Nişanımdan üç gün sonra ayrıldık, lütfen yol gösterin

sutlacc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2024
23
-10
Herkese merhaba, üniversite beşinci sınıfta bi insanla tanıştım bana ilgi göstermeye başladı konuşmaya başladık falan sonra niyetini belli etti o da ben de ailelerimize söyledik böyle böyle bir durum var diye hemen aileler tanıştı. Bu dediklerimin hepsi 3-4 ay içinde gerçekleşti. Sonra işler sarpa sarmaya başladı sigara konusunda çok hassasmış travması falan varmış , ben aktif kullanan biri değildim paket taşımıyodum arkadaş ortamında denk gelirse falan anca sorduğunda demiştim böyle böyle aşırı mesafeli değilim diye. Sonra ilişki esnasında kullanmıcam diye söz vermiştim kullanırken yakalandım sanki çocuk gibi annem babam bilse o kadar tepki vermez. Yakalanınca kıyamet koptu ayrılıcam falan filan dedi yapma etme dedim düzeldik ama sonrasında her şey daha da berbat olmaya başladı. Biliyorum güvenini kırdım kötü bi olaydı ama içten şekilde tamir ettiğime inanıyorum. Sağlık çalışanıyım çocuk servisinde çalışıyorum mesela erkek hastaların annesine soru sorsaydın diyor, hoca geliyor soru soruyor ediyor işte kısa cevap ver gülümseme etme diyor, metroya otobuse bindiğimde yanına erkek oturdu mu diye soruyodu ha bire ,ortak bi arkadaşımızın nikahına gitmiştik ikimizin de tanıdığı biriydi bir gün okulda yanıma telefonu şarja takmak için geldi üç beş kelime konuştuk hemen ne konuştunuz güldün mü diye sorular sordu bitince de benim sevgilimi millet böyle göremez falan dedi, hepsi düzelir diye umut ettim daraldığımı dile getirdim ama nafile instagramı indirmem bile sorun olur hale geldi erkek görünce geçiyosun di mi gönderileri diye sağlama yapıyodu ha bire , artık yaşamdan zevk alamaz hale geldim uyku uyuyamıyordum, tesettürlü bi kızım ten çorap giymeni istemiyorum ne kadar kalın olursa olsun , ten rengi badi giyme falan filan yazlığımızda bahçeye çıkarken bile o kadar tedirgin oluyordum ki denize gitmeyi bırakın, hoş gittiğimde de en yakın erkekle aranda ne kadar vardı baktın mı sana baktılar mı diyebir yığın soruyla karşılaşıyodum, en son olay nişanda kuzeninle kaç kere göx göze geldin demesiyle patladı ben artık yapamıyorum dedim , ailesine söylemeyi geciktirdi başta bu kararıma bile saygı duymadı sizce yanlış yolda mıyım böyle şeyler yaşayıp düzelen var mı

Değişicem dedi normalde de temiz düzgün bi insan bu devre göre
Neyi düzgün??! gidin bir terapi alın ...... adamın size ne yaptığının farkında bile değilsiniz . Hastalıklı ,sapik düşünceli , kadını sadece namus, beden olarak gören ,her gördüğü erkeğe kucak açacağınızı düşünen leş biri ...

Evet :) uyumlu bir insanım genel olarak bi fırsat olarak görüldüm sanırım

Eşimden önce ki iliskimde sırf bu yüzden ayrilmistim.Evliligin kıyısından döndüm ve çok seviyordum onu.Arkadaslarimdan ailemden herkesden kopardı beni yanlizlastirdi.Disariya ekmek almaya giderken bile ona hesap veriyordum.İcindeyken anlamıyorsun durumu.En son abinle bile sarilmayacaksin dedi ve orda benim ampulüm yandı şükür.Verilmis sadakam var dedim çocuklar doyurdum.Asla geri dönmeyin.Bu muhafazakarlık değil.Bu karisdakini manipule edip kuklalastirmak.

Aynısını ben de yasadım , ailem ,sevdiklerim , beni sadece bir kere gören insanlar sana ne oldu çok garip gözüküyosun diye şaşırıyolardı, kız kardeşimle oturup gülüşemiyordum o kadar etkisi altındaydım

Valla ben kendime kızıyorum zaten bi de siz yapmayın
Dost acı söyler. Bu adam başınıza bela olur,daha ilk iğrenç yaftasinda birakmaliydiniz.Siz sustukca sapkın özelliğini beslediniz.Kolay kolay sizi bırakmayacak hatta başka bir adam olduğunu düşünüp size hayatı dar edecek.Siz sınır cizmediğiniz ona haddini bildirmediğiniz için onun gözünde kolay avsınız sizden vazgeçmez.Manipüle ,tehdit,darp her yolu deneyebilir önlem alın bu adam hasta ve tehlikeli.....

İnşallah barışmazsin bu ruh
İnşallah barışmazsin bu ruh hastasiyla
Sadece güzel zamanları ve emekleri düşününce insan ikileme düşüyor ama öyle bir niyetim yok çok şükür , başka insanla da o güzel anları yaşamak mümkün

Evet doktorum ftr uzmanlığı yapmak istiyordum erkek sporcular gelecek dokunarak muaeyene etmen lazım baska bölüm düsün diye telkinlerde bulunmustu evlenince huzursuz olmayalım diye
En çok da eğitimli kadınların böyle ayılara değer vermesine sinirleniyorum. Hani evden çıkamayan bir hayat göremeyen kadın bunu aşk sansa anlarım. Ama siz cahil bir kadın değilsiniz.
1,5 yıl böyle muamele görerek nişana karar vermeniz inanılmaz.

İç sesim gibi yazmışsınız , nişan öncesinde rahat üç dört defa kavga ettik yapmayalım nişanı diye ama hiçbirinde aksiyon alamadık , ayrılamayacağımdan emindi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…