- 13 Temmuz 2018
- 1.786
- 3.624
- 83
- 35
- Konu Sahibi neselicadi1616
-
Aynı bu model bi sevgili benmde vardı çirkefin tekiydi zor kurtuldum. O da gelip evimin önünde rezillik cıkarmıştı. Sonra aglayıp yalvarmalar bilmem ne psikolojimi bozmuştu. Rahatsız ederse bundan sonra ki af dileyebilir senden bu tipler böyledir, sakın muhatap olma. Şu ana gelirsek çok iyi kalpli bir eşim var. Kavga da etsek birbirimizi de yesekkalktı bunu hissediyorum tüy gibi hafifim ama işte..
ya gerçekten mi... demek ki bem gibi bunları yaşayanlar var diyorum şimdi kendi kendime.. şuanlık dönecek gibi durmuyor dönsede zaten bende bitti artık asla affı yok bazı durumların..Aynı bu model bi sevgili benmde vardı çirkefin tekiydi zor kurtuldum. O da gelip evimin önünde rezillik cıkarmıştı. Sonra aglayıp yalvarmalar bilmem ne psikolojimi bozmuştu. Rahatsız ederse bundan sonra ki af dileyebilir senden bu tipler böyledir, sakın muhatap olma. Şu ana gelirsek çok iyi kalpli bir eşim var. Kavga da etsek birbirimizi de yesekağzından ne küfür ne hakaret asla çıkmaz. Kaliteli insanlar var emin ol buna. Böyle çirkef, çapsızlardan uzak dur.
Senin yaptığını zamanında yapabilseydim şimdi boşanma sonrası toparlanmayı düşünmüyor olacaktım. Bunca acıyı çekmemiş olacaktım. Çok şanslısın inan bana
Gerçekten hatta daha fazlası. Takip ediyordu beni ayrıldım iş yerime gelip oradada rezillikler çıkardı. Sonrada beni bu hale sen getirdin diyip üste çıkıyordu pislik. Zor peşimi bıraktı. Çok yalvardı sonra, annesine arattırdı falan, asla dönmedim. Hayatımda verdiğim en dogru karardı. O yüzden sakın üzülme kendine odaklan, spor faln yap çok iyi gelirya gerçekten mi... demek ki bem gibi bunları yaşayanlar var diyorum şimdi kendi kendime.. şuanlık dönecek gibi durmuyor dönsede zaten bende bitti artık asla affı yok bazı durumların..
evet kesinlike aynısı yaşadıklarının aynısını yaşadım hatta daha yaşarım da bilmiyorum her kavga da aynı hep sen kışkırttın sen sebep oldun diye diye bana kendimi deli gibi hissettirmeye başlamıştıGerçekten hatta daha fazlası. Takip ediyordu beni ayrıldım iş yerime gelip oradada rezillikler çıkardı. Sonrada beni bu hale sen getirdin diyip üste çıkıyordu pislik. Zor peşimi bıraktı. Çok yalvardı sonra, annesine arattırdı falan, asla dönmedim. Hayatımda verdiğim en dogru karardı. O yüzden sakın üzülme kendine odaklan, spor faln yap çok iyi gelir
evet kesinlike aynısı yaşadıklarının aynısını yaşadım hatta daha yaşarım da bilmiyorum her kavga da aynı hep sen kışkırttın sen sebep oldun diye diye bana kendimi deli gibi hissettirmeye başlamıştı
babamı kaybettim bir yıl oldu öncesinde de pskolojik sorunlarım oluyordu şimdi tamamen ihtiyacım var gibi duruyor..Bende cok zor zamanlar geçirdim asla atlatabılecegımı düşünmüyordum ama geçiyor inan bana bir süre sonra iyiki olmamış diyeceksin.bencede psikolojik destek al.umarım hakkında hayırlısı olur
kendisi kaç ayrı suçtan sabıkalıydı sabıklarını bile dilekçe yazıp ben sildirdim. suçları hep kavga şiddet yüzünden . bana yapıcağını zannetmiyorum ama hiçte emin değilim kafasında kurup kurup yapabilirde . eşyalar için annem görüşecek bu akşam bunuda bi atlatsamSiz bu konuyu stalker diye aratın psikolojisini anlayın. Manipülatif insan diye internette bakın. Kesinlikle ama kesinlikle korktuğunuzu belli etmeden, o ölü gibi davranacaksınız. Bir de eşyaları almasını beklemeyin, annesini anneniz arasın. Hakkımızı helal ediyoruz, olmadı vs eşyalarınızı gönderiyoruz kargo ile diye gönderin biri ile. Siz çıkmayın karşısına, yalnız çıkmayın dışarı. Ekmek almaya bile gitmeyin. Telefonu kullanmayın. Başka hesaplardan gelenleri açmayın. Tehdit ederse savcılığa gidip şikayet edin. Karakola vs . Kesinlikle bir konuşalım diyip yalvarmasına izin vermeyin.
inan ki demeye başladım bile bi bitse bi kurtulsam şu acıdanGeçiyor canım hatta bir zaman sonra ben manyakmıydım niye daha önce bitirmedim diyorsun. Yani şahsen ben dedimbiraz kendine zaman tanı sonrasında inşallah hayatına düzgün birini alırsın.
Sonra aklına geldiğinde suratını ekşiteceksin net
Size yapabileceğini sanmıyor musunuz? Adam sizi rahat rahat dövenilmek için bu kadar zahmet çekip her seferinde özür dilemiş. Siz ne sanıyorsunuz? Adamın bir de sabıkaları var. Kendinize gelin. Sizce asitle yakılan, dövülen, öldürülen kadınların eşleri nasıl bir psikolojide? Çocuklarının annesini öldürüyor bu insanlar. Siz onun için bir projeydiniz. Gerçekleşmedi ama hırs yapar. Dikkat edin!kendisi kaç ayrı suçtan sabıkalıydı sabıklarını bile dilekçe yazıp ben sildirdim. suçları hep kavga şiddet yüzünden . bana yapıcağını zannetmiyorum ama hiçte emin değilim kafasında kurup kurup yapabilirde . eşyalar için annem görüşecek bu akşam bunuda bi atlatsam
yok değil gerçekten.. yaşadıklarım fazlasıyla ağırbu hayata bir kere geliyorsunuz
kimsenin kahrını çekecek kadar uzun değil hayat
evet çok haklısınız, biliyormusunuz hep dedim ki hani sinirli bir yapısı var gençlik hatasıdır dövme sövme yapmıştır hani sokaklarda tartışmıştır birileriyle bir de iyi biri olduğuna ikna olmaya kendimi içten ikna etmeye çalıştım hep ama bu kadarını yapabilceğini asla düşünmedim, evin önüne gelmesi annemlerin yanında üstüme yürümesi sonra evden alıp hırpalaması sonrada ayrılmıcaz diye delirmesi delirdikçe daha çok zarar vermesi bunları varya defalarca yaşadım ama en azından aileme falan rezil olmuyordum bu sefer ki çok ağır oldu zaten her bunları yaşadığımda da beni ikna ediyordu benim yüzümden olduğuna sen sebep oldun diyordu sürekliSize yapabileceğini sanmıyor musunuz? Adam sizi rahat rahat dövenilmek için bu kadar zahmet çekip her seferinde özür dilemiş. Siz ne sanıyorsunuz? Adamın bir de sabıkaları var. Kendinize gelin. Sizce asitle yakılan, dövülen, öldürülen kadınların eşleri nasıl bir psikolojide? Çocuklarının annesini öldürüyor bu insanlar. Siz onun için bir projeydiniz. Gerçekleşmedi ama hırs yapar. Dikkat edin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?