ne biçim insanlarmış istemem yan cebime koy.Hanimlar
cok yakin olduğum birisi nisandan ayrildi.
Ve onlardan gelen bütün hediyeler altinlar teslim edildi. Erkek tarafi istemeyiz sizde kalsin dediler. Kiz tarafi olmaz deyip erkek tarafindan gelen altinlari kiyafetleri vs.. verdiler.
Nisanin atilmasindan sonraki gün erkek tarafinin babasi arayip eksik altin var dedi. Oysa ki takilanlar 3 yüzük ve bir set idi.
Onun haricinde kiz tarafinda sadece nisanda misafirlerin taktiği ceyrekler var idi. Erkek tarafi kendi taraflarinin taktigi hediyelerin büyük bir kismini kendi aldi. Kiz tarafindan takilanlar ise kizda kaldi.
Simdi bu takilanlari istiyorlar. Isteme haklari var midir?
Erkek tarafi nisani büyük istiyoruz dedikleri icin düğüne çağırır gibi büyükçe bir nisan yapmak durumunda kaldilar. Ve nisan masrafini kiz tarafi tamamen kendisi ödedi. Kizin babasi nisanda takilanlara elini dahi surmemisti. Simdi garip ve seviyesizce bir davranis olarak geliyor bana bakinca.
Ben birde size sorayim dedim.
nisandan ayrilinca bu isler nasil olur.
ne biçim insanlarmış istemem yan cebime koy.
olur mu öyle şey sadece erkek tarafının taktıklarını geri vermeli tabi kiKendi yakinim olduğu icin demiyorum gercekten cok asilce bir sekilde nisandan ayrildilar. Erkek tarafinin yaptigi bu seviyesizlige düşmek istemiyorlar ancak haksizliga da göz göre göre ugranmaz. Neden kizin kendi akrabalarinim arkadaslarinin taktigi paralari onlara versin ki?
olur mu öyle şey sadece erkek tarafının taktıklarını geri vermeli tabi ki
kız niye kendi akrabalarının taktıklarını da onlara versin enayi mi
Evet evet tek bir sey kalmadi onlara dair.Kız tarafının taktıklarını isteyemezler kendi taktıkları ve onların tarafının taktıklarını iade ettiniz mi?
yapacaklarını yapmışlar zaten, bu erkek tarafında nasıl bir kafa var anlamadım nasıl utanmadan arlanmadanErkek tarafinin ve akrabalarinin taktiklari herseyi verdiler. Onlardan gelen bir patik dahi birakmayacak sekilde bir paket yaptik birlikte..
yapacaklarını yapmışlar zaten, bu erkek tarafında nasıl bir kafa var anlamadım nasıl utanmadan arlanmadan
kız tarafının kendi akrabalarının taktıklarını istiyorlar
Bu işlerin adabını çok bilmem ama yaptıkları tamamen çirkeflik bence.. nişanın atılması çok içlerine oturmuş belli ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?