nişandan ayrılınca

zeynones

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
17.656
31.605
598
Hanimlar
cok yakin olduğum birisi nisandan ayrildi.
Ve onlardan gelen bütün hediyeler altinlar teslim edildi. Erkek tarafi istemeyiz sizde kalsin dediler. Kiz tarafi olmaz deyip erkek tarafindan gelen altinlari kiyafetleri vs.. verdiler.
Nisanin atilmasindan sonraki gün erkek tarafinin babasi arayip eksik altin var dedi. Oysa ki takilanlar 3 yüzük ve bir set idi.
Onun haricinde kiz tarafinda sadece nisanda misafirlerin taktiği ceyrekler var idi. Erkek tarafi kendi taraflarinin taktigi hediyelerin büyük bir kismini kendi aldi. Kiz tarafindan takilanlar ise kizda kaldi.
Simdi bu takilanlari istiyorlar. Isteme haklari var midir?
Erkek tarafi nisani büyük istiyoruz dedikleri icin düğüne çağırır gibi büyükçe bir nisan yapmak durumunda kaldilar. Ve nisan masrafini kiz tarafi tamamen kendisi ödedi. Kizin babasi nisanda takilanlara elini dahi surmemisti. Simdi garip ve seviyesizce bir davranis olarak geliyor bana bakinca.
Ben birde size sorayim dedim.
nisandan ayrilinca bu isler nasil olur.

ne biçim insanlarmış istemem yan cebime koy.

ne biçim insanlarmış istemem yan cebime koy.

Kendi yakinim olduğu icin demiyorum gercekten cok asilce bir sekilde nisandan ayrildilar. Erkek tarafinin yaptigi bu seviyesizlige düşmek istemiyorlar ancak haksizliga da göz göre göre ugranmaz. Neden kizin kendi akrabalarinim arkadaslarinin taktigi paralari onlara versin ki?

Saniyorum ki yasal olarakda zaten alamazlar sanki nisani kendileri yapti aman ya ayrilmalarida iyi olmus boyle insanlarla hayat gecmez

Kız tarafının taktıklarınıda mı istiyorlar anlamadım ne istedigini ben

olur mu öyle şey sadece erkek tarafının taktıklarını geri vermeli tabi ki

kız niye kendi akrabalarının taktıklarını da onlara versin enayi mi

olur mu öyle şey sadece erkek tarafının taktıklarını geri vermeli tabi ki

kız niye kendi akrabalarının taktıklarını da onlara versin enayi mi

Erkek tarafinin ve akrabalarinin taktiklari herseyi verdiler. Onlardan gelen bir patik dahi birakmayacak sekilde bir paket yaptik birlikte..

Bu işler istemem yan cebime koy ile başlar cirkeflik ile devam eder.

Benim bildiğim erkek tarafinin aldigi havlu dahi olsa geri verilir. Kiz tarafinin aldıkları kizda kalır.

Nişanı kız tarafı yapmışken erkek tarafı takıyı nasıl isteyebilir ya? Hadi kendi akrabalarının taktığını alsınlar tamam, gerisini hangi yüzsüzlükle isteyebiliyorlar? Kim bilir daha neler okuyacağız burada.

Kız tarafının taktıklarını isteyemezler kendi taktıkları ve onların tarafının taktıklarını iade ettiniz mi?

Erkek tarafinin ve akrabalarinin taktiklari herseyi verdiler. Onlardan gelen bir patik dahi birakmayacak sekilde bir paket yaptik birlikte..
yapacaklarını yapmışlar zaten, bu erkek tarafında nasıl bir kafa var anlamadım nasıl utanmadan arlanmadan

kız tarafının kendi akrabalarının taktıklarını istiyorlar

yapacaklarını yapmışlar zaten, bu erkek tarafında nasıl bir kafa var anlamadım nasıl utanmadan arlanmadan

kız tarafının kendi akrabalarının taktıklarını istiyorlar

Yok olmaz dedigimiz insanlardan neler cikiyor. Insanoglu gercekten çiğ süt emmis.

Yok artık kız tarafının taktıklarını mı istiyorlar?
Erkek tarafının taktıklarının hepsini vermişler daha ne?
Bir de nişan yapılmış , kız tarafının yaptığı masraf daha çok aslında
hala altın peşinde olmaları ayıp.

Bu işlerin adabını çok bilmem ama yaptıkları tamamen çirkeflik bence.. nişanın atılması çok içlerine oturmuş belli ki..

Oysaki yapilan diğer cirkeflikler olmasaydi nisani atmayi hic mi hic düşünmüyordu kiz tarafi.. son raddeye kadar zorladiktan sonra nisan atilinca nedem böyle yapilir anlayamiyorum. Madem gözün yemiyor niye bir insanin bir ailenin tüm sinirlari zorlanir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…