- Konu Sahibi tuannatunay
-
sadece bir aydır buradayım iki ay sonra ankaraya dönüşümü yapacagım.neden öyle uzmeye çalıştıgını anlıyabiliyorum tuanna üzülsün dışarı çıkamasın gezmesin diye kesinlikle.çunku kavga edince içimden birşey yapmak gelmiyor hiç birşeyden tat alamıyorum demiştim bir gun önce telefondacanim benim uzuldum ama hayirlisi boyleymis diyip kendini uzmemye calis.biliyomusun bende nisanliyken nisanlim amerikadaydi surekli uykusundan taviz verip beni arardi saatlerce konusurduk tel tafurasina odedigi ucretleri biliyorum istese oda arar sorardi .aradaki saat farkindan dolayi en iyisi msn e ama niye sikilmis beyimiz bilmiyorum.artik unut gitsin amerikadasin orasi sana herseyi unutuutr kac senedir ordasin ?
ankaraya dönmek zorundayım barışmayı düşünmüyorum artık ama ne zaman öyle desem gönlümü aldı barışmak istemiyorum.eskiden çok özlerdim artık özlemiyorum bile o kadar kırgnım ki ona.plan yapıyorum zaten gezmek için beyefendinin yaptıgı ters tepicek haberi yokanladim canim .ama nebilyiim belkide bitmesi en iyisiydi hakkinda hayirlisi buydu belkide bilemiyorum ki elbette uzuluyosundur sen simdi tekrara barismayi dusunuyomusun?beence cik gez dolas illa tekraar ankaraya donmen gerekiyormu kalabiliyosan kal bence orda.hem uzaksin daha iyi olur barissmayip unutmak istiyorsan daha cabuk unutursun.uzme kendini ama degmez ki canim.
Sperrrr karar...seni tebrik ediorum..seni degersiz hissettiren adamla ne isin olir hadi sevgiliyken cekrsin ama cnm nisan ve evliyken cok afir gelirr..sakin kabul etmedi feystendee...ne sanio kndiii.neymis ara verelimmis birasss...bunu soleyenn seni bos birakmayi bi an bile dsunen insandan sana hayr gelmezz...ona krsi dimdik dur ve kndini ona hasret kil...hicbiseyinden haberdar etme...tel feys msn kesinlikle herseyin cdisi ve ulasilmaz olsunkii anlasinn ne yaptiginii ders olsunn ilerki hayati icinn..yani son kez bi iyilik aslinda bu onun icin
ankaraya dönmek zorundayım barışmayı düşünmüyorum artık ama ne zaman öyle desem gönlümü aldı barışmak istemiyorum.eskiden çok özlerdim artık özlemiyorum bile o kadar kırgnım ki ona.plan yapıyorum zaten gezmek için beyefendinin yaptıgı ters tepicek haberi yok
yani insanin sevdigi kisi uzakyatken onu merak etmemesi, sesini duymak istememesi anlasilir birsey degil, ne kotudur bilirim. yeni bir yr bir suru problem birde sevdigin kisi sana destek olacagina sorun cikariyor. yani benim anlamam cok zor, nefret ettigin birsey dahi olsa insan sevdigi icin yapar ki msn girmekten hoslanmamak ne demek! neticede sinirli bir sure icin yapacagi birsey ve karsiliginda sevdigi insani gorucek... ama erkekler boyle ilginc olabiliyor, yani ne kadar kizsamda (ne kadar uzuldugunu tahmin edebiliyorum bizzat yasadim), bu seni sevemdigi anlamina gelmiyor. heleki daha oncesinde duzgun, uzun soluklu bir iliskisi olmadiysa (hani derler ya evlilige alisma evresi gibi), erkeklerin bir iliskiyi yurutebilmeleri icinde belli bir aliskanlik gerekiyor. bunlar mazaretmi degil, bitirmissin madem bu seferki blof olmasin ki zaten tamamen silmissin. ilerde barisirmisiniz kim bilir! ama sen madem 3 ayligina yeni bir ulkeye gittin tadini cikar, sonra pisman olma,heleki hayatina baska biri girerse o zaman onun icin uzuldugun zamanlara dahada cok yanarsin, keske zamnimi dolu dolu gecirseydim diye pismanlik duyarsin. sen bu son 2 ayin keyfini sur, senin gonlunu alsa bile onsuz oldugunda da yasabilecegini ogrendiginde sana karsi davranisi daha farkli olacaktir bunu hatirla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?