Ne meraklısınız hasta ruhlu heriflere ya. Hala yanlış mı diyor…Herkese merhaba, üniversite beşinci sınıfta bi insanla tanıştım bana ilgi göstermeye başladı konuşmaya başladık falan sonra niyetini belli etti o da ben de ailelerimize söyledik böyle böyle bir durum var diye hemen aileler tanıştı. Bu dediklerimin hepsi 3-4 ay içinde gerçekleşti. Sonra işler sarpa sarmaya başladı sigara konusunda çok hassasmış travması falan varmış , ben aktif kullanan biri değildim paket taşımıyodum arkadaş ortamında denk gelirse falan anca sorduğunda demiştim böyle böyle aşırı mesafeli değilim diye. Sonra ilişki esnasında kullanmıcam diye söz vermiştim kullanırken yakalandım sanki çocuk gibi annem babam bilse o kadar tepki vermez. Yakalanınca kıyamet koptu ayrılıcam falan filan dedi yapma etme dedim düzeldik ama sonrasında her şey daha da berbat olmaya başladı. Biliyorum güvenini kırdım kötü bi olaydı ama içten şekilde tamir ettiğime inanıyorum. Sağlık çalışanıyım çocuk servisinde çalışıyorum mesela erkek hastaların annesine soru sorsaydın diyor, hoca geliyor soru soruyor ediyor işte kısa cevap ver gülümseme etme diyor, metroya otobuse bindiğimde yanına erkek oturdu mu diye soruyodu ha bire ,ortak bi arkadaşımızın nikahına gitmiştik ikimizin de tanıdığı biriydi bir gün okulda yanıma telefonu şarja takmak için geldi üç beş kelime konuştuk hemen ne konuştunuz güldün mü diye sorular sordu bitince de benim sevgilimi millet böyle göremez falan dedi, hepsi düzelir diye umut ettim daraldığımı dile getirdim ama nafile instagramı indirmem bile sorun olur hale geldi erkek görünce geçiyosun di mi gönderileri diye sağlama yapıyodu ha bire , artık yaşamdan zevk alamaz hale geldim uyku uyuyamıyordum, tesettürlü bi kızım ten çorap giymeni istemiyorum ne kadar kalın olursa olsun , ten rengi badi giyme falan filan yazlığımızda bahçeye çıkarken bile o kadar tedirgin oluyordum ki denize gitmeyi bırakın, hoş gittiğimde de en yakın erkekle aranda ne kadar vardı baktın mı sana baktılar mı diyebir yığın soruyla karşılaşıyodum, en son olay nişanda kuzeninle kaç kere göx göze geldin demesiyle patladı ben artık yapamıyorum dedim , ailesine söylemeyi geciktirdi başta bu kararıma bile saygı duymadı sizce yanlış yolda mıyım böyle şeyler yaşayıp düzelen var mı
Herkese merhaba, üniversite beşinci sınıfta bi insanla tanıştım bana ilgi göstermeye başladı konuşmaya başladık falan sonra niyetini belli etti o da ben de ailelerimize söyledik böyle böyle bir durum var diye hemen aileler tanıştı. Bu dediklerimin hepsi 3-4 ay içinde gerçekleşti. Sonra işler sarpa sarmaya başladı sigara konusunda çok hassasmış travması falan varmış , ben aktif kullanan biri değildim paket taşımıyodum arkadaş ortamında denk gelirse falan anca sorduğunda demiştim böyle böyle aşırı mesafeli değilim diye. Sonra ilişki esnasında kullanmıcam diye söz vermiştim kullanırken yakalandım sanki çocuk gibi annem babam bilse o kadar tepki vermez. Yakalanınca kıyamet koptu ayrılıcam falan filan dedi yapma etme dedim düzeldik ama sonrasında her şey daha da berbat olmaya başladı. Biliyorum güvenini kırdım kötü bi olaydı ama içten şekilde tamir ettiğime inanıyorum. Sağlık çalışanıyım çocuk servisinde çalışıyorum mesela erkek hastaların annesine soru sorsaydın diyor, hoca geliyor soru soruyor ediyor