nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

kaçıncı günündesin cnm.. transferi de sayarsak üçüncü gün benim.. benimde dün batmalarım oldu.. bu sabah unutum gerildim sonra ağladım ama olcak bu iş öle hissediyorum
Canim senin ilk denemen miydi? Bana ilk oldugu icin 3. Gun yapiyoruz dediler. Ne alaka anlamadim

kaçıncı günündesin cnm.. transferi de sayarsak üçüncü gün benim.. benimde dün batmalarım oldu.. bu sabah unutum gerildim sonra ağladım ama olcak bu iş öle hissediyorum

benim 8. günüm..kısmetse cuma günü testim var..bende çok umutluyum..inşallah Rabbim yanıltmaz bizi...

Canim senin ilk denemen miydi? Bana ilk oldugu icin 3. Gun yapiyoruz dediler. Ne alaka anlamadim
3. gün 5. gün die aklına takma.. zaten kalitesiz olsa yumurtaların işlem iptal edilirdi.. pozitif ol sorgulama artık.. Bi arkadaşıma işlem iptal edilebilir demişlerdi yumurtalar gelişmediği için son anda bölünmeye başlamış..

Ins iyi olur, bir senedir yok su islemdi, yok bu islemdi, ameliyatti, asilamalardi. Esime desen bitkisel ne buluruz diye ugras dur, onun icin ayri ayri kac doktora gittik onlari saymiyorum bile. Bu sanki son nokta gibi geliyo artik bi tuhaf hissediyorum

İnş son olur hepimiz için ama olmazsa da ben asla yılmam hazirana ikinciyi yaptırırım.. Allah güç verirse

Iki tane transferim yapildi:)) yarin ve sonraki iki gun cok onemliymis bol bol dinlen dediler. Bi de yavruslarin fotosunu verdiler, ins oyle ayrilmadan dogmalari da nasip olur

Son durumun ne canım oldu değil mi transferin? Embriyoların kalitesi nasılmış bilgi verdiler mi?
Yapildicanim yarim saat once. Iki tane transfer edildi, ikisi cok iyiymis. Kalan ikisi yavas bolundugu icin donduramadik. Uzaniyorum simdi hastanede. Bugun gezinti gunuymus, cok yatmak etkilemezmis ama bundan sonraki uc gun tutunma sureciymis. Bol bol dinlenecekmisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…