nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

beslenmemiz önemli canım yumurta da önemli tabii kan olsun can olsun yediklerin inşallah
iltihap olsa görünür canım ultrasonda iltihap derken neyi kastediyosun anlamadım gerçi
bende tüplerde sıvı birikmesi var anuda ultrasonda görünür

işte onu istemiyorum.. zaten şimdi bir ay rahim dinlenio.. iltihap çıkarsa bir ay daha dinlenecek.. bi de öle olursa ... sürekli öteleniyor...
hayırlısı olsun sabretmek lazım biliyorum ama acele olacağına herşey düzgün olsun canım
bende hemen isterdim önceden ama şimdi emin olarak ilerlemek istiyorum

hayırlısı olsun sabretmek lazım biliyorum ama acele olacağına herşey düzgün olsun canım
bende hemen isterdim önceden ama şimdi emin olarak ilerlemek istiyorum
Evet herşeyin hayırlısını istemek lazım.. Ama sabırsızlanıyorum bir taraftan da.. Elimde değil.. Allah bizi bu mucizeden mahrum bırakmaz inş...

kızlar bişiy sorucam, transfer tedaviye başladığımız ay mı yapılıyor yoksa dondurulup diğer ay mı yapılıyor.benim ilk tedavimde aynı ay içerinde transfer olmuştu. böyle bişiy yaşayan var mı,yada neye göre neden böyle bir işlem yapılıyor acaba?

cnm benim bildiğim rahimde enfeksiyon varsa ya da o ay hormonlarında düzensizlik varsa ohss riski varsa bir sonraki aya erteleniyor.. benim de ilk tüp bebek olacak .. netten okuduğu duyduğum kadarıyla söylüyorum..

Kızlar selam. Aslında ben mart ayı sayfasındaydım ama mart olmadı.
Küçük bir kistim çıktı, martta doğum kontrol hapı kullandım. Adetin 19 günü lucrine başladım, nisan 1-2 si gibide gonal-f e başlayacağım kısmetse. Benim gibi uzun protokol başlayan var mı aranızda

cnm benim bildiğim rahimde enfeksiyon varsa ya da o ay hormonlarında düzensizlik varsa ohss riski varsa bir sonraki aya erteleniyor.. benim de ilk tüp bebek olacak .. netten okuduğu duyduğum kadarıyla söylüyorum..
teşekkür ettim bilgiler için.

benim ilk iki tedavimde hemen transfer edilmişti benim tek yumurtam oluşmuştu
şubatta da tek yumim oldu doktorumda dondurup bu ay ki oluşan embriyo ile transfer olacak her zaman bu yol tercih edilmez eğer rahimde sorun yoksa ve özel bir durum oluşmamışsa hemen transfer oluyo
inşallah yardımcı olabilmişimdir canım

hoşgeldinnnn hadi inşallah tedavin hayırlı olsun sonuda bebek olsun canım
benim bu sene iki defa tedavim opudan önce iptal olmuştu çok şükür şubatta tek yumim oldu
dondurduk nisandaki tedavimle oluşan yumimle çift emriyo transferi olacak inşallah
hiç uzun tedavim olmadı bende rezerv azlığı olduğu için kısa uygulanıyo

Hoşbuldum

Hayırlısı olsun inşallah, benim rezervim iyiymiş çok şükür. Dediğin gibi sonunda bebek olsun da gerisi önemli değil, Geç olsun temiz olsun :)

İyi akşamlar bayanlar. Ben de mart sonu gibi tedaviye başlıyorum. Dondurulmuş embriyo transferim olacak nasipse. Aslında 7 kez normal yolla hamile kaldım. 6 düşüğüm var. 1 de kizim var. Rabbim hepimizin yüzünü guldurur inşallah

CANIM yarın 19. gün ben de lucrin başlıyorum. ikinci günü gel dediler.. 20 ile başlayacağım regli olunca 7.5 a düşecekmiş.. Hayırlı olur inşaallahh... ben de bu ay doğum kontrol kullandımmm... :)

hoşgeldin canım 6 düşük çok fazla değilmi doktorlar seebep olarak ne diyor peki
inşallah bu son olurda beklediğin meleğine kavuşursun canım
kızınada maşallah diyorum

CANIM yarın 19. gün ben de lucrin başlıyorum. ikinci günü gel dediler.. 20 ile başlayacağım regli olunca 7.5 a düşecekmiş.. Hayırlı olur inşaallahh... ben de bu ay doğum kontrol kullandımmm... :)

20 mi çok yüksekmiş seninki benim 5 ile başladık, sonra değişecek mi bilmiyorum,
Bende 2. yada 3. günü günü gidicem. İlk gün arıyorum ona göre randevu veriyorlar. Hangi hastanede tedavi görüyorsun

20 mi çok yüksekmiş seninki benim 5 ile başladık, sonra değişecek mi bilmiyorum,
Bende 2. yada 3. günü günü gidicem. İlk gün arıyorum ona göre randevu veriyorlar. Hangi hastanede tedavi görüyorsun
Başkent üni. Ankarada Hulusi hocaya cnm.. bugün baktı ooo överler fıstık gibi dedi.. :) benimde rezervler çok iyi.. inşşlahh çok güzel sonuçlar alırız.. cümletennn

Başkent üni. Ankarada Hulusi hocaya cnm.. bugün baktı ooo överler fıstık gibi dedi.. :) benimde rezervler çok iyi.. inşşlahh çok güzel sonuçlar alırız.. cümletennn

Amin hayırlısı inşallah. Bende istanbul tüp bebekteyim, Bana da çok iyi dedi rezervim için. Hayırlısı ne olacak bakalım

Hoş buldum canim. Evet düşük sayın çok fazla. Kanında pihtilasma var. İğne ve aspirin de kullanıyorum ama dusuklere engel olamıyoruz. Bu nedenle tüp bebeği tavsiye ettiler. İlk denemem olacak nasipse. 4 dondurulmuş embiriyom var adeti bekliyorum

Selam kızlar ben de geldim. Ben de 3 gün nce başladım iğnelere nasipse nisanda transfer olacak. Benim 6. Deneme olacak inşallah nisan ayı hepimiz için bereketli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…