- 26 Haziran 2014
- 899
- 630
- 53
evet canim.2.tedavim olacak hayirlisiyla.arkadaşlardan vardı ama kim olduğunu hatırlamıyorum canım
sende mi orda tedavi göreceksin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canim.2.tedavim olacak hayirlisiyla.arkadaşlardan vardı ama kim olduğunu hatırlamıyorum canım
sende mi orda tedavi göreceksin
ben varım cnm hulusi hocadayım...arkadaslar aranizda baskentte tedavi olan varmi?
hayırlı olsun canım sorun ne pekievet canim.2.tedavim olacak hayirlisiyla.
aa super bende hulusi hocanin hastasiyim:) sanirim nisanin ilk haftasi transfer gerceklesicek.sen ne alemdesin?ben varım cnm hulusi hocadayım...
ben lucrin kullanıyorum regli öncesi başlattılar.. martta doğum kontrol ilacı içtim 1 ilaç kaldı bu perşembe regli gelcek die hesaplayınca benim transfer nisanın ortasını buluyor... ben pcoyum sizin sıkıntı neydi ?aa super bende hulusi hocanin hastasiyim:) sanirim nisanin ilk haftasi transfer gerceklesicek.sen ne alemdesin?
cok tesekkur ederim canim.gorunurde bir sorun yok.sebepsiz infertilite hulusi hoca gercekten alaninda cok iyi bir doktor.ama memnun olan kadar olmayanda var maalesef. ali ayhanin ismini goruyorum ama alanini ve doktorlugunu bilmiyorum. umuyorumki o zamanki tum sikintilarin bitmistir canim. merkezden memnunsan gerisi teferruat zaten.cunku doktora guvenmek bu surecte en onemli sey:)hayırlı olsun canım sorun ne peki
hulisi hocanın methini çok duydum
eşim başkent hastanesine karşı olduğundan hiç gidemedim çok istemiştim
orda ilk hastalandığımda Ali Ayhana gitmiştim ve çok sıkıntılıydı
neyse şimdiki merkezimdende çok memnunum
cok gecmis olsun canim.bizde gorunurde bi problem yok.yapilmasi gereken tum testler yapildi.trambofili, genetik hepsi ama cok sukurki hersey normal.normal de 3 yildir hic gebe kalamadim.bi asilama ve bi tup bebekte dahil hep negatif simdi de hicbisey atlamadan ilerliyoruz ama bakalim rabbim nasip edecekmi.senin kacinci denememln peki canim?ben lucrin kullanıyorum regli öncesi başlattılar.. martta doğum kontrol ilacı içtim 1 ilaç kaldı bu perşembe regli gelcek die hesaplayınca benim transfer nisanın ortasını buluyor... ben pcoyum sizin sıkıntı neydi ?
Ali ayhan çok iyi bir doktor ama hastaneden hiç memnun kalmadık ameliyat sırasında sorunlar yaşadımcok tesekkur ederim canim.gorunurde bir sorun yok.sebepsiz infertilite hulusi hoca gercekten alaninda cok iyi bir doktor.ama memnun olan kadar olmayanda var maalesef. ali ayhanin ismini goruyorum ama alanini ve doktorlugunu bilmiyorum. umuyorumki o zamanki tum sikintilarin bitmistir canim. merkezden memnunsan gerisi teferruat zaten.cunku doktora guvenmek bu surecte en onemli sey:)
bir aşılama var negatif bu ilk tüp bebek inşş son olacakkk... benim 3 yılım haziranda doluyor... Allah yardımcımız olsun... kendimi hep dalmış buluorum gözlerim dolu dolu... Zor..cok gecmis olsun canim.bizde gorunurde bi problem yok.yapilmasi gereken tum testler yapildi.trambofili, genetik hepsi ama cok sukurki hersey normal.normal de 3 yildir hic gebe kalamadim.bi asilama ve bi tup bebekte dahil hep negatif simdi de hicbisey atlamadan ilerliyoruz ama bakalim rabbim nasip edecekmi.senin kacinci denememln peki canim?
