nişanı attım bundan sonrası ?

Başta üzülmeniz çok normal. Kendinizi meşgul edin. Aman sakın duygusal boşluğa düşüp hata yapmayın. Kendinizi toplayın Vallahi yatın kalkın şükredin

Başta üzülmeniz çok normal. Kendinizi meşgul edin. Aman sakın duygusal boşluğa düşüp hata yapmayın. Kendinizi toplayın Vallahi yatın kalkın şükredin
bu sefer allaha tek duam beni ona döndürmemesi için . hani diyorlarya hayırlısıdır kısmettir falan yazdılıysa bozulsun diyorum o kadar çok korkuyorum ki ondan

bu sefer allaha tek duam beni ona döndürmemesi için . hani diyorlarya hayırlısıdır kısmettir falan yazdılıysa bozulsun diyorum o kadar çok korkuyorum ki ondan
Dua yetmez tabiki biliyorsunuz. Aldığınız kararın arkasında durun. Ne olursa olsun. Kim ne derse desin. Kapılar kapanınca dayak mı yersin, döver mi, söver mi, öldürür mü, kim bilecek? Bilseler ya Allah kurtarsın ya da kadın olsun, kocasına itaat etsin, susup otursun diyecekler. Yani kimsenin yeri gelecek ailenin umrunda olmayacak. O yüzden kendini topla, ozguvenini toparla. Destek al. Boş durma. Sen o yaratığa muhtaç değilsin, sen ömrünü eziyet görerek, asagilanarak, şiddet görerek yaşamak için doğmadın. Verdiğin kararın arkasında dur

yok kesinlikle dönmek düşüncesi olamaz kafamda ondan aşırı derecede korkuyorum kesinlikle muhtaç değilim maddi özgürlüğü olan biriyim böyle biride değildim zaten o bu hale getrdi beni özgüvensiz asalak gibi hissediyorum şuanda

Diğer konuna da yazmıştım lütfen asla geri dönüş yapma
Unutulur bir şekilde işinle ailenle arkadaşlarınla vakit geçirirsin tatile gidersin.
Çünkü nişanlandığın adam normal değil.
İlk zamanlar üzülcen ama bir aydan sonra yavaş yavaş doğruyu görceksin.
Kapında ağlayıp yalvarsada sakın dönme.

Soru soranlara olmadı ve bitirmeye karar verdik böylesi daha hayırlı idi diyerek kısadan cevap verirsin.
bizler maşallah çok meraklı milletiz bizim olmayan her çorbaya kaşık daldırmak hobimiz
o yüzden en önemlisi gelen yorumlara kulak tıka
sonrasında kendine yeni bir uğraş bul
bilmediğin daha önce yapmadığın bir şeyler öğrenmeye çalış
bir dil olabilir resim yapmak olabilir el işi olabilir dikiş olabilir imkanlar neye el veriyorsa
asla ama asla o kişi ile irtibata geçme
gerekirse ki şayet gerçekten rahatsız etmeye başlasa annen yahut farklı bir aile büyüğü varsa amca dayı gibi aracı olur
herseyin ilacı zaman
bir ömür ağlamaktan sa üç beş gün ağlamak daha hayırlıdır inşallah

dün de konuna yorum yapmıs ve kendine hiç deger vermediğin için sinirlenmiştim. Şimdi yolun cok uzun sancılı olacak ama yeniden nefes alacaksın söz sana, sadece lütfen dinle beni. Bu sürecin en önemli noktası iliskiyi bitirmekti onu yapmıssın. Bu kararından hiçbir suretle geri dönme, insanlar kolay kolay degismez, hele bu tipler asla degismez. 'ikili iliskilerde duygusal manipülasyon' kitabını al ve geciktirmeden oku, orda nasıl bir oyunun içinde oldugunu anlayacaksın ve en önemlisi haksızlığın en büyügünü kendine senin yaptığını göreceksin. Zaman tek basına hiçbir seyin ilacı degildir. Eger kendinde degisiklik yapmazsan, kendine layık görmediğin o sevgiyi kendine vermezsen gider bunun bi üstü örtük kapalı psikopatını bulup yaranı onla kapatmaya calısırsın ve isler daha kötü bir hal alır. Acını yaşa, yasını tut ve lütfen kendindeki sana zarar veren degersizlik hissini aşıp özgüvenini yeniden eline al. Kimseye muhtac olmadıgını bil. Dedigim gbi o kitabı lütfen erteleme. Yolun acık olsun.

