• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Hoş buldum canim. Evet düşük sayın çok fazla. Kanında pihtilasma var. İğne ve aspirin de kullanıyorum ama dusuklere engel olamıyoruz. Bu nedenle tüp bebeği tavsiye ettiler. İlk denemem olacak nasipse. 4 dondurulmuş embiriyom var adeti bekliyorum
sana umut olsun bir tanıdığım var ondada pıhtılaşma sorunu vardı
ilk çocukta hergün iğne oldu ikinci hamileliğini anlamadı diğer bebeği emzirirken hiç adet olmadan hamile kalıyo
6. ayında hamile olduğunu anladı yani herşeyin başı Allah ol desin yeterki olacaktır canım:KK36:
ikincisinde neden pıhtılaşma olmadı Allah büyüktür

Selam kızlar ben de geldim. Ben de 3 gün nce başladım iğnelere nasipse nisanda transfer olacak. Benim 6. Deneme olacak :KK23: inşallah nisan ayı hepimiz için bereketli olur :21:
bu sefer Allahım kavuştursun inşallah
sorun neydi peki canım

ilk iğnemi vurdum bu sabah :))) Allahım sen büyüksün.. çok ümitliyim..

Sen de Hulusi beyin hastasısın değil mi? Benim de tedavim geçen hafta başlayacaktı ama 2 tane kistleşmiş yumurta olduğu için nisana bırakalım dedi. İlk başta üzüldüm ama başka doktor olsa belki para için başlardı şimdi üzülmüyorum bir an önce şu 18 gün geçsin diye bekliyorum. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın. Bu arada sana da genotropin verdi mi?

Sen de Hulusi beyin hastasısın değil mi? Benim de tedavim geçen hafta başlayacaktı ama 2 tane kistleşmiş yumurta olduğu için nisana bırakalım dedi. İlk başta üzüldüm ama başka doktor olsa belki para için başlardı şimdi üzülmüyorum bir an önce şu 18 gün geçsin diye bekliyorum. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın. Bu arada sana da genotropin verdi mi?
Evet cnm.. hulusi hoca doktorum.. yok daha onu vermediler.. ikinci günü gidicem adetin o zmn yeni iğne vereceklermiş.. şimdi sadece lucrini vuruorum.. ama benim doz yüksek sanırım.. 20 ünite.. bu gün vurunca çok geldi gözüme :)) 5-6 yumurtam var her iki tarafta da.. acaba yumurta çok die mi ilaç dozu da yüksek..

Hulusi hocaya güveniyorum.. İnşallah hamile haberlerimizi veririz tez zamanda :))

sana umut olsun bir tanıdığım var ondada pıhtılaşma sorunu vardı
ilk çocukta hergün iğne oldu ikinci hamileliğini anlamadı diğer bebeği emzirirken hiç adet olmadan hamile kalıyo
6. ayında hamile olduğunu anladı yani herşeyin başı Allah ol desin yeterki olacaktır canım:KK36:
ikincisinde neden pıhtılaşma olmadı Allah büyüktür
Cnm ben kızından öncede pihtilasma nedeniyle 4 düşük yaptım. Igneye aspirin düştüler. Kızımda iğne ve a spirine devam ettim. Kizimdan sonra da 2 düşük yaptım.

Hulusi hocaya güveniyorum.. İnşallah hamile haberlerimizi veririz tez zamanda :))
İnşallah canım ben de sorun olduğu için genotropin verdi yumurtam az benim sizde sorun ne canım? Bizim 2. Denememiz olacak bu ilkini Hacettepe'de yaptırmıştım hamile kaldım ama düşük yaptım..

merhaba arkadaşlar.ilk öncelikle bu yolda olan herkese sabır, güç ve bol bol umut,inanç diliyorum. rabbim en kısa zamanda bizleri de evlatlarımıza kavuşturur.benimde 2. denemem. şuan iğnelerime devam ediyorum. büyük ihtimalle bir aksilik olmazsa nisanın ilk haftası transferim gerçekleşir. inşallah hakkımızda hayırlısı olur.

İnşallah canım ben de sorun olduğu için genotropin verdi yumurtam az benim sizde sorun ne canım? Bizim 2. Denememiz olacak bu ilkini Hacettepe'de yaptırmıştım hamile kaldım ama düşük yaptım..
pco var bende de cnm.. Allah sağlıklı sıhatli bebekler versin kucağımıza inşaallah

selamün aleyküm herkese :)
ben de bu ayki adetimde erzurum araştırma hastanesine başvuru yaptık eşimin testleri yapıldı sonuçlarını bekliyoruz bir ay sonra çıkacak nisanda yani doktorumda eşimin test sonuçlarından sonra görüşelim dedi transfer nisanda olmaz büyük ihtimalle ama ilaçlara başlarım herhalde ilk tedavim olacak çok heyecanlanıyorum üç gün önce de hsg çekildim çok şükür tertemiz bi film dedi doktorum. bi yandan da başımda kpss derdi var allah bu yolda herkese güç kuvvet versin inşallah güzel haberlerinizi alırız :)

Günaydın Canlar günümüz neşeli hayırlı ve bereketli olsun inşallah
Bende dün tedavi için ilk testlere kontrollere başladım drum bazı kan tahlilleri ve idrar tahlili istedi klasik ilk testler devlet hastanesinde yaparlar demişti ama Dr sorun çıkardı dışardan gelen isteği yapmam dedi moralim bozuldu ne var sanki halim ortada yazacağın iki tahlil insanlar çok bencil yardımcı olmak Allah Rıza'sı için darda olana kolaylık sağlamak yok ordan aile hekimime koşturdum oradada kanı yaparız ama tam idrar yok dedi hemşirem sağolsun çok tatlı bir hemşiremiz var başka dra git kasıklarımda ağrı var de tahlil ister zaten dedi yol gösterdi Allah razı olsun Başka türlü drlar da bir ego yapmıyorlar bir daha hastane git gel mahvoldum valla yine başladık aynı sıkıntılara dedim ilk tedavimde ki zorlu günler aklıma geldi:( Allah kimseyi bu yolda boş çevirmesin hepimiz emeklerimizin karşılığını görelim inşallah

ben de bu ayki adetimde erzurum araştırma hastanesine başvuru yaptık eşimin testleri yapıldı sonuçlarını bekliyoruz bir ay sonra çıkacak nisanda yani doktorumda eşimin test sonuçlarından sonra görüşelim dedi transfer nisanda olmaz büyük ihtimalle ama ilaçlara başlarım herhalde ilk tedavim olacak çok heyecanlanıyorum üç gün önce de hsg çekildim çok şükür tertemiz bi film dedi doktorum. bi yandan da başımda kpss derdi var allah bu yolda herkese güç kuvvet versin inşallah güzel haberlerinizi alırız :)
Aleyküm selam cnm hoşgeldin bende senin gibiyim nisanın sonunda olacağım adetle başlıcam nisanda tedaviye başlarım ama transfer fln bir sıkıntı çıkmazsa hayırlısıyla mayısta olur tüplerinin temiz olması bebeğin kolay tutunması açısından çok önemli hayırlı sonuçlar alırız mayısta inşallah :)

hayırlı olsun canım hoşgeldin:KK3: kaç yıllık evlisiniz birde sorun neydi
kapss iilletini bilirim inşalah sonuç senin için hayırlı olur :KK68: bence zaten sınavdan sonra rahat kafayla başlaman en iyisi:KK66:

Günaydın Canlar günümüz neşeli hayırlı ve bereketli olsun inşallah
Bende dün tedavi için ilk testlere kontrollere başladım drum bazı kan tahlilleri ve idrar tahlili istedi klasik ilk testler devlet hastanesinde yaparlar demişti ama Dr sorun çıkardı dışardan gelen isteği yapmam dedi moralim bozuldu ne var sanki halim ortada yazacağın iki tahlil insanlar çok bencil yardımcı olmak Allah Rıza'sı için darda olana kolaylık sağlamak yok ordan aile hekimime koşturdum oradada kanı yaparız ama tam idrar yok dedi hemşirem sağolsun çok tatlı bir hemşiremiz var başka dra git kasıklarımda ağrı var de tahlil ister zaten dedi yol gösterdi Allah razı olsun Başka türlü drlar da bir ego yapmıyorlar bir daha hastane git gel mahvoldum valla yine başladık aynı sıkıntılara dedim ilk tedavimde ki zorlu günler aklıma geldi:KK43: Allah kimseyi bu yolda boş çevirmesin hepimiz emeklerimizin karşılığını görelim inşallah
canını sıkma hemen
tahlil işlerin zor oldu diye sonrası da böyle olacak diye bişey yok
inşallah yaşadığımız zorluklar bunlar olur ilerde yaşayacağımız güzellik için çektiklerimiz diyelim:KK66:
hayırlı uğurlu olsun canım inşallah sonuç hayırlı olur:KK74:

Back