nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Evet cnm 2 yaşında bir kızım var Allah bağışlarsa :) ona bir kardeş istiyoruz herkesle birlikte emeğimizi hayırlısıyla verir inşallah rabbim. Senin kaçıncı denemen?
Benim daha ilk denemem canim :) az once oldu transferim suan evde yatiyorum dua et canim . allah bagislasin minigini :)

Amin Rabbim isteyen herkese sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin.

Beni de ekler misiniz kızlar 26 nisan test günüm

Kaç yumurtan toplandı Can'ım

Kizlar bugun transferim gerceklesti 5 mayisi bekliyorum suan dua edermisiniz :) cok heycanliyim nasil bekligcem okadar aranizda daha erken test yapan varmi

benim regli ağrısı gibi ağrı başladı ama vücut ısım hala yüksek.. regli olunca düşüyormuş die biliorum.. eşimde daha yok ortalıkta iş kolik işte...

benim bir gün öncesinde çok ağrım oldu.Opu olunca rahatladım.Ben adetimi bekledim transfer sonra oldu.hamileyim şimdi.İnşallah olumlu sonuç alırsın sen de.

Evet yapıları ole ama ben bugun esıme cok darıldım yanı inş duzelır ne dıyım cok mutsuzum bugun

Evet yapıları ole ama ben bugun esıme cok darıldım yanı inş duzelır ne dıyım cok mutsuzum bugun
Duzelir canim ne kadar kirilsan da. Biz hastaneye gidiyoduk yabanci gibi oturuyodu kenarda. Anlayissiz, sanki istemiyo gibiydi hep. Diyodum hatta cocuk istemiyosan acik acik soyle boyle moralimi bozup tutmamasi icin ugrasacaksan tedaviyi tumden birakalim daha ucuz olur diye. Iki asilamamda da eve gelince kavga etti benle. Bu sefer de yine yumurta toplanacagi gune kadar ayniydi bi gun oncesi baristik. O gunden beri iyi ama, aman sen dusunme aman sen stres yapma modunda bakalim. Normalde ne kadar iyi anlayisli olsalar da belki bu donem onlar da stres yapiyodur oyle dusun. Bizim ustumuzdeki baski onlarda da var belki boyle yansitiyolar

Canım takma onu onlar hep boyleleer ben bi düşük yaptım düşük yaptığım gece ağri2 bi taraftan üzüntü bi taraftan eşim benle gece 3 e kadar kavga etti sebep ne blymrsn işten geç geldi niye geç kaldın sana ihtiyacım var erken gelseydn dedim dedim kendi işleri hic de gitmeyeblrdi kardeşleri idare edrdi ama gel görki anamdan2 emdgm süt burnumdn geldi beni saatlerce aglatti art niyet le söylemişm ben niye hesap soruyrmsm vs vs işte bide anneme uzaGM kardeşlerime ben ist anadolu yakasndaym onlar avrupa 2 3 saatlik yol gidemeym ha deyince hep onu beklym işten gelsin benle ilgilensn Dye kimsem yok burda ama oda saolsn ilgisizlik diz boyu bende artk onun söylediği herşeyi duymamaya başladm yoksa kafayı yerim napim
zemre123456 .!.:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…