Amin insallah bekleyip dua etmekten baska sansimiz yok.Gicik oluyorum boyle doktorlara, sen kalitesini soyle cekil kenara. Stres yapilmamasi lazim iste, sen niye kotu etkiliyosun. Umut ver demiyorum da kotu bi sey de deme. Diyince elden gelen bi sey olsa yine amenna, napsin bu kiz simdi dusunup duracak. Ins tutar tatlim sen sadece icini ferah tutmaya bak.
Benimde bugun transferim oldu 2 yumurta ama 3.gun embriyosu biri 5 biri 4 cekirdek doktor umutlanmayin dedi orta dusuk kaliteyasiniza gore iyi degil dedi moralim cok bozuldu3.gun transferiyle hamile kalan varmi acaba
canom çok saol.senin rahim kalınlığın nar suyuyla arttı mı?o kadar çok yoruldum ki birşeyler yapmaktan usandım diyebilirim.ayrıca günler de geçmiyor
canım benim de 7.5 idi. ben hergün 1 bardak nar suyu içtim taze sıkılmış ama. bir de ananas yedim. sonuç pozitif nar suyuna devam ediyorum hala transfer sonrası 14. günümdeyimkızlar merhaba benim transferim 6.7 rahim kalıpınlıylanyapıldı.içim hiç rahat değil.arqnızda varmı böyle transfer yapılan?sizin rahim kalınlıklarınız kaç mm di?
Canım ben Ankaradayım burada Atatürk Orman Çiftliği var oranın nar suyunu alıyorum içiyorum..Canım nar suyu hazır mı alıyorsun? Benim daha zamanım var gerçi, kalınlaşıp kalınlaşmayacağıda belli değil ama yinede eve stok yapsam diyorum. Malum mevsim değişiyor, bulmak zor olacak
inşallah her şey yolunda gider senin için.Allah ol derse olur.Sen hiç kafana takma.Vaktini geçirecek şeylerle ilgilen.Benimde bugun transferim oldu 2 yumurta ama 3.gun embriyosu biri 5 biri 4 cekirdek doktor umutlanmayin dedi orta dusuk kaliteyasiniza gore iyi degil dedi moralim cok bozuldu3.gun transferiyle hamile kalan varmi acaba
CANIM eski listeyi kaybettim o yuzdenbeni unutmuşsun hamileyim :)))
Bennn canim canını sakin sıkma stres yaparsan yumurtaların zarar görür derdi ablam sakin yapma 7 tane vardı 6 tanesi işlem gördü ve dollendi canını sikma
Evet benim transferim salı günü olduOy cok sukur icim rahatladi Allah razi olsn canim ,peki smdi senin durumun ne transfer oldun mu kacinci gunun?
Merhaba canım bende salı oldum.hayırlısı olur inşallah her ikimizi de. O hamilelik çizelgesi niye var canım.Evet benim transferim salı günü oldu
Heyecan olsun birbirimizden haberdar olmak icinMerhaba canım bende salı oldum.hayırlısı olur inşallah her ikimizi de. O hamilelik çizelgesi niye var canım.
Ya transfer gününü sayıyor muyuzBenim 3. Gun embriyolarim yarin tutunmaya baslicakmis oyle okudum sureci. Ins canli kalmislardir ve tutunurlar o kadar cok istiyorum ki.
transfer günü sayılmıyorYa transfer gününü sayıyor muyuz
Yok canim, embriyolarimin 3. Gun embriyosu oldugunu yazdim:) transferimin 2. Gunuydu bugun yoksa. 5. Gun embriyosu hemen ertesi gun tutunmaya basliyomus, 3. Gun embriyosu 2 gun sonra. Buyumeyi rahim icinde tamamliyomus yaYa transfer gününü sayıyor muyuz
O zaman benimki 5.gün embriyoşu yarın 3.gün olacak ve tutunmaya inşallah tamamlayacak eğer olmussaYok canim, embriyolarimin 3. Gun embriyosu oldugunu yazdim:) transferimin 2. Gunuydu bugun yoksa. 5. Gun embriyosu hemen ertesi gun tutunmaya basliyomus, 3. Gun embriyosu 2 gun sonra. Buyumeyi rahim icinde tamamliyomus ya
Ins tutunmustur canim benimO zaman benimki 5.gün embriyoşu yarın 3.gün olacak ve tutunmaya inşallah tamamlayacak eğer olmussa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?