• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişanı için gün sayan güzel bayanlarrrrr :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
saolasın canım benimm. benm yaş 27 :34: sen erkencisin. valla bende teklif almadım daha beyefendiden. çok güzel farklı olmalıki değerli olsun dedi en son ağzıma bi parmak bal sürdü bekliyorum :1: bizim tanışmadaki ikramımız şu şekilde oldu : yaprak sarması, su böreği,baklava ve şeker pare,fırında sebzeli köfte,çorba,pilav, bi kaç meze, çay için 4 çeşit kuru pasta. 12 saatlik yoldan geldiler bizimkiler. mola vererek geldikleri için yemişler zaten. o yüzden pek yenmedi yemekler. onlar gelmeden 2 saat önce kuaföre gittim saçlarımı makyajımı yaptırdım :) böyle işte.. ağustos sonuna kadar vaktin var canım, eğer mesafe yakın ise hepsi yetişir emin ol :51:

mesafe yakın iki saat ama annem bile telaşlı yemekli gelirler diye düşünüyoruz. 4 senelik bir beraberliğin ardından geç bile kaldık:) nişanın evde mi olacak

mesafe yakın iki saat ama annem bile telaşlı yemekli gelirler diye düşünüyoruz. 4 senelik bir beraberliğin ardından geç bile kaldık:) nişanın evde mi olacak

iş yemekliye döndüğü zaman telaş iki kat oluyo, aynı şehirde olduğun zaman çay ile atlatılabiliyo. nişanın salonda olacak benim :)

Benim de nişanım bayramın ikinci günü 29 temmuzda inşallah:nazar::1: 27 haziranda sözümüz oldu
Çok bekledik sonunda vakit geldi :21: yer tutuldu başka hiçbirşey hazır değil
:1::1::1:

benim 2 ağustosta sözüm olcak inşallah en fazla bir hafta ertelenebilir :)
salı günü aileler tanışıyor :)
tepsim
hediyeliklerim
sepetim
menüm
tüm detaylarım hazır:1:
tektaşımı evlenme teklifinde takmıştım zaten
geriye yüzüklerimiz kıyafetimiz ve söz mendilimiz kalıyor:16:

benim 2 ağustosta sözüm olcak inşallah en fazla bir hafta ertelenebilir :)
salı günü aileler tanışıyor :)
tepsim
hediyeliklerim
sepetim
menüm
tüm detaylarım hazır:1:
tektaşımı evlenme teklifinde takmıştım zaten
geriye yüzüklerimiz kıyafetimiz ve söz mendilimiz kalıyor:16:

hayırlı olsun :) tepsini merak ettim resmini koyabilirmisin sakıncası yoksa ? en çok tepsi konusunda kararsızım. kendim hazırlamayı düşünüyorum ama güzel olmazsa diyede korkuyorum

hayırlı olsun :) tepsini merak ettim resmini koyabilirmisin sakıncası yoksa ? en çok tepsi konusunda kararsızım. kendim hazırlamayı düşünüyorum ama güzel olmazsa diyede korkuyorum

$onur 024.jpg tepsim bu canım
yüzük yükseltilerim ya aynalı olcak yada özel minik yastık yaptırcam üstünde isilerimizin yazılı oldugu:32:

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1404628528.565890.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1404628698.652006.jpg

Kizlar sizlere fikir olsun, nisan tepsim ve makasim bu sekilde olacak. Sadece tepsi ustundeki kiz erkek figurunu istemedim biraz cocuksu duruyor diye. Bi de cicek renklerini kiyafetime uygun sectim. Tarih ve bize ozel bi soz yazilcak bi de. Bayramdan once elimde olacak buyuk ihtimal bitmis halini de paylasirim.

aa evet lütfenn özellikle tepsiyi merakla bekleyeceğim.. bende şimdilerde tepsi derdine düştüm.. annem örgü bebeklerden gelin damat yapıyo bakalım nasıl olacak. sonuçta hem sözde hemde nişanda kullanılacak tepsi. model farklılığı olsun istiyorum :46:

Koydum canim.. Ben arayista degilken bu tepsi ile karsilastim ve cokk begendim nisanim olursa kesinlikle bu olacak demistim. Nisandan sonra da cerceve olarak kullanilabiliyo bi ise yaramasi cok onemli bence o kadar para veriyoruz. Hem gorsellik hem kullanisliliga dikkat et bence sen de.