işte kısa cevap ver gülümseme etme diyor, metroya otobuse bindiğimde yanına erkek oturdu mu diye soruyodu ha bire ,ortak bi arkadaşımızın nikahına gitmiştik ikimizin de tanıdığı biriydi bir gün okulda yanıma telefonu şarja takmak için geldi üç beş kelime konuştuk hemen ne konuştunuz güldün mü diye sorular sordu bitince de benim sevgilimi millet böyle göremez falan dedi, hepsi düzelir diye umut ettim daraldığımı dile getirdim ama nafile instagramı indirmem bile sorun olur hale geldi erkek görünce geçiyosun di mi gönderileri diye sağlama yapıyodu ha bire , artık yaşamdan zevk alamaz hale geldim uyku uyuyamıyordum, tesettürlü bi kızım ten çorap giymeni istemiyorum ne kadar kalın olursa olsun , ten rengi badi giyme falan filan yazlığımızda bahçeye çıkarken bile o kadar tedirgin oluyordum ki denize gitmeyi bırakın, hoş gittiğimde de en yakın erkekle aranda ne kadar vardı baktın mı sana baktılar mı diyebir yığın soruyla karşılaşıyodum, en son olay nişanda kuzeninle kaç kere göx göze geldin demesiyle patladı ben artık yapamıyorum dedim , ailesine söylemeyi geciktirdi başta bu kararıma bile saygı duymadı sizce yanlış yolda mıyım böyle şeyler yaşayıp düzelen var mı
Temiz ve düzgün insanın böyle sapıkça düşünceleri olmaz. Kendini kandırıyorsun.Değişicem dedi normalde de temiz düzgün bi insan bu devre göre
Evet.... nişan boyu bize bakmışlar kime bakacaklardı kierkek kuzeninle kaç kere göz göze geldin diye mi sordu sahiden?
Hiç normal tepkiler degil. Sizin için hayırlısı olmuş.Herkese merhaba, üniversite beşinci sınıfta bi insanla tanıştım bana ilgi göstermeye başladı konuşmaya başladık falan sonra niyetini belli etti o da ben de ailelerimize söyledik böyle böyle bir durum var diye hemen aileler tanıştı. Bu dediklerimin hepsi 3-4 ay içinde gerçekleşti. Sonra işler sarpa sarmaya başladı sigara konusunda çok hassasmış travması falan varmış , ben aktif kullanan biri değildim paket taşımıyodum arkadaş ortamında denk gelirse falan anca sorduğunda demiştim böyle böyle aşırı mesafeli değilim diye. Sonra ilişki esnasında kullanmıcam diye söz vermiştim kullanırken yakalandım sanki çocuk gibi annem babam bilse o kadar tepki vermez. Yakalanınca kıyamet koptu ayrılıcam falan filan dedi yapma etme dedim düzeldik ama sonrasında her şey daha da berbat olmaya başladı. Biliyorum güvenini kırdım kötü bi olaydı ama içten şekilde tamir ettiğime inanıyorum. Sağlık çalışanıyım çocuk servisinde çalışıyorum mesela erkek hastaların annesine soru sorsaydın diyor, hoca geliyor soru soruyor ediyor işte kısa cevap ver gülümseme etme diyor, metroya otobuse bindiğimde yanına erkek oturdu mu diye soruyodu ha bire ,ortak bi arkadaşımızın nikahına gitmiştik ikimizin de tanıdığı biriydi bir gün okulda yanıma telefonu şarja takmak için geldi üç beş kelime konuştuk hemen ne konuştunuz güldün mü diye sorular sordu bitince de benim sevgilimi millet böyle göremez falan dedi, hepsi düzelir diye umut ettim daraldığımı dile getirdim ama nafile instagramı indirmem bile sorun olur hale geldi erkek görünce geçiyosun di mi gönderileri diye sağlama yapıyodu ha bire , artık yaşamdan zevk alamaz hale geldim uyku uyuyamıyordum, tesettürlü bi kızım ten çorap giymeni istemiyorum ne kadar kalın olursa olsun , ten rengi badi giyme falan filan yazlığımızda bahçeye çıkarken bile o kadar tedirgin oluyordum ki denize gitmeyi bırakın, hoş gittiğimde de en yakın erkekle aranda ne kadar vardı baktın mı sana baktılar mı diyebir yığın soruyla karşılaşıyodum, en son olay nişanda kuzeninle kaç kere göx göze geldin demesiyle patladı ben artık yapamıyorum dedim , ailesine söylemeyi geciktirdi başta bu kararıma bile saygı duymadı sizce yanlış yolda mıyım böyle şeyler yaşayıp düzelen var mı
