Hanimlar
cok yakin olduğum birisi nisandan ayrildi.
Ve onlardan gelen bütün hediyeler altinlar teslim edildi. Erkek tarafi istemeyiz sizde kalsin dediler. Kiz tarafi olmaz deyip erkek tarafindan gelen altinlari kiyafetleri vs.. verdiler.
Nisanin atilmasindan sonraki gün erkek tarafinin babasi arayip eksik altin var dedi. Oysa ki takilanlar 3 yüzük ve bir set idi.
Onun haricinde kiz tarafinda sadece nisanda misafirlerin taktiği ceyrekler var idi. Erkek tarafi kendi taraflarinin taktigi hediyelerin büyük bir kismini kendi aldi. Kiz tarafindan takilanlar ise kizda kaldi.
Simdi bu takilanlari istiyorlar. Isteme haklari var midir?
Erkek tarafi nisani büyük istiyoruz dedikleri icin düğüne çağırır gibi büyükçe bir nisan yapmak durumunda kaldilar. Ve nisan masrafini kiz tarafi tamamen kendisi ödedi. Kizin babasi nisanda takilanlara elini dahi surmemisti. Simdi garip ve seviyesizce bir davranis olarak geliyor bana bakinca.
Ben birde size sorayim dedim.
nisandan ayrilinca bu isler nasil olur.
Hanimlar
cok yakin olduğum birisi nisandan ayrildi.
Ve onlardan gelen bütün hediyeler altinlar teslim edildi. Erkek tarafi istemeyiz sizde kalsin dediler. Kiz tarafi olmaz deyip erkek tarafindan gelen altinlari kiyafetleri vs.. verdiler.
Nisanin atilmasindan sonraki gün erkek tarafinin babasi arayip eksik altin var dedi. Oysa ki takilanlar 3 yüzük ve bir set idi.
Onun haricinde kiz tarafinda sadece nisanda misafirlerin taktiği ceyrekler var idi. Erkek tarafi kendi taraflarinin taktigi hediyelerin büyük bir kismini kendi aldi. Kiz tarafindan takilanlar ise kizda kaldi.
Simdi bu takilanlari istiyorlar. Isteme haklari var midir?
Erkek tarafi nisani büyük istiyoruz dedikleri icin düğüne çağırır gibi büyükçe bir nisan yapmak durumunda kaldilar. Ve nisan masrafini kiz tarafi tamamen kendisi ödedi. Kizin babasi nisanda takilanlara elini dahi surmemisti. Simdi garip ve seviyesizce bir davranis olarak geliyor bana bakinca.
Ben birde size sorayim dedim.
nisandan ayrilinca bu isler nasil olur.
Yuh diyorum, sirf onlar büyük nisan olsun diye tututtuklari o koca salonun parasini sizin odemenize rahmen hangi yüz ile önce alyin istemeyiz diyip sonra eksik diyorlar. Verme canim parani, birak yeter verdiklerin gözleri doysun. Uğraşma, sil numaralarini muhattap olma
valla duydugum kadariyla herkes takilani alinani geri veriyorda, tabi o biz salon tuttuk masraf yaptik meselesi bilemem. Eger tespit etme sanslari varsa herkes kendi akrabasinin taktigini alsin madem, erkek tarafi o derece gorgusuz ve seviyesizse versinler canim. Zaten nisan atilmis ortada daha onemli birsey varken kiz tarafinda 3-5 ceyrek altinin ustune yatip bosuna kendine laf ettirmesin bence, arkalarindan altinimizin ustune yattilar diye laf cikarmasinlar.
Zaten ortada atilmis nisan neredeyse dagilmis yuva var 3 altin fazla 3 altin eksik bence kiz tarafinin babasi ondan cok cocugunun gelecegini uzuntusunu falan dusunmeli dert etmeli, kizin yikilan hayallerini 3 altin daha fazla cebe atinca yerin getiremez yani. En kisa zamanda o aile ile alis verisi bitirp iliskiyi kesmesi gerek gururlu bir baba ise tabiki. Yoksa is uzadikca uzar ve seviyesizlesir, kizda sahit oldukca uzulur yipranir hic gerek yok.
Nişan cd si yokmu büyük biyerde olduysa takıda görüntülenmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?