nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Kızlar bugun doktora gıttım ve bana yıne coraspırıne devam et decort falan salı gunu tekrar cagırdı ve adetımınle 17 18. Gun transfer yaparlarmıs ve 5. Gun embrıyosu koyarlarmıs genelde o benım hormonlarıma baglıymıs ama kac tane koyarsınız demeyı unuttum ıns ıkı tane koyarlar yalvarcamda bakalım

Yapildicanim yarim saat once. Iki tane transfer edildi, ikisi cok iyiymis. Kalan ikisi yavas bolundugu icin donduramadik. Uzaniyorum simdi hastanede. Bugun gezinti gunuymus, cok yatmak etkilemezmis ama bundan sonraki uc gun tutunma sureciymis. Bol bol dinlenecekmisim

Çok sevindim canım bak ikisi de iyi kaliteymiş bu harika haber rapor aldın mı? Yat 1 hafta mümkün olduğunca hep uzanır pozisyonda dur test tarihin ne zaman :)

Çok sevindim canım bak ikisi de iyi kaliteymiş bu harika haber rapor aldın mı? Yat 1 hafta mümkün olduğunca hep uzanır pozisyonda dur test tarihin ne zaman :)
Aldim bu haftayi kapattim raporla. 1 mayis verdiler test tarihini, 12 gun sonrasi. Ben dayanamam yaparim heralde haftaya erken gebelik testi adet olmazsam:)

Canim bunlari keske ilk gorusmede konussaniz sana simdi prosodurden bahsedicek buyk ihtimal ,ben iki tane koymazsaniz baska merkezde yaptircam dedim daha sadece bilgi amacli görüsmeye gittigimde

kızlar bu iğnelerden dolayı karnıma dokununca acı hissediyorum bir de hafif şişlik var sizde de oldu mu böyle birşey?

Aldim bu haftayi kapattim raporla. 1 mayis verdiler test tarihini, 12 gun sonrasi. Ben dayanamam yaparim heralde haftaya erken gebelik testi adet olmazsam:)

Cumadan önce yapma ama canım benim 5. Gün embiryosu 7. Gün çıkmıştı erken gebelik testinde 3. Gün embiryosu 9 günden önce çıkmaz.. Darısı başıma artık :)

Cumadan önce yapma ama canım benim 5. Gün embiryosu 7. Gün çıkmıştı erken gebelik testinde 3. Gün embiryosu 9 günden önce çıkmaz.. Darısı başıma artık :)
Ayyy amin canim benim, 8-9. Gunleri beklerim. Cok heycanliyim ya fotolarini verdiler bakip bakip duruyorum, ikiz olurlarsa cerceveletip odalarina koycam:p

Iki tane transferim yapildi:)) yarin ve sonraki iki gun cok onemliymis bol bol dinlen dediler. Bi de yavruslarin fotosunu verdiler, ins oyle ayrilmadan dogmalari da nasip olur
ay ne güzel birde fotomu veriyorlar umarım bana da verirler.inşallah rabbim kucağına almayı da nasib eder.

Ne güzel düşünmüşler ya çok sevindim inşallah ikisi de tutar :)
Insallah canim isteyen herkese nasip etsin Allah:))
ortanca01 ortanca01 evet canim transferden once embriyolog getirdi verdi elime bunlar diye:)) senin ne zaman transfer??
angel-devil angel-devil aynen ben de ayni hep dua ediyorum benimle kalsinlar diye, esimle diyoruz bunlara bile bebek gozuyle bakip ne kadar sevdik diye:))

Canim bunlari keske ilk gorusmede konussaniz sana simdi prosodurden bahsedicek buyk ihtimal ,ben iki tane koymazsaniz baska merkezde yaptircam dedim daha sadece bilgi amacli görüsmeye gittigimde
Ay dogru dıyosun vala naasıl prosudursen bahsederse bahsetsın bende yaptırmam derım belkı benım bıdaha yaptırcak gucumde yok zaten

kızlar inşAllah transfer yaptıran arkadaşların hepsi bebiş haberlerini verirsiniz bu ay bende sizi böyle gördükçe bian önce adet olsamda tedaviye başlasam diyorum yaa

Back