nişanı attım bundan sonrası ?

yok kesinlikle normal insan davranışı değil bu ev basan o öfkesi dinmeyen o bunca şeyi yapan o ve o haklı normal olamaz kesinlikle yani eminim buna
Kız tabii ki de emin ol, ben duyuyorum ordan bi ses sana diyo ki "şş neşeli cadı sen süreci yönetemedin hata yaptın sen de de suc vardı, e ailesi de iyi, bi daha boyle adamdan iyisini de bulamazsın, hem bunca emek var nasıl baskasını sevceksin" vs vs. O seslerin çenesini kapat. Cok guzel bi baslangıc yaptın, dimdik durma ve düşünmek zamanı artık.

Canım ocak ayında da nişan atmışsın konu açmışsın buraya. İnş by sefer bir daha barışmazsın bu adamla

Yok canım ya yine taktik yapıyor. Siz sakın ama sakın bunlara kendinizi savunmaya çalışmayın, çünkü amacı yine iletişim kurup aynı noktaya getirmek. Bir an önce eşyaları verin, gönderin, ortakk birine verin. Diyin ki bunu almıyorsanız başka birine gönderin biz kesinlikle geri gelirse çöpe atarız veya ihtiyaç sahibine veririz. Hakkınızda hayırlısı olsun. Anneine de güvenmeyin, psikopat oğulları zaten hiç bir şekilde kendi suçunu kabul etmez, bunlarda ona sen manyaksın, hatalısın demez. Niye şaşırdınız ki?

Bu adamları bir adaya hapsetmek gerekiyor. Sürekli taktik ama kızın da uyanması ve gerçeğin farkına varması gerekiyor. Ve tamamen iletişimi koparması, aylarca tacize, türlü şeytanlıklara hazır vaziyette sadece muhatap olmaması gerekiyor. Hiç bir şeye ne derse desin cevap vermemeli.

Neden suclu hissediyorsun ki? Onlarin genel davranislari hep bu sekilde. Bunun seninle alakasi yok. Kendinde suc arama. Hatta gelmedigi ve yakandan siyrildigi icin gobek at. Cunku gercekten normal biri degildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…