hani evden çıkamayan bir hayat göremeyen kadın bunu aşk sansa anlarım. Ama siz cahil bir kadın değilsiniz.
1,5 yıl böyle muamele görerek nişana karar vermeniz inanılmaz.
Atanayım ilk iş bunu yapıcam inşallahBir fakir sevindir kurtuldum diye
sizce yanlış yolda mıyım böyle şeyler yaşayıp düzelen var mı
Haksız da değil. Konuya bile nasıl başlamış neler yazmışsın gör. Ben mi uyumlu değildim acaba diyorsun hala.İç sesim gibi yazmışsınız , nişan öncesinde rahat üç dört defa kavga ettik yapmayalım nişanı diye ama hiçbirinde aksiyon alamadık , ayrılamayacağımdan emindi