Kizlar dun alyans bakalim dedik kizilaydan bir tane bile icime sinmedi hem de kizilaydaki kuyumcular cok kabalar, hic cikarmak bile istemiyolar modelleri potansiyel hirsiz gozuyle mi bakiyolardir nedir... Bir sonraki duragimiz ulus olacak, orda daha cok cesit ve daha iyi bir muamele varmis. Sizler alyans nerden aldiniz kizlar. Buzdolabi susu, kurabiye, elbisem, nisan kiyafetim hepsini bir cirpida begendim ama alyans oyle olmadi:((

Kizlar bu da buzdolabi susum ve kurabiyem... Buzdolabi susu biraz pahali oldugu icin 25 adet yaptiriyorum sadece cok yakinlarima vericem. Kurabiye de 100 adet yaptiricam.

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1404629312.476290.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1404629473.962161.jpg

Kizlar dun alyans bakalim dedik kizilaydan bir tane bile icime sinmedi hem de kizilaydaki kuyumcular cok kabalar, hic cikarmak bile istemiyolar modelleri potansiyel hirsiz gozuyle mi bakiyolardir nedir... Bir sonraki duragimiz ulus olacak, orda daha cok cesit ve daha iyi bir muamele varmis. Sizler alyans nerden aldiniz kizlar. Buzdolabi susu, kurabiye, elbisem, nisan kiyafetim hepsini bir cirpida begendim ama alyans oyle olmadi:((

Biz önümüzdeki hafta sonu alışverişe çıkacağız inşallah. Alyans ve tektaşm için bi kaç kuyumcu gezdim ve iki tane Alyans beğendim. Tabi benim adamda fikir versin gerçi o pek karışmazda :) ben Çorumda yaşıyorum. ankarada doğup büyüdüm ama bu tür altın işleri ile işim olmadığı için nere uygundur bilemiyorum :))

Kizlar nikah elbisemi aldim bugun daha 3 ay var ama... Oylesine girdigim bi dukkanda buldum hem de

Kızlar nişanınızda misafirlerinize bu sabunlarla süpriz yapmak isterseniz görüşelim:)
$IMG_20140416_191257.jpg $IMG_20140413_234529.jpg $IMG_20140411_150536.jpg $IMG_20140411_095250.jpg $IMG_20140410_235740.jpg $IMG_20140410_235431.jpg $IMG_20140410_202130.jpg $IMG_20140410_091753.jpg $Tam ekran yakalama 09.04.2014 231812.jpg $DSC06164-001.jpg $DSC06132-001.jpg $DSC06130-001.jpg $DSC06134-001.jpg

Ayrıca bişan tepsisi de yapıyorum:)
$Tam ekran yakalama 19.06.2014 134815.jpg $DSC06341.jpg

Slm kızlaar benim de nişanım Allah nasip ederse 28 ağustosta burada yemekli olacak :) heyecan dorukta :16:

$-inci-park-kapilarini-yilin-dugunuyle-acti_-10025.jpg

Eki Görüntüle 1179233 Eki Görüntüle 1179234

Kizlar sizlere fikir olsun, nisan tepsim ve makasim bu sekilde olacak. Sadece tepsi ustundeki kiz erkek figurunu istemedim biraz cocuksu duruyor diye. Bi de cicek renklerini kiyafetime uygun sectim. Tarih ve bize ozel bi soz yazilcak bi de. Bayramdan once elimde olacak buyuk ihtimal bitmis halini de paylasirim.

canım tepsini çok beğedim güle güle kullan. makyaj kutunun resminide merak ediyorum. nerde yaptırıyorsun bunu adres verebiliyor musun sakıncası yoksa?

canım tepsini çok beğedim güle güle kullan. makyaj kutunun resminide merak ediyorum. nerde yaptırıyorsun bunu adres verebiliyor musun sakıncası yoksa?

$1606848_468408519927973_5035514916867882368_n.jpg

canım makyaj kutum da bu... bi sakıncası var mı bilmiyorum ki özelden yazayım istersen

Back