nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Sen gel bide bize sor :D zaman gecmiyo suan bian once sonucu ogrenmek istiyorum ama bide negatif cikarsa ozmn ne yaparim hic bilmiyorum baya hayallerim yıkilcak ya ,simdiden belirti hissediyom sonuc kotu olursa toparlamak zaman alicak

benim bugun ilk gün 2 yumurta döllendi dediler perşembe arayın tekrar dediler. perşembe 3 . gün oluyo o zaman transfer edilme ihtimali varmı acaba cumartesi beklenirmi.

Valla bugunu sayiyolarmi onu bilmiyorum benim o konuda sıkintim var transver gununu saymadilar mesela benim hesabima gore onlar 1 gun ilerde :KK48:ama persembe 3. Gunse cuma yaparlar bence transverini

Tabi doktorun neder oda önemli benim adetim beklendi transver icin ,pko oldugum icin ve rahim kalinlastirmak icin estrofem kullandim 1 hafta ondan sonra yapildi transver

Valla bugunu sayiyolarmi onu bilmiyorum benim o konuda sıkintim var transver gununu saymadilar mesela benim hesabima gore onlar 1 gun ilerde :KK48:ama persembe 3. Gunse cuma yaparlar bence transverini
evet yumurta toplandıktan bi gün sonrası ilk gün oluyomus bende aynı gün sanmıştım.bugun aradılar bugun 1. gün dediler perşembe tekrar arayın dediler cuma 4. gün oluyo

tebrik ederim cnm ikiye katlamsmış ama zaten erken yapmışsın12. gün de yaptır testi.. ayyy hep pozitif haber alalımmm...

ay inşallah canım rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın. (benimde) inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi. yarın 12. gün aynı saatte yaptırcam bakalım

Benim doktor tam tersi seyler soyledi, ben once yaptirmak istemedim devlette faln da tanidiklar vardi baska doktorlara gosterdim hsg sonuclarimi, hepsi ameliyatin daha iyi olacagini soylediler. Ilk defa duydum tup bebekte tuplerin onemli olmadigini. Hatta tuplerin alinmasi sansi %40 artiriyormus diye biliyorum. Sen bi kac doktorla daha gorus canim, tup bebek merkezine bagli kalma sadece. O kadar para, zaman, bunyenin kaldiramayacagi kadar ilac bosa gitmesin. Tek yere bagimli kalma
Canım ben de birden fazla doktorla gorustum mantıken de dedikleri dogru bak tüp bebekte napiyolar döllenmis yumurtayi rahime birakiyolar yani tüp yumurtalık vs. onemi kalmiyo..doktor hatta çizerek anlattı :) yalnizca bir doktor ameliyat dedi o da 2.5bin oldugu icin ve hicbir garanti vermedi...bu arada benim zaten eylulde uc yil dolcak en erken ekimde yaptrcam :( o zamana kadar tekrar arastrcam ama garantisi olmayan bi ameliyatı acikcasi istemiyorum...ayrica bir de şu varmis bunu da yeni ogrendim ameliyat olsak bile tupler sonradan tekrar kapanabiliyomus bazilarimizin bunyesi buna meyilliymis cok ilginc ama tupleri hsg ile tamamen acilan bir insanin bile 6 ay sonra ornegin kapanmiycagnin hicbir garantisi yokmuş....

Canım ben de birden fazla doktorla gorustum mantıken de dedikleri dogru bak tüp bebekte napiyolar döllenmis yumurtayi rahime birakiyolar yani tüp yumurtalık vs. onemi kalmiyo..doktor hatta çizerek anlattı :) yalnizca bir doktor ameliyat dedi o da 2.5bin oldugu icin ve hicbir garanti vermedi...bu arada benim zaten eylulde uc yil dolcak en erken ekimde yaptrcam :KK43: o zamana kadar tekrar arastrcam ama garantisi olmayan bi ameliyatı acikcasi istemiyorum...ayrica bir de şu varmis bunu da yeni ogrendim ameliyat olsak bile tupler sonradan tekrar kapanabiliyomus bazilarimizin bunyesi buna meyilliymis cok ilginc ama tupleri hsg ile tamamen acilan bir insanin bile 6 ay sonra ornegin kapanmiycagnin hicbir garantisi yokmuş....
Benim yapisikti sag tupum rahme belki ondandir farklilik, sadece tikali olsaydi belki farkli olurdu. Bana riskler arasinda hamile kalsam bile tupler siviyla dolabilir dusuk olur demislerdi. Uc ayri doktor ( biri devlet) ayni seyi soyledigi icin gerek gordum ben

Back