Başkası bana böyle anlatsa ben de sinirlenirdim ama bu durumun farkına varmam bile aylarımı aldıNe meraklısınız hasta ruhlu heriflere ya. Hala yanlış mı diyor…
Aileler üç ayda tanıştı , 1.5 yıllıkken nişanımız oldu karışık anlatmışım sanırımEvet yanlış yoldaşın birlesirsen seni öldürür bu manyak . Kaç kere göz göze geldin ne demek ? Kafayı mı yedin canını sokakta mi buldun? Ayrıca üç ayda neyin nişanı ne acelen vardı koca mi kaciyordu kardeşim . Yolda buldugun adama gider yüzük takarsan psikopat çıkması normal
Ne yanlış yolu daha bunun doğrusu mu kalmış.Herkese merhaba, üniversite beşinci sınıfta bi insanla tanıştım bana ilgi göstermeye başladı konuşmaya başladık falan sonra niyetini belli etti o da ben de ailelerimize söyledik böyle böyle bir durum var diye hemen aileler tanıştı. Bu dediklerimin hepsi 3-4 ay içinde gerçekleşti. Sonra işler sarpa sarmaya başladı sigara konusunda çok hassasmış travması falan varmış , ben aktif kullanan biri değildim paket taşımıyodum arkadaş ortamında denk gelirse falan anca sorduğunda demiştim böyle böyle aşırı mesafeli değilim diye. Sonra ilişki esnasında kullanmıcam diye söz vermiştim kullanırken yakalandım sanki çocuk gibi annem babam bilse o kadar tepki vermez. Yakalanınca kıyamet koptu ayrılıcam falan filan dedi yapma etme dedim düzeldik ama sonrasında her şey daha da berbat olmaya başladı. Biliyorum güvenini kırdım kötü bi olaydı ama içten şekilde tamir ettiğime inanıyorum. Sağlık çalışanıyım çocuk servisinde çalışıyorum mesela erkek hastaların annesine soru sorsaydın diyor, hoca geliyor soru soruyor ediyor işte kısa cevap ver gülümseme etme diyor, metroya otobuse bindiğimde yanına erkek oturdu mu diye soruyodu ha bire ,ortak bi arkadaşımızın nikahına gitmiştik ikimizin de tanıdığı biriydi bir gün okulda yanıma telefonu şarja takmak için geldi üç beş kelime konuştuk hemen ne konuştunuz güldün mü diye sorular sordu bitince de benim sevgilimi millet böyle göremez falan dedi, hepsi düzelir diye umut ettim daraldığımı dile getirdim ama nafile instagramı indirmem bile sorun olur hale geldi erkek görünce geçiyosun di mi gönderileri diye sağlama yapıyodu ha bire , artık yaşamdan zevk alamaz hale geldim uyku uyuyamıyordum, tesettürlü bi kızım ten çorap giymeni istemiyorum ne kadar kalın olursa olsun , ten rengi badi giyme falan filan yazlığımızda bahçeye çıkarken bile o kadar tedirgin oluyordum ki denize gitmeyi bırakın, hoş gittiğimde de en yakın erkekle aranda ne kadar vardı baktın mı sana baktılar mı diyebir yığın soruyla karşılaşıyodum, en son olay nişanda kuzeninle kaç kere göx göze geldin demesiyle patladı ben artık yapamıyorum dedim , ailesine söylemeyi geciktirdi başta bu kararıma bile saygı duymadı sizce yanlış yolda mıyım böyle şeyler yaşayıp düzelen var mı