son olsun insallah kuzum bu denemen.baskent cok yogun ve bekleme sikintisi falanda var.ama iste dedigim gibi bu surecte doktora olan guven cok onemli.ben tedavime baslarken hulusi hocayla baslamistim.asilama zamaninda beklemek falan cok yorucuydu.esimde tup bebekte orasini hic istemedi.birsuru yerle gorustuk ama benim icime hicbiri sinmedi ve sonuc olarak ben galip geldim esime:)))Ali ayhan çok iyi bir doktor ama hastaneden hiç memnun kalmadık ameliyat sırasında sorunlar yaşadım
şuandada novaarttayım ve doktorumu çok seviyorum
beni benden çok düşünüyor sanki
3. kez yaptırıyorum ben ve 3. de araştırmalarım hulisi hoca yıda düşündüm ama olmadı
novaart içinde arkadaşlarımın ısrarlarıyla geldim çok memnunum
ilk tüp bebeğimi gürgan klinikte yaptık çok kötü bir merkezdison olsun insallah kuzum bu denemen.baskent cok yogun ve bekleme sikintisi falanda var.ama iste dedigim gibi bu surecte doktora olan guven cok onemli.ben tedavime baslarken hulusi hocayla baslamistim.asilama zamaninda beklemek falan cok yorucuydu.esimde tup bebekte orasini hic istemedi.birsuru yerle gorustuk ama benim icime hicbiri sinmedi ve sonuc olarak ben galip geldim esime:)))
seni o kadar iyi anlıyorum ki zaten bizi bizden başkası anlayamıyor. ama nacizane önerim dalma gözlerini de dolu dolu yapma çünkü bu süreçte moral en önemlisi. inşallah olacak ve mutlu haberlerimizi paylaşıcaz:)bir aşılama var negatif bu ilk tüp bebek inşş son olacakkk... benim 3 yılım haziranda doluyor... Allah yardımcımız olsun... kendimi hep dalmış buluorum gözlerim dolu dolu... Zor..
başkentin güzelliklerinden biri de sanırım senin dediğin gibi doktoru görebilmek. ve en önemlisi yumurta takibini opunu ve transferini tek bir hocanın yapması. gelmezmiyim:) buralardayım bundan sonra:)ilk tüp bebeğimi gürgan klinikte yaptık çok kötü bir merkezdi
çok bekliyorduk en azından siz direk doktoru görüyorsunuzdur
biz timur gürganı hiç görmedik bile
inşallah seninde bu son olur canım arada gel sohbet edelim
canım bence bunu hemşireye danışssaydınarkadaslar saatler ileri alindi malum.peki sizler igne vakitlerinizi nasil yaptiniz? ben bi saat ileri sekilde vuruyorum suan.
ben ortaladım:) yarım saat ileri öteledim 7.30 da vuruodum bu sabah 7.00 de vurdum ...arkadaslar saatler ileri alindi malum.peki sizler igne vakitlerinizi nasil yaptiniz? ben bi saat ileri sekilde vuruyorum suan.
sordum canim doktoruma ama farketmez dedi.icim rahat degil.sonucta biyolojik saat ne anlasin saatlerin 1 saat ileri alinmasindan.off off bilemedimcanım bence bunu hemşireye danışssaydın
nasıl olacakki
yaa kuzum ben hocaya sordum farketmez dedi ama icim hic rahat degilben ortaladım:) yarım saat ileri öteledim 7.30 da vuruodum bu sabah 7.00 de vurdum ...
bir saatten bişey olmaz demek ki... amann takma kafana.. dünyanın ilacını vurunuoz biri bi saat geç olsun nolcak..yaa kuzum ben hocaya sordum farketmez dedi ama icim hic rahat degil