• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan nişanı kız tarafı mı yapar?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

yellowbomb

günün birinde!!!
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2010
2.845
7
66
Diğer
kızlar hep kafamı karıştırdı bu aile arası nişan değilde çalgılı nişanı gelin tarafı mı yapar damat tarafımı..annem öle saçmalık olurmu hem kız verip hemde nişanmı yapcam diyor...e çok da görüyorum nişanı kız tarafının yaptığını..ama erkek tarafının yaptığınıda çok gördüm..bu işin aslı nedir allah aşkına ya

yöreden yöreğe değişir mi bilmiyorum ama ben hiç erkek tarafının yaptığını görmedim canım nişanı kız tarafı yapar

bende hiç görmedim erkek tarafının nişan yaptığını....nişanı kız tarafı yapar.....ister evde olsun,ister salonda,herşeyiyle nişan kız tarafına aittir....

hem kız verip hem nişan mı yapıcam mantığını yanlış buldum,herşeyin yolu yordamı,usulü var....a.s

hayır benim bildiğim neresi olursa olsun nişanı erkek tarafı yapar nişanda toplanan takılarda kız tarafın kalır.onlarlada anne kızına ceyiz alır die biliyorum

Benimde kardeşimin cumartesi günü nişanı olucak evde yapıcaktık sayı cok kalabalıklaşınca mecbur salon tutduk çalgıcı falan nişanı biz yapıcaz erkek tarafı düğünü yapıcak

Bizde Nişanı Kız Tarafı Yapar.. İster Aile İçi İster Büyük Nişan Olsun..

hımmm çoğunluk kız tarafı demiş demek asıl usül öle buarada annem çeyimi tabi hazırlar o ayrı bir mesele canım ama annemin dediği hem doğru hem yanlış geliyor bana

ay evet yaa ne kınası kınayı erkek yapar tabi hem kız veriliyor hem kınası yapılıyor hem nişanı olurmu öle şey düğün kına erkeğe aittir nişan hakkında bilgim yok

evet yaa bence okadarı fazla olurr bizim buralarda kınayıda düğünüde nişanıda erkek tarafı yapar ondan dedim nişanıda yaparlar die

evet yaa bence okadarı fazla olurr bizim buralarda kınayıda düğünüde nişanıda erkek tarafı yapar ondan dedim nişanıda yaparlar die

biizm buralarda nişan işi biraz karışık mesela arkadaşımın ablasının nişanını erkek tarafı yaptı çalgılı nişan ...ama bi akrabama kız alıcaz ama nişanı ız tarafı yapmış kız nişanlığını bile kendi almış karışık yani

peki canım aile içi olunca masraf olmuyoki kız tarafı nasıl yapıcak yani bütün herşeyi kız tarafımı alıyor nişanlığı erkeğin damatlığını yüzüğü falan

canım kardeşimin hafta sonu söz ve nişan bir arada olucak biz evde yapıcaktık pasta kola vs ama sayı cok artınca salon tutduk calgı bunalrı biz verdik

erkek tarafı kardeşimin nişan kıyafetini ayakkabı canta sı takı olarakda tek taş bilezik yüzük saat küpe vede alyans aldılar bizde oğlana alyans ve saat aldık

nişan pastasını oğlan tarafı yaptırıyor
geriye dagıtılıcak küçük pastalar ve kola cerez biz aldık

bizim adetimize göre biz söz ve nişanda kızımıza bişey takılmaz nikah yada düğünde takılır ne takacaksak

Back