Ne yanlış yoluHerkese merhaba, üniversite beşinci sınıfta bi insanla tanıştım bana ilgi göstermeye başladı konuşmaya başladık falan sonra niyetini belli etti o da ben de ailelerimize söyledik böyle böyle bir durum var diye hemen aileler tanıştı. Bu dediklerimin hepsi 3-4 ay içinde gerçekleşti. Sonra işler sarpa sarmaya başladı sigara konusunda çok hassasmış travması falan varmış , ben aktif kullanan biri değildim paket taşımıyodum arkadaş ortamında denk gelirse falan anca sorduğunda demiştim böyle böyle aşırı mesafeli değilim diye. Sonra ilişki esnasında kullanmıcam diye söz vermiştim kullanırken yakalandım sanki çocuk gibi annem babam bilse o kadar tepki vermez. Yakalanınca kıyamet koptu ayrılıcam falan filan dedi yapma etme dedim düzeldik ama sonrasında her şey daha da berbat olmaya başladı. Biliyorum güvenini kırdım kötü bi olaydı ama içten şekilde tamir ettiğime inanıyorum. Sağlık çalışanıyım çocuk servisinde çalışıyorum mesela erkek hastaların annesine soru sorsaydın diyor, hoca geliyor soru soruyor ediyor işte kısa cevap ver gülümseme etme diyor, metroya otobuse bindiğimde yanına erkek oturdu mu diye soruyodu ha bire ,ortak bi arkadaşımızın nikahına gitmiştik ikimizin de tanıdığı biriydi bir gün okulda yanıma telefonu şarja takmak için geldi üç beş kelime konuştuk hemen ne konuştunuz güldün mü diye sorular sordu bitince de benim sevgilimi millet böyle göremez falan dedi, hepsi düzelir diye umut ettim daraldığımı dile getirdim ama nafile instagramı indirmem bile sorun olur hale geldi erkek görünce geçiyosun di mi gönderileri diye sağlama yapıyodu ha bire , artık yaşamdan zevk alamaz hale geldim uyku uyuyamıyordum, tesettürlü bi kızım ten çorap giymeni istemiyorum ne kadar kalın olursa olsun , ten rengi badi giyme falan filan yazlığımızda bahçeye çıkarken bile o kadar tedirgin oluyordum ki denize gitmeyi bırakın, hoş gittiğimde de en yakın erkekle aranda ne kadar vardı baktın mı sana baktılar mı diyebir yığın soruyla karşılaşıyodum, en son olay nişanda kuzeninle kaç kere göx göze geldin demesiyle patladı ben artık yapamıyorum dedim , ailesine söylemeyi geciktirdi başta bu kararıma bile saygı duymadı sizce yanlış yolda mıyım böyle şeyler yaşayıp düzelen var mı
Ay kurtulmuşsun sakın böyle psikolojisi bozuk kişilerle beraber olma.Herkese merhaba, üniversite beşinci sınıfta bi insanla tanıştım bana ilgi göstermeye başladı konuşmaya başladık falan sonra niyetini belli etti o da ben de ailelerimize söyledik böyle böyle bir durum var diye hemen aileler tanıştı. Bu dediklerimin hepsi 3-4 ay içinde gerçekleşti. Sonra işler sarpa sarmaya başladı sigara konusunda çok hassasmış travması falan varmış , ben aktif kullanan biri değildim paket taşımıyodum arkadaş ortamında denk gelirse falan anca sorduğunda demiştim böyle böyle aşırı mesafeli değilim diye. Sonra ilişki esnasında kullanmıcam diye söz vermiştim kullanırken yakalandım sanki çocuk gibi annem babam bilse o kadar tepki vermez. Yakalanınca kıyamet koptu ayrılıcam falan filan dedi yapma etme dedim düzeldik ama sonrasında her şey daha da berbat olmaya başladı. Biliyorum güvenini kırdım kötü bi olaydı ama içten şekilde tamir ettiğime inanıyorum. Sağlık çalışanıyım çocuk servisinde çalışıyorum mesela erkek hastaların annesine soru sorsaydın diyor, hoca geliyor soru soruyor ediyor işte kısa cevap ver gülümseme etme diyor, metroya otobuse bindiğimde yanına erkek