• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

ilk tüp bebeğimi gürgan klinikte yaptık çok kötü bir merkezdi
çok bekliyorduk en azından siz direk doktoru görüyorsunuzdur
biz timur gürganı hiç görmedik bile
inşallah seninde bu son olur canım arada gel sohbet edelim:KK36:
hadi yaa ben son ihtimal gğrkan kliniğe giderim diodum orası çok pahalı die biliorum :( drmek memnun kalmadın.. bu işler kader kısmet aslında bi arkadaşımın iki akrabası da orda kalmış hamile baya bi negatif tüp bebekten sonra da..

Slm. Bol hamisler olması dileğiyle:)

Benim ikinci denemem. Erkek infertilitesi var bizim. Kaan Aydos da tedavi gördü eşim ama geriledik her konuda. O yüzden ikinciyi denemek istedik.

Ilk tedavim HRS Hastanesi Tarık Aksu da oldu. 17yumurtam toplandı 10'nu döllendi 6'si 5.güne gitti ama sadece 2 tanesi transfer edildi. Diğerleri dondurmadik.

Şimdi Başkent Üniv. Hastanesi Gögüşen beyde deneyeceğim. Mart başı histeroskopi oldum Gögüşen beyde nisan adetimle başlıyorum..

Bol su içmeye ve Yürüyüş yapiyorum. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum inşallah faydası olur. Veren Rabbim. Yüzümüzü güldürsün inşallah

havuç suyunu okudum kızlar transferden sonra bir hafta gün iki kere sonra akşamları bir bardak.. yumurta toplanana kadar da ananas faydalıymış.. tüp bebek transferinden sonra tüketilmemesi gerekenler var nette bakın.. Allah hepimizin yardımcısı olsun

hadi yaa ben son ihtimal gğrkan kliniğe giderim diodum orası çok pahalı die biliorum :KK43: drmek memnun kalmadın.. bu işler kader kısmet aslında bi arkadaşımın iki akrabası da orda kalmış hamile baya bi negatif tüp bebekten sonra da..
gurgan hakkinda bende cok olumsuz seyler duydum ama bu isler dedigin gibi kader kismet isi.

Kızlar herkese bol şans diliyorum öncelikle güzel haberlerinizi bekliyorum.
Tarcın çörek otu ve tarcın karısımı yapıp yiyin mutlaka onun faydalı oldugunu düşünüyorum yumurtayı besliyor. Arı sütü ve ballı polen de iyi bu süreçte.

havuç suyunu okudum kızlar transferden sonra bir hafta gün iki kere sonra akşamları bir bardak.. yumurta toplanana kadar da ananas faydalıymış.. tüp bebek transferinden sonra tüketilmemesi gerekenler var nette bakın.. Allah hepimizin yardımcısı olsun
aaa havuc suyumu? onu bilmiyodum canim ben.ananasi da transferden sonra diye biliyodum ozaman yarin ilk isim ananas almak olacak.birde transferden sonra protein agirlikli beslenmek gerekiyormus aklinjzda olsun

Kızlar herkese bol şans diliyorum öncelikle güzel haberlerinizi bekliyorum.
Tarcın çörek otu ve tarcın karısımı yapıp yiyin mutlaka onun faydalı oldugunu düşünüyorum yumurtayı besliyor. Arı sütü ve ballı polen de iyi bu süreçte.
bi dakka bi dakka sen hamilemisin? :KK76::KK76::KK76: aman allahım sevinçten deliye döndüm şuanda. ama nie haberim yok benim :(

Slm. Bol hamisler olması dileğiyle:)

Benim ikinci denemem. Erkek infertilitesi var bizim. Kaan Aydos da tedavi gördü eşim ama geriledik her konuda. O yüzden ikinciyi denemek istedik.

Ilk tedavim HRS Hastanesi Tarık Aksu da oldu. 17yumurtam toplandı 10'nu döllendi 6'si 5.güne gitti ama sadece 2 tanesi transfer edildi. Diğerleri dondurmadik.

Şimdi Başkent Üniv. Hastanesi Gögüşen beyde deneyeceğim. Mart başı histeroskopi oldum Gögüşen beyde nisan adetimle başlıyorum..

