nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Bence de ondan dolayı farklıdır canım ben de tek tup tıkalı ama tamamen degil o yuzden hamilelik olursa bile dıs gebelik olma riskin fazla dedi devamlı gttgim doktor bu tup bebek merkezindeki degil...uc ay sure verdi olmazsa gel dedi biri gtti iki ay kaldi bakalm o ne diycek..senin durumunda olup düsuk olan okudum insallah oyle bisey yasamazsın

Ameliyat oldum ben canim iyiki de olmusum baska seyler de cikti ameliyat sirasinda onlar da duzeltildi. Bende sorun kalmadi dogal yoldan hamile kalmamak icin ama esimde de benim sayi azligi, hareketsizlik falan vardi o yuzden tup bebege gectik

Ameliyat oldum ben canim iyiki de olmusum baska seyler de cikti ameliyat sirasinda onlar da duzeltildi. Bende sorun kalmadi dogal yoldan hamile kalmamak icin ama esimde de benim sayi azligi, hareketsizlik falan vardi o yuzden tup bebege gectik
Aşılama yaptrdiniz mi canım peki..mesela benim eşimde bi sorun olmadigi icin yapilmasi mantiksiz genelde erkek infertelitesinde aşılama daha yuksek şansa sahip..sonra olmazsa tüp bebek derim ben..erkekten kaliteli olanları secip bıraktiklari icin sende de cok sukur şu an birsey yoksa olumlu olabilir aşılama

Yaptirdik iki kez ama sayi cok dusuk oldugu icin olmadi

Kızlar sızce bana cıft koyarlarmı bı kere asılama oldu ve olumsuz sonuclandı yumurtalıklarım yavas calısıyo falan ama pcomuyum degılmıyım hıc bı doktor bole bısey demedı sadece bı kere gıttıgım doktor olabılır demıstı duzensız oldugum ıcın sızce bunları goz onune alırmı

Ahh bebeyim hicbifikrim yok benim ama rica et bakalim ya belki kirmazlar ,bide şunu unutma tekde olsa ciftde olsa tutma ihtimali yukselip azalma gibi bisi olmuyormus benim doktor oyle soyledi yani ben %50 sansim artar dedim ama o kabul etmiyo bunu

Kizlar bana 1 tane transfer edildi ve 1.kalite imis normalde dün eşime 3 tane iyi döllenmiş demislerdi bugün ise birini transfer ettikten sonra geri 2 tanesinin ilerlemedigini ve diğer döllenmiş embiryoları imha edeceklerini soylediler

Benim de ikisini dondurmak istiyodum, yavas bolunuyolarmis dondurmadilar. Allahim bunlara can versin

Kizlar ben 600lük Puregon aldım ve bana 4 gun yetecekti 150 vurmam gerek çünkü. Ama bugün 4.günüm ve hala içinde ilaç var ne yapsam?? Bide kalem olduğu için içinde nekadar kaldı nerden bilecem

Kizlar ben 600lük Puregon aldım ve bana 4 gun yetecekti 150 vurmam gerek çünkü. Ama bugün 4.günüm ve hala içinde ilaç var ne yapsam?? Bide kalem olduğu için içinde nekadar kaldı nerden bilecem
canım içinde 100 fazladan var sen dozunu ayarla kalemi ittir ilaç bitince kalem takılı kalıo yeni kartuşu takıp kalan doza yeniden ayarlayıp vur..

Ahh bebeyim hicbifikrim yok benim ama rica et bakalim ya belki kirmazlar ,bide şunu unutma tekde olsa ciftde olsa tutma ihtimali yukselip azalma gibi bisi olmuyormus benim doktor oyle soyledi yani ben %50 sansim artar dedim ama o kabul etmiyo bunu
İnş cıft koyarlar tek duam bu artık

Selam herkese .Beklenti içinde olan herkese ferahlık ve hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin Allah. Mayıs ayında baslycaz bizde ve nasipse yolunda giderse transfere kadar herşey çift embryo talep edicem ama kaygilarim da var çoğul gebelik risk oluşturur mu(yumurtlardan biri bolunurse vs) hayırlısı olsun

Canim sen ayarla 150 ye, o icinde olan kadar basar, gerisini basmaz. Diyelim 50 de durdu, 10
bence dusuk ihtimal ama is arkadasimin esi tup bebek tedavisi gormustu, 2 embriyo transfer etmislerdi ama ucuzleri oldu

Canim sen ayarla 150 ye, o icinde olan kadar basar, gerisini basmaz. Diyelim 50 de durdu, 10

bence dusuk ihtimal ama is arkadasimin esi tup bebek tedavisi gormustu, 2 embriyo transfer etmislerdi ama ucuzleri oldu

Maşallah arkadaşına amaç evlat sahibi olmak ama ikiz elbette gonlumden geçen Allah hayırlı karar almamı nasip eder inşallah.. artık doktora söylerim ben 2 istyorm ama embryo kalitesine göre siz son kararı verin diye.. nihayetinde tecrubesine de güvenmek zorundayım. .

kızlar sizin ne güzel genelde 2 tane embriyo transfer ediliyo ben doktoruma iki tane istiyorum dedim bana bana direk cevabı hayır yaşınız 35 ten küçük olduğu için olmaz dedi gerçi hiçte sevmedim doktorumu çok soğuk bi kadın yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…