cevabınız için teşekkür ederim. insan bir iki gün geçince bile olsa kendine yaptığını kimseye yapmadığını fark ediyor. özgüvenim tamamen yerlerde ki ben maddi gücü olan yıllardır çalışmış çabalamış tırnaklarıyla kazıyarak bir yere gelebilmiş biriyim. ama bu durumuma rağmen hep ona bağımlı hissettirildim her hatamda bu zaten senin suçundu sen sebep oldun diyerek bastırılmışım ona asla dönmeyeceğim ve asla affetmeyecğim bana çektirdiklerini dilerim hep çeksin tek dileğim bu. bahsettiğiniz kitabın bir kısmına internetten baktım hemens atın alacağım kısa zamanda da okurum teşekkür ederim. buraya yazıp herkesin görüşünü ve düşüncelerini almakta bana kendimi iyi hissettirdi sadece belkide biraz zaman gerekiyordur herşeyin düzelmesi için

Rica ederim her sey düzelecek insallah, bi de youtube'da "güçlü kadın narsist erkeğin eline düşerse" diye bi videosu var Psk. Tülay Kök anlatıyor onu ve diğer videoları izleyin yasadıgınız süreci daha iyi anlamlandırcaksınız.

benim de başımdan böyle bi olay gecti şimdi eski nişanlısıyla barışmış. ben şok. arkasından kaşar diye anlattığı eski nişanlısıyla barısmıs.

Nişan atan sadece sen degılsin. Rahat ol boylesı senin ıcın cok daha Hayrlı karsına eminim daha iyi insanlar cıkar.
Baslarda sıkıntılı surecin oluyor. Herkes dugun ne zamn dıe sorucaktır. Ama sen kendine deger ver. Bnnm basıma da geldı sukur unuttum. Suan da evliyim.

sizin bahsettiğiniz videoyu birazdan izleyeceğim. annesi annemi aramış çok ağlamış, kendiside ailesine artık istemediğini söylemiş kesinlikle olmaz demiş ailesi çok iyi insanlardı haliyle yıkılmışlar, o da kendi hayatına yön vermeye karar verdi demekki ama ben şuan kendimi suçlamaktan kurtulamıyorum ben mi yanlış insandım ondan mı olmadı diyorum mesela pişman olsaydı dönseydi belki böyle hissetmezdim ama o da böyle davranınca suçluluk oluştu içimde

Hey hey heeey sakın buna izin vermeyin içinizde suçluluk olusması normal cünkü o sucluluğun sayesinde bunca zaman avucunun içine aldı sizii. Siz suclu falan degilsiniz bu adam iflah olmaz bir psikopat ve seven hiçbir insanın yapmicagı seyler yapmıs. Ailesi iyi olsun onemli degil sizin geleceğiniz söz konusu ruh sağlıgınız önemli

aşşalık ya gerçekten, bu pskolojiyle beni deli olduğuma inandırıp yıllarca çektirdi bana bunları yanlış insanla doğru yaşanmaz işte hepsine sebep kendisi sinir öfkesi hala o istemiyormuş beni böyle bir adilik olamaz gerçekten ya

Videoları izleyin kitabı okuyun bin kat anlayıp hafifliceksiniz. Sizi var ya Allah kurtardı o kadar söylim.

şimdi kendisi haklı gibi davranıyorda ben anlamadım gerçekten bide utanmadan o istemiyor nasıl oluyor bu
Çok normal, bu kisilik yapısının hepsi aynı taktik degistiriyor sizi tanıyor cünkü kendinizi kötü hissedin istiyor. Bunca vicdansızlıgı yapan insandan ne beklenir ki? Lütfen onu sevindirmeyin yeniden ağına kati suretle düsmeyin

yok kesinlikle normal insan davranışı değil bu ev basan o öfkesi dinmeyen o bunca şeyi yapan o ve o haklı normal olamaz kesinlikle yani eminim buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…