• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanı attım bundan sonrası ?

Öncelikle geçmiş olsun.bende senın gibi nişan atanlardanım 1 sene oldu.ilk başlarda cok üzülebilirsin ama geçiyor zaman herseyin ilacı.düşünmemeye çalış kafanı meşgul et
zamanla geçicektir eminim ama yaşadıklarımı kolay atlatabilcekmiyim buna hiç emin değilim pskolojik destek almayı düşnüüyorum

Başta çok zor oluyor. Özellikle duymayanlar düğün ne zaman diye sorup nişan attığını öğrendiğinde nedenini sordukları zaman ne cevap vereceğini bilemiyorsun, daha çok üzülüyorsun, ağlıyorsun. Ama zaman geçtikçe o kişiyle olduğunda daha çok mutsuz olacağını anladığın zaman acın hafifliyor, vicdanın rahatsa mutlu oluyorsun, o ağladığın şeyleri gülerek anlatıyorsun hatta yaşadığın, paylaştığın şeyleri unutuyorsun, gün geliyor yüzünü bile hatırlamıyorsun

zamanla geçicektir eminim ama yaşadıklarımı kolay atlatabilcekmiyim buna hiç emin değilim pskolojik destek almayı düşnüüyorum
Bende cok zor zamanlar geçirdim asla atlatabılecegımı düşünmüyordum ama geçiyor inan bana bir süre sonra iyiki olmamış diyeceksin.bencede psikolojik destek al.umarım hakkında hayırlısı olur

Geçiyor canım hatta bir zaman sonra ben manyakmıydım niye daha önce bitirmedim diyorsun. Yani şahsen ben dedim😊😊 biraz kendine zaman tanı sonrasında inşallah hayatına düzgün birini alırsın.

Sonra aklına geldiğinde suratını ekşiteceksin net😅
inan düzgün birisi akrşıma çıkar mı bunca şiddetten yaşananlardan sonra emin değilim

Bende cok zor zamanlar geçirdim asla atlatabılecegımı düşünmüyordum ama geçiyor inan bana bir süre sonra iyiki olmamış diyeceksin.bencede psikolojik destek al.umarım hakkında hayırlısı olur
evet çok zor geliyor başlarda ama şiddeti düşündükçe en azından hayatımda olmaması daha iyi gibi düşündürüyor insana

Başta çok zor oluyor. Özellikle duymayanlar düğün ne zaman diye sorup nişan attığını öğrendiğinde nedenini sordukları zaman ne cevap vereceğini bilemiyorsun, daha çok üzülüyorsun, ağlıyorsun. Ama zaman geçtikçe o kişiyle olduğunda daha çok mutsuz olacağını anladığın zaman acın hafifliyor, vicdanın rahatsa mutlu oluyorsun, o ağladığın şeyleri gülerek anlatıyorsun hatta yaşadığın, paylaştığın şeyleri unutuyorsun, gün geliyor yüzünü bile hatırlamıyorsun
evet geçicektir eminim. kimseye bir sürü duyurupta analtabilcek gücüm yok belli etmemeye çalışıyorum

inan düzgün birisi akrşıma çıkar mı bunca şiddetten yaşananlardan sonra emin değilim

Cikar canim, bende 8/9 yil once nisan attim. Cok huysuz gecimsiz biriydi.
Kurtuldugum icin uzerine sadaka felan vermisligim var. Birde ilk yillarda bir sekilde rahatsiz etti.
Bu yuzden baya zorlandim atlatma konusunda. Suan ama muhtesem bir esim var.
Iyikide o zaman ayrilmisimda, esimle tanismisim.
Biraz zaman aldi ama, iyi bir iliski icin saglikli bir birey olmak sart.
Once kendini toparla, sonra zaten zamanla iyi biri cikar mutlaka karsina.

Cikar canim, bende 8/9 yil once nisan attim. Cok huysuz gecimsiz biriydi.
Kurtuldugum icin uzerine sadaka felan vermisligim var. Birde ilk yillarda bir sekilde rahatsiz etti.
Bu yuzden baya zorlandim atlatma konusunda. Suan ama muhtesem bir esim var.
Iyikide o zaman ayrilmisimda, esimle tanismisim.
Biraz zaman aldi ama, iyi bir iliski icin saglikli bir birey olmak sart.
Once kendini toparla, sonra zaten zamanla iyi biri cikar mutlaka karsina.
hemde ne geçimsizlik... şiddet küfür tehtit hepsini yaşadım sırf sinirlendirdim diye.. bahtınız güzel olsun inşallah bunları atlatmam çok zaman alıcak

hemde ne geçimsizlik... şiddet küfür tehtit hepsini yaşadım sırf sinirlendirdim diye.. bahtınız güzel olsun inşallah bunları atlatmam çok zaman alıcak

Amin canim cumlemizinki.
Gercekten seninde verilmis sadakan varmis.
Analar ne yigitler dogurmus. Sabret, kendine odaklan.
Bol bol dua et.

Back