- 14 Aralık 2015
- 639
- 336
- 33
- 39
Canim senin ilk denemen miydi? Bana ilk oldugu icin 3. Gun yapiyoruz dediler. Ne alaka anlamadimkaçıncı günündesin cnm.. transferi de sayarsak üçüncü gün benim.. benimde dün batmalarım oldu.. bu sabah unutum gerildim sonra ağladımama olcak bu iş öle hissediyorum
benim bir negatif aşılamam var.. bu ilk tüp bebek ama sen kafana takma die öle demişlerdir heralde..Canim senin ilk denemen miydi? Bana ilk oldugu icin 3. Gun yapiyoruz dediler. Ne alaka anlamadim
kaçıncı günündesin cnm.. transferi de sayarsak üçüncü gün