nişandan ayrılınca

Nisan videosu var mı kimin ne taktiği kanitlanabilir mi
Öyleyse vermesinler
İyi ki Kurtulmuş bu aileden

Eger nişanalıp bozulduysa misafirlerin takilarida verebilinir bence sonuçta bunlar borc yani sana takana sende takiyorsun

kız tarafının taktıkları kız tarafında kalır tabi. bu kanunen de böyledir. erkek tarafının verdiklerini iade ettilerse sorun yok boşversin böyle aç gözlü insanları

Iki taraf ortak karar verdi.
erkek tarafi bu sartlari kabul ederseniz diye sartlar listesi verdi kiza..
kizda kabul edemeyecegim bir tavir ile geliyorsunuz ilk isterkenki tavir bu degildi dedi.
ve kiz tarafi nisani atarken inanilmaz rahat idi. Çünkü bir dertten ve ileriki zamanlarda yasanacak zorlukl a rdan kurtuluyor idi. Erkek tarafi da ele güne ne diyecegiz diye düşünen ve kiza dahi iftira atabilecek tiplerden.. onlarda devam etmesini istemediler. ancak sakinligi kizin babasi korudu. Erkek tarafi kavga etmek icin gelmisti.

Ikı teneke parcası ıcın yaptıklarına bakılırsa kızcagız nısanı atmakla cok okkalı bır karar vermıs oldugunu kanıtlamıs oldu.. Gecmıs olsun..

O zaman isabetli bir karar olmuş nişanı atmalari

Ayy en iyi ben anlarim sizi

Ay kiz tarafini en iyi ben anlarim... ablamda nisan atti erkek tarafi cicek cikolataya varasiya hepsini istediler ablam takilan takilar alinan hediyeler dahil herseyi vermisti ona ragmen cicek cikolata odenmezse takilari alamadik diye mahkemeye verecez dediler... Insanlar once gayet iyi gosteriyorlar kendilerini ama isler istedikleri gibi olmayinca cirkeflesiyorlar.. bence gondermesinler asalak insanlar insan somurmek istiyorlar

Bizde ciceklerini falan gönderdik :) kurutmustu hatira kalsin diye. Çöpe atmaktansa onlara verdik. Icin kötü tarafi almadiklari bir kiyafetin varligindan bahsediyorlar. Hani nerede o kazak diye. Hic birimizde öyle bir seyi bilmiyoruz.
ki burda iki gencin hayati söz konusu üzülmek gerekse mahvettik hem kizi hem oglumuzu diye dusunmelilerken yaptıkları ettikleri seyler bunlar..

Ayy teslim edilirken polis eşliğinde yapmak lazım heralde bu işi, dava açarız diyen de ilk duyuyorum

Erkek tarafı kendi takılarını almış bitmiş gitmiş hiç muhattap olmayın

çiçek olarak bir demet maydonoz veye ot çikolata olarakta tarihi geçmiş br şey paketler yollardım ben o terbiyesizlere ardından da bir içimlik çay atrı ikram edilen kahve pasta börek hatta bir damacana da su isterdim kullanıldı diye

Oo bizden cok daha fazla sinirlenmissiniz :)
sabah aksam ariyorlarmis görmeniz lazim sacma sapan sebepleri gösterip eksik bunlar diye.. almadiklari seyleri bile gondermediniz dediler en son :) hamgi magazadan almistiniz deyince susuyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…