nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Amin insallah bekleyip dua etmekten baska sansimiz yok.

Ben hiç kaç çekirdeklikli,4a mı 5 mi kalitesini hiç sormadım.Doktorum da söylemedi.Aramızda sessiz bir anlaşma vardı sanki Selen hanımla.

Benimde bugun transferim oldu 2 yumurta ama 3.gun embriyosu biri 5 biri 4 cekirdek doktor umutlanmayin dedi orta dusuk kaliteyasiniza gore iyi degil dedi moralim cok bozuldu 3.gun transferiyle hamile kalan varmi acaba

Cnm sennin yazini okuduktan sonra embriyo kaliesini arastirdim biyle bir yazi cikti karsima hic moralini bozma Alah bilir herseyi Allahtan umit kesilmez sen umudunu yitirme bol bolb dua et

Her bir embriyoda olabilecek hücre sayısı 1-12 arasıdır. Embriyoda hücre sayısı fazlalaştıkça, embriyonun o oranda hızlı bölündüğü, bu sebeple de hamilelik şansının en yüksek olduğu düşünülür. Yumurta toplama ardından 3. günde, 6 ya da daha fazla hücre sayısı varlığı iyi kaliteli embriyoyu gösterir. 4 ya da daha az sayıda hücreli embriyo transferi ile de, daha düşük şanslı da olsa, hamilelik sağlanabilir.
Mükemmel kaliteli embriyoda hücrelerin boyutları benzerdir ve fragmantasyon mevcut değildir. Fragmantasyon dediğimiz yapı ise, canlı olmayan hücre artıklarıdır. Fragmantasyon fazlalaştıkça, embriyo kalitesi (grade) azalır ve hamilelik şansı azalır.

Embriyo kalitesinin hamilelik başarısı için çok kaba bir gösterge olduğunu da bilmek gerekir. İyi kaliteli embriyo, her zaman için sağlıklı bir bebek için ideal genetik ve biokimyasal içeriği ortaya koymayabilir. Embriyo kalitesi saatler içinde değişiklik gösterebilir. Bu sebeple kişilerin embriyo kalitesi üzerinde, gereğinden fazla durmamalarını tavsiye etmek gerekir. Akıldan çıkarılmaması gereken nokta, embriyo kalitesinin en önemli göstergesi olan sağlıklı bir bebek elde edilmesidir.

canom çok saol.senin rahim kalınlığın nar suyuyla arttı mı?o kadar çok yoruldum ki birşeyler yapmaktan usandım diyebilirim.ayrıca günler de geçmiyor

Valla ben de tedavi aşamasındayım canım ama İbrahim Saraçoğlu derman olarak bunu söylüyor ben de her gün 2 bardak içiyorum..

kızlar merhaba benim transferim 6.7 rahim kalıpınlıylanyapıldı.içim hiç rahat değil.arqnızda varmı böyle transfer yapılan?sizin rahim kalınlıklarınız kaç mm di?
canım benim de 7.5 idi. ben hergün 1 bardak nar suyu içtim taze sıkılmış ama. bir de ananas yedim. sonuç pozitif nar suyuna devam ediyorum hala transfer sonrası 14. günümdeyim

Canım nar suyu hazır mı alıyorsun? Benim daha zamanım var gerçi, kalınlaşıp kalınlaşmayacağıda belli değil ama yinede eve stok yapsam diyorum. Malum mevsim değişiyor, bulmak zor olacak
Canım ben Ankaradayım burada Atatürk Orman Çiftliği var oranın nar suyunu alıyorum içiyorum..

Benimde bugun transferim oldu 2 yumurta ama 3.gun embriyosu biri 5 biri 4 cekirdek doktor umutlanmayin dedi orta dusuk kaliteyasiniza gore iyi degil dedi moralim cok bozuldu 3.gun transferiyle hamile kalan varmi acaba
inşallah her şey yolunda gider senin için.Allah ol derse olur.Sen hiç kafana takma.Vaktini geçirecek şeylerle ilgilen.

Bennn canim canını sakin sıkma stres yaparsan yumurtaların zarar görür derdi ablam sakin yapma 7 tane vardı 6 tanesi işlem gördü ve dollendi canını sikma

Oy cok sukur icim rahatladi Allah razi olsn canim ,peki smdi senin durumun ne transfer oldun mu kacinci gunun?

Benim 3. Gun embriyolarim yarin tutunmaya baslicakmis oyle okudum sureci. Ins canli kalmislardir ve tutunurlar o kadar cok istiyorum ki.

Yok canim, embriyolarimin 3. Gun embriyosu oldugunu yazdim:) transferimin 2. Gunuydu bugun yoksa. 5. Gun embriyosu hemen ertesi gun tutunmaya basliyomus, 3. Gun embriyosu 2 gun sonra. Buyumeyi rahim icinde tamamliyomus ya
O zaman benimki 5.gün embriyoşu yarın 3.gün olacak ve tutunmaya inşallah tamamlayacak eğer olmussa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…