oturdu mu diye soruyodu ha bire ,ortak bi arkadaşımızın nikahına gitmiştik ikimizin de tanıdığı biriydi bir gün okulda yanıma telefonu şarja takmak için geldi üç beş kelime konuştuk hemen ne konuştunuz güldün mü diye sorular sordu bitince de benim sevgilimi millet böyle göremez falan dedi, hepsi düzelir diye umut ettim daraldığımı dile getirdim ama nafile instagramı indirmem bile sorun olur hale geldi erkek görünce geçiyosun di mi gönderileri diye sağlama yapıyodu ha bire , artık yaşamdan zevk alamaz hale geldim uyku uyuyamıyordum, tesettürlü bi kızım ten çorap giymeni istemiyorum ne kadar kalın olursa olsun , ten rengi badi giyme falan filan yazlığımızda bahçeye çıkarken bile o kadar tedirgin oluyordum ki denize gitmeyi bırakın, hoş gittiğimde de en yakın erkekle aranda ne kadar vardı baktın mı sana baktılar mı diyebir yığın soruyla karşılaşıyodum, en son olay nişanda kuzeninle kaç kere göx göze geldin demesiyle patladı ben artık yapamıyorum dedim , ailesine söylemeyi geciktirdi başta bu kararıma bile saygı duymadı sizce yanlış yolda mıyım böyle şeyler yaşayıp düzelen var mı
Yani sanma ki öldüren adamlar farklı . Senin bu nişanlı da bu potansiyel çok yüksek. Kaç kurtar kendiniAileler üç ayda tanıştı , 1.5 yıllıkken nişanımız oldu karışık anlatmışım sanırım
Evet doktorum ftr uzmanlığı yapmak istiyordum erkek sporcular gelecek dokunarak muaeyene etmen lazım baska bölüm düsün diye telkinlerde bulunmustu evlenince huzursuz olmayalım diyeHasta kıskanç insan ilk fırsatta aldatır daha aksini görmedim ben. Dahası siz doktor ya da hemşire filansınız sanırım hastaların nelerin göreceksiniz yeri geldi mi diyelim ameliyata girdiniz erkek hastaya sonda takmanız gerekti ne yapacak üç gün kavga mı edeceksiniz?
Sapık adam uzak durun.Herkese merhaba, üniversite beşinci sınıfta bi insanla tanıştım bana ilgi göstermeye başladı konuşmaya başladık falan sonra niyetini belli etti o da ben de ailelerimize söyledik böyle böyle bir durum var diye hemen aileler tanıştı. Bu dediklerimin hepsi 3-4 ay içinde gerçekleşti. Sonra işler sarpa sarmaya başladı sigara konusunda çok hassasmış travması falan varmış , ben aktif kullanan biri değildim paket taşımıyodum arkadaş ortamında denk gelirse falan anca sorduğunda demiştim böyle böyle aşırı mesafeli değilim diye. Sonra ilişki esnasında kullanmıcam diye söz vermiştim kullanırken yakalandım sanki çocuk gibi annem babam bilse o kadar tepki vermez. Yakalanınca kıyamet koptu ayrılıcam falan filan dedi yapma etme dedim düzeldik ama sonrasında her şey daha da berbat olmaya başladı. Biliyorum güvenini kırdım kötü bi olaydı ama içten şekilde tamir ettiğime inanıyorum. Sağlık çalışanıyım çocuk servisinde çalışıyorum mesela erkek hastaların annesine soru sorsaydın diyor, hoca geliyor soru soruyor ediyor işte kısa cevap ver gülümseme etme diyor, metroya otobuse bindiğimde yanına erkek oturdu mu diye soruyodu ha bire ,ortak bi arkadaşımızın nikahına gitmiştik ikimizin de tanıdığı biriydi bir gün okulda yanıma telefonu şarja takmak için geldi üç beş kelime konuştuk hemen ne konuştunuz güldün mü diye sorular sordu bitince de benim sevgilimi millet böyle göremez falan dedi, hepsi düzelir diye umut ettim daraldığımı dile getirdim ama nafile instagramı indirmem bile sorun olur hale geldi erkek görünce