- 16 Mayıs 2015
- 346
- 219
- 103
- 30
Yapildicanim yarim saat once. Iki tane transfer edildi, ikisi cok iyiymis. Kalan ikisi yavas bolundugu icin donduramadik. Uzaniyorum simdi hastanede. Bugun gezinti gunuymus, cok yatmak etkilemezmis ama bundan sonraki uc gun tutunma sureciymis. Bol bol dinlenecekmisim
Aldim bu haftayi kapattim raporla. 1 mayis verdiler test tarihini, 12 gun sonrasi. Ben dayanamam yaparim heralde haftaya erken gebelik testi adet olmazsam:)Çok sevindim canım bak ikisi de iyi kaliteymiş bu harika haber rapor aldın mı? Yat 1 hafta mümkün olduğunca hep uzanır pozisyonda dur test tarihin ne zaman :)
Aldim bu haftayi kapattim raporla. 1 mayis verdiler test tarihini, 12 gun sonrasi. Ben dayanamam yaparim heralde haftaya erken gebelik testi adet olmazsam:)
Ayyy amin canim benim, 8-9. Gunleri beklerim. Cok heycanliyim ya fotolarini verdiler bakip bakip duruyorum, ikiz olurlarsa cerceveletip odalarina koycamCumadan önce yapma ama canım benim 5. Gün embiryosu 7. Gün çıkmıştı erken gebelik testinde 3. Gün embiryosu 9 günden önce çıkmaz.. Darısı başıma artık :)
Ayyy amin canim benim, 8-9. Gunleri beklerim. Cok heycanliyim ya fotolarini verdiler bakip bakip duruyorum, ikiz olurlarsa cerceveletip odalarina koycam
ay ne güzel birde fotomu veriyorlar umarım bana da verirler.inşallah rabbim kucağına almayı da nasib eder.Iki tane transferim yapildi:)) yarin ve sonraki iki gun cok onemliymis bol bol dinlen dediler. Bi de yavruslarin fotosunu verdiler, ins oyle ayrilmadan dogmalari da nasip olur
canım transfer gününü sayacakmıyoz?Cumadan önce yapma ama canım benim 5. Gün embiryosu 7. Gün çıkmıştı erken gebelik testinde 3. Gün embiryosu 9 günden önce çıkmaz.. Darısı başıma artık :)
Çok farklı bir duyguymuş kimbilir karnında hareketini hissedince nasıl olur hele kucağına alincaaaçok sevindim canım..sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Bana da 4 Mayıs verdiler 15.gün diye deli mi ne bunlar hangi insan 15 gün bekleyebilirAldim bu haftayi kapattim raporla. 1 mayis verdiler test tarihini, 12 gun sonrasi. Ben dayanamam yaparim heralde haftaya erken gebelik testi adet olmazsam:)
Insallah canim isteyen herkese nasip etsin Allah:))Ne güzel düşünmüşler ya çok sevindim inşallah ikisi de tutar :)
Garanti olsun diye vermislerdir kesin, 12. Gun demisler bana verdikleri kagitta. Eger 5 gunembriyosuysa 10 gun sonra kan testi yapilacak yaziyoduBana da 4 Mayıs verdiler 15.gün diye deli mi ne bunlar hangi insan 15 gün bekleyebilir
Ay dogru dıyosun vala naasıl prosudursen bahsederse bahsetsın bende yaptırmam derım belkı benım bıdaha yaptırcak gucumde yok zatenCanim bunlari keske ilk gorusmede konussaniz sana simdi prosodurden bahsedicek buyk ihtimal ,ben iki tane koymazsaniz baska merkezde yaptircam dedim daha sadece bilgi amacli görüsmeye gittigimde
tebrik ederim cnm ikiye katlamsmış ama zaten erken yapmışsın12. gün de yaptır testi.. ayyy hep pozitif haber alalımmm...kızlar benim 8. gün 59 10. gün 87 çıktı bhcg. ayrıca kasıklarımda batma var başka hiçbir belirti yok sizce nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?