nişandan ayrılınca

Yuh diyorum, sirf onlar büyük nisan olsun diye tututtuklari o koca salonun parasini sizin odemenize rahmen hangi yüz ile önce alyin istemeyiz diyip sonra eksik diyorlar. Verme canim parani, birak yeter verdiklerin gözleri doysun. Uğraşma, sil numaralarini muhattap olma

Allah korusun benim şimdi öyle bir şey olursa avuçlarını yalarlar :)))) Bi ton masraf ettim.. gerçi annem bana sormadan verir her şeyi o kadar gururludur

Nisanda evlilik gibi sozlesmeye girer.nisan bozuldugunda karsi taraftan hakkini hukuki olarak talep edebilir. Ama kimin ne kadar taktigina dair kanit, Sahit vs lazim. Erkek ailesi cirkeflik yapiyosa nisan masraflarinin yarisini hukuki olarak talep edeceklerni soylesin kiz tarafı. İlla dugun salonu kirasi icin fatura, tahsilat makbuzu falan kesilmistir kizin babasi adina. Tak diye ispatlar erkek tarafi kalaKalir

valla duydugum kadariyla herkes takilani alinani geri veriyorda, tabi o biz salon tuttuk masraf yaptik meselesi bilemem. Eger tespit etme sanslari varsa herkes kendi akrabasinin taktigini alsin madem, erkek tarafi o derece gorgusuz ve seviyesizse versinler canim. Zaten nisan atilmis ortada daha onemli birsey varken kiz tarafinda 3-5 ceyrek altinin ustune yatip bosuna kendine laf ettirmesin bence, arkalarindan altinimizin ustune yattilar diye laf cikarmasinlar.

Zaten ortada atilmis nisan neredeyse dagilmis yuva var 3 altin fazla 3 altin eksik bence kiz tarafinin babasi ondan cok cocugunun gelecegini uzuntusunu falan dusunmeli dert etmeli, kizin yikilan hayallerini 3 altin daha fazla cebe atinca yerin getiremez yani. En kisa zamanda o aile ile alis verisi bitirp iliskiyi kesmesi gerek gururlu bir baba ise tabiki. Yoksa is uzadikca uzar ve seviyesizlesir, kizda sahit oldukca uzulur yipranir hic gerek yok.

Oyle sacmalik olurmu ya?
Kiz tarafinin attigi altinlar tabikide kiz tarafinda kalir.
Ve benim fikrim hatta tum altinlar kizda kalmali. Nisan kucuk capli yapilicakmis once. Kucuk capli nisana erkek tarafindan teyze hala dayi amca gelirdi. Bi onlar altin atardi. Oysaki kiz tarafinin buyuk salon tutmalari sayesinde daha cok davetli geldi; erkek tarafi daha cok es dost cagira bildi; daha cok altin atildi.

Önce istemiyoruz diyip sonra kıza takılmış altınlara mı üşüşmüşler töbe yarabbim. Atılan yeme üşüşen tavuklar misali

erkek tarafının taktıkları geri verilmiş zaten, erkek tarafı büyük nişan istemiş ve kız tarafı ödemiş bunu e haliyle nişanda akrabalar tarafından takılan takılarla ödenmiştir, ayrılık olucağını bilmiyor sonuçta kız tarafı, bence vereceğini vermiş kız tarafı, erkek tarafı gerçekten ayıp etmiş

Nisanlanan ben degilim, yakin bir akrabam. Yapilan ayip gercekten ancak yine de icimize yediremiyoruz böylesi bir suclamayi

Babasi da böyle düşünüyor. Ancak annesi yediremiuor. Kendi esimizin dostumuzun taktiklari paraya göz dikecek kadar basit insanlardan kurtulmusuz dertsiz tasasiz laflari bitsin diye bekliyoruz cumleten

Parazit yapmak istemem bu prosedurlerle pek alakam yoktur ama tek bildigim ayrilma dogru kararmis en azindan altinlar gibi ortada cocuklarda kapanin elinde kalacakmis bu gidisle

nsl yani jaaaaaaaa
nisani ben yapim bide üstüne bizim tarafin taktiklarini onlara verim yokkkkk yaaaaaaaaaaa
asilikden felan anlamaz böyleleri cirkefe cirkef olcan
diceksinnnn yediniz icitinizinnnnnnnnnn parasi onlar bos bos konusamyinnnnnn görgüsüz cahiler diceksn

erkek tarafının taktıgı ve getırdıgı hedıyelerı gerı aynen ıade ettılerse bunun dısında erkek tarafı kız tarafından hıııcccc bırsey talep edemez
boyle sorunlar cıkmaması ıcın genelde ıkı tarafında ortak tanıdıgı bırı aracılıgıyla esyalar onun sahıtlıgınde gonderılır eksık denmesın dıye
erkek tarafı tam çingeneymıs

Allah Allah başka istedikleri bişey varmıymış.
O zaman nişan masrafını da bi zahmet hesaba yollasınlar.

Misafirlerin taktığı iade edilmez
hediyedir sonuçta bunlar kalır
bende nişan bozdum erkek tarafının kendi yaptıklarını iade ettim bilezik yüzün kıyafet vs
ama diğer küçük altın para falan vermedim
zaten nişan yaptım masraf yaptım ona bile yetmedi avuçlarını yalarlar
o kadar çok parası kıymetliyse düğünde takın diyecekti misafirlerine

büyük nişan olmuş.. muhtemelen kamera kayıtları vardır.. artık kim ne taktı çekiyorlar mahkemelerde kanıt olsun diye.
ordan bakıp ayrıştırılır ve erkek tarafının taktıkları onlara verilir kız tarafınınkiler ise kızda kalır..

belli ki karşı tarafa haddini çok aşmış..

erkek tarafının taktıklarını iade ettilerse sorun yoktur çok takmasınlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…