geçiyosun di mi gönderileri diye sağlama yapıyodu ha bire , artık yaşamdan zevk alamaz hale geldim uyku uyuyamıyordum, tesettürlü bi kızım ten çorap giymeni istemiyorum ne kadar kalın olursa olsun , ten rengi badi giyme falan filan yazlığımızda bahçeye çıkarken bile o kadar tedirgin oluyordum ki denize gitmeyi bırakın, hoş gittiğimde de en yakın erkekle aranda ne kadar vardı baktın mı sana baktılar mı diyebir yığın soruyla karşılaşıyodum, en son olay nişanda kuzeninle kaç kere göx göze geldin demesiyle patladı ben artık yapamıyorum dedim , ailesine söylemeyi geciktirdi başta bu kararıma bile saygı duymadı sizce yanlış yolda mıyım böyle şeyler yaşayıp düzelen var mı
Ne bu böyle yaaa !!!gardiyan, esir olma merakınız varsa söyleyin ailenize sizi 1 ay eve kapatıp herseyinizi kısıtlasınlar.Adam daha ilk kısıtlamada kıçına tekme yemeliydi ama illa gurunuz ayaklar altına alınmalı potansiyel sadakatsiz olarak yaftalanmak çok mu hoşunuza gitti??? Ana babanız bir laf dese günlerce kusersiniz elin hastalıklı tipi namusunuza kadar rahatça şekil veriyor sizde tık yok......Herkese merhaba, üniversite beşinci sınıfta bi insanla tanıştım bana ilgi göstermeye başladı konuşmaya başladık falan sonra niyetini belli etti o da ben de ailelerimize söyledik böyle böyle bir durum var diye hemen aileler tanıştı. Bu dediklerimin hepsi 3-4 ay içinde gerçekleşti. Sonra işler sarpa sarmaya başladı sigara konusunda çok hassasmış travması falan varmış , ben aktif kullanan biri değildim paket taşımıyodum arkadaş ortamında denk gelirse falan anca sorduğunda demiştim böyle böyle aşırı mesafeli değilim diye. Sonra ilişki esnasında kullanmıcam diye söz vermiştim kullanırken yakalandım sanki çocuk gibi annem babam bilse o kadar tepki vermez. Yakalanınca kıyamet koptu ayrılıcam falan filan dedi yapma etme dedim düzeldik ama sonrasında her şey daha da berbat olmaya başladı. Biliyorum güvenini kırdım kötü bi olaydı ama içten şekilde tamir ettiğime inanıyorum. Sağlık çalışanıyım çocuk servisinde çalışıyorum mesela erkek hastaların annesine soru sorsaydın diyor, hoca geliyor soru soruyor ediyor işte kısa cevap ver gülümseme etme diyor, metroya otobuse bindiğimde yanına erkek oturdu mu diye soruyodu ha bire ,ortak bi arkadaşımızın nikahına gitmiştik ikimizin de tanıdığı biriydi bir gün okulda yanıma telefonu şarja takmak için geldi üç beş kelime konuştuk hemen ne konuştunuz güldün mü diye sorular sordu bitince de benim sevgilimi millet böyle göremez falan dedi, hepsi düzelir diye umut ettim daraldığımı dile getirdim ama nafile instagramı indirmem bile sorun olur hale geldi erkek görünce geçiyosun di mi gönderileri diye sağlama yapıyodu ha bire , artık yaşamdan zevk alamaz hale geldim uyku uyuyamıyordum, tesettürlü bi kızım ten çorap giymeni istemiyorum ne kadar kalın olursa olsun , ten rengi badi giyme falan filan yazlığımızda bahçeye çıkarken bile o kadar tedirgin oluyordum ki denize gitmeyi bırakın, hoş gittiğimde de en yakın erkekle aranda ne kadar vardı baktın mı sana baktılar mı diyebir yığın soruyla karşılaşıyodum, en son olay nişanda kuzeninle kaç kere göx göze geldin demesiyle patladı ben artık yapamıyorum dedim , ailesine söylemeyi geciktirdi başta bu kararıma bile saygı duymadı sizce yanlış yolda mıyım böyle şeyler yaşayıp düzelen var mı