Bol su içmeye ve Yürüyüş yapiyorum. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum inşallah faydası olur. Veren Rabbim. Yüzümüzü güldürsün inşallah
Hoşgeldin cnm
Problemi ne eşinin bizdede erkek infertilesi ileri hareketli ve morfoloji sıfır ilk denemede keçi boynuzu kürü denedik brz fayda etti ama bunda hiç bşy yapmıyoruz siz denediniz mi böyle bşyler fayda sağlıyor az çok

aaa havuc suyumu? onu bilmiyodum canim ben.ananasi da transferden sonra diye biliyodum ozaman yarin ilk isim ananas almak olacak.birde transferden sonra protein agirlikli beslenmek gerekiyormus aklinjzda olsun
Bende ananası transferden sonra diye biliyorum tutunmasına yardımcı oluyor diye bir de kabak çekirdeği ikisini yapmıştım ama kesinlikle folik asite tedavidende çok önce başlamak gerek yumurta kalitesi için

Bende ananası transferden sonra diye biliyorum tutunmasına yardımcı oluyor diye bir de kabak çekirdeği ikisini yapmıştım ama kesinlikle folik asite tedavidende çok önce başlamak gerek yumurta kalitesi için
ananas rahim kasılmasını artırıomuş.. transferin ilk üç günü yenilebilirmiş... ben şimdiden başladım.. yumurtalar beslensin :)

ahha ahha bizim dna hasarı %50 :( herşeyi denedik diyebilirim. Iki sene oldu en son pes etik tekrar tüp bebek deniyoruz şimdi.
Bana göre zaman kaybı çünkü biz sadece geriledik. Maddi manevi yiprandik. Bileydik hiç uğraşmazdik. Ama unut dünyası işte.

Sen ne zaman başlıyorsun?

ahha ahha bizim dna hasarı %50 :KK43: herşeyi denedik diyebilirim. Iki sene oldu en son pes etik tekrar tüp bebek deniyoruz şimdi.
Bana göre zaman kaybı çünkü biz sadece geriledik. Maddi manevi yiprandik. Bileydik hiç uğraşmazdik. Ama unut dünyası işte.

Sen ne zaman başlıyorsun?
Allah yardımcınız olsun cnm zor bir süreç biliyorum bende tedavi için fayda sağlarsa diye söylemiştim ama genetik faktörse bunlar işe yaramaz tabii ama tüp bebekte zaten bize iki üç tane sperm yetiyor ondan erkek infertilesinde en doğru karar bence tüp bazı drlar bize de aşılama da deneyebilirsiniz dedi ama bence Zaman kaybı en doğru kararı vermişsiniz cnm allah yüzünüzü güldürsün inşallah ben dün adet oldum yrn kontrole gitcem bu ayı tekrar tahlil tetkike ayırdık nisan son haftası tekrar adet olunca başlıcaz inşallah bir sorun çıkmazsa bol bol dua et moral çok önemli dua da insana enerji yüklüyor sanki :)

ananas rahim kasılmasını artırıomuş.. transferin ilk üç günü yenilebilirmiş... ben şimdiden başladım.. yumurtalar beslensin :)
Ayyyy ben kızımda hep yedim valla büssürü Allah korumuş :) ama hurma rahim kasılmasını çok artırıyormuş onu biliyorum hurma pek yemeyin kızlar transferden sonrada ama hamile kalınca 9. Ay bol bol tüketelim çünkü doğumu kolaylaştırıyor ve bebeğin yumuşak huylu olmasını sağlıyormuş ben son ay ve emzirirken çok yedim gerçekten pamuk gibi bi kızım var :nazar::KK200:

Allah yardımcınız olsun cnm zor bir süreç biliyorum bende tedavi için fayda sağlarsa diye söylemiştim ama genetik faktörse bunlar işe yaramaz tabii ama tüp bebekte zaten bize iki üç tane sperm yetiyor ondan erkek infertilesinde en doğru karar bence tüp bazı drlar bize de aşılama da deneyebilirsiniz dedi ama bence Zaman kaybı en doğru kararı vermişsiniz cnm allah yüzünüzü güldürsün inşallah ben dün adet oldum yrn kontrole gitcem bu ayı tekrar tahlil tetkike ayırdık nisan son haftası tekrar adet olunca başlıcaz inşallah bir sorun çıkmazsa bol bol dua et moral çok önemli dua da insana enerji yüklüyor sanki :)

Aynen;) benim Mart başı Polip ameliyatim vardı. Bi hafta önce de ön muayene için gitim. Benim nisan başı hayırlısıyla.

yaa kuzum ben hocaya sordum farketmez dedi ama icim hic rahat degil:KK43:
Takılma bitanem bu kadar bir saatten bşy olmaz sadece saatine çok dikkat etmemiz gereken çatlatma iğnesi ona dikkat etmek gerek diğerlerinin bir iki saat aralığında esnekliği var

Back