nişanı attım bundan sonrası ?

kalktı bunu hissediyorum tüy gibi hafifim ama işte..
Aynı bu model bi sevgili benmde vardı çirkefin tekiydi zor kurtuldum. O da gelip evimin önünde rezillik cıkarmıştı. Sonra aglayıp yalvarmalar bilmem ne psikolojimi bozmuştu. Rahatsız ederse bundan sonra ki af dileyebilir senden bu tipler böyledir, sakın muhatap olma. Şu ana gelirsek çok iyi kalpli bir eşim var. Kavga da etsek birbirimizi de yesek ağzından ne küfür ne hakaret asla çıkmaz. Kaliteli insanlar var emin ol buna. Böyle çirkef, çapsızlardan uzak dur.

Bosanmıs olmaktan çok daha iyidir canım allah seni iyilerle karşılaştırsın bundan sonra insallah ruh eşini bulursun....

ya gerçekten mi... demek ki bem gibi bunları yaşayanlar var diyorum şimdi kendi kendime.. şuanlık dönecek gibi durmuyor dönsede zaten bende bitti artık asla affı yok bazı durumların..

ya gerçekten mi... demek ki bem gibi bunları yaşayanlar var diyorum şimdi kendi kendime.. şuanlık dönecek gibi durmuyor dönsede zaten bende bitti artık asla affı yok bazı durumların..
Gerçekten hatta daha fazlası. Takip ediyordu beni ayrıldım iş yerime gelip oradada rezillikler çıkardı. Sonrada beni bu hale sen getirdin diyip üste çıkıyordu pislik. Zor peşimi bıraktı. Çok yalvardı sonra, annesine arattırdı falan, asla dönmedim. Hayatımda verdiğim en dogru karardı. O yüzden sakın üzülme kendine odaklan, spor faln yap çok iyi gelir

ben nişan atmadım ama 2 yıllık ilişkim bitti. Uğradığımız haksızlıklar, kötülükler karşısında duygularımız hemen bitmiyor bu yüzden şu an kendini garip hissetmen çok normal. Zor atlatacağını düşünüyorsan ve sürekli geçmişi kendine hatırlatacaksan, psikolojik destek almanı öneririm :) durumları daha sağlıklı değerlendirir ve bu kadar problemli bir ilişkinin bitmesini kendine kabul ettirebilirsin... Seni çok iyi anlıyorum klişe gelecek ama 'zaman her şeyin ilacı ' 3-4 ay sonra duygusal anlamda kendini iyi hissedeceğine inanıyorum.

2 yıl önce beni istemeye geleceklerdi o gün terk edildim
O zamanlar çok ağladım intihar edecektim
Şuanda doğru insanla nişanlandım çok şükür
Herşey geçiyor sadece zaman ve dua
Ben atlattıysam herkes atlatır
Okula giderken hep ağladım onun yüzünden ama şuanda beni çok seven değer veren biri ile birlikteyim elhamdulillah
10 ay sonra düğünüm olacak inşaAllah

Ben de 4-5 yıl önce nişan attım tabi o zaman daha gençtim şuan 29 yaşındayım. Ben aldatılmıştım yakın arkadaşım ile nişanlım malesef. Böyle bi durumda ilk başta hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor. Böyle günler aylar geçiyor bi sabah uyanıyosunuz ve artık özlemediğinizi farkediyosunuz. Her şeyin bir süresi var, o süreye gelince sıfırlanıyor sanki tüm yaşadıklarınız. O zaman tamamen bitiyo işte. Ne kalbinde ne aklında kalıyor. Aşk hep seninle senin içinde. Umarım sana layık olan biriyle paylaşırsın onu geçmiş olsun ❤

evet kesinlike aynısı yaşadıklarının aynısını yaşadım hatta daha yaşarım da bilmiyorum her kavga da aynı hep sen kışkırttın sen sebep oldun diye diye bana kendimi deli gibi hissettirmeye başlamıştı

Siz bu konuyu stalker diye aratın psikolojisini anlayın. Manipülatif insan diye internette bakın. Kesinlikle ama kesinlikle korktuğunuzu belli etmeden, o ölü gibi davranacaksınız. Bir de eşyaları almasını beklemeyin, annesini anneniz arasın. Hakkımızı helal ediyoruz, olmadı vs eşyalarınızı gönderiyoruz kargo ile diye gönderin biri ile. Siz çıkmayın karşısına, yalnız çıkmayın dışarı. Ekmek almaya bile gitmeyin. Telefonu kullanmayın. Başka hesaplardan gelenleri açmayın. Tehdit ederse savcılığa gidip şikayet edin. Karakola vs . Kesinlikle bir konuşalım diyip yalvarmasına izin vermeyin.

Bende cok zor zamanlar geçirdim asla atlatabılecegımı düşünmüyordum ama geçiyor inan bana bir süre sonra iyiki olmamış diyeceksin.bencede psikolojik destek al.umarım hakkında hayırlısı olur
babamı kaybettim bir yıl oldu öncesinde de pskolojik sorunlarım oluyordu şimdi tamamen ihtiyacım var gibi duruyor..

kendisi kaç ayrı suçtan sabıkalıydı sabıklarını bile dilekçe yazıp ben sildirdim. suçları hep kavga şiddet yüzünden . bana yapıcağını zannetmiyorum ama hiçte emin değilim kafasında kurup kurup yapabilirde . eşyalar için annem görüşecek bu akşam bunuda bi atlatsam

inan ki demeye başladım bile bi bitse bi kurtulsam şu acıdan

Size yapabileceğini sanmıyor musunuz? Adam sizi rahat rahat dövenilmek için bu kadar zahmet çekip her seferinde özür dilemiş. Siz ne sanıyorsunuz? Adamın bir de sabıkaları var. Kendinize gelin. Sizce asitle yakılan, dövülen, öldürülen kadınların eşleri nasıl bir psikolojide? Çocuklarının annesini öldürüyor bu insanlar. Siz onun için bir projeydiniz. Gerçekleşmedi ama hırs yapar. Dikkat edin!

evet çok haklısınız, biliyormusunuz hep dedim ki hani sinirli bir yapısı var gençlik hatasıdır dövme sövme yapmıştır hani sokaklarda tartışmıştır birileriyle bir de iyi biri olduğuna ikna olmaya kendimi içten ikna etmeye çalıştım hep ama bu kadarını yapabilceğini asla düşünmedim, evin önüne gelmesi annemlerin yanında üstüme yürümesi sonra evden alıp hırpalaması sonrada ayrılmıcaz diye delirmesi delirdikçe daha çok zarar vermesi bunları varya defalarca yaşadım ama en azından aileme falan rezil olmuyordum bu sefer ki çok ağır oldu zaten her bunları yaşadığımda da beni ikna ediyordu benim yüzümden olduğuna sen sebep oldun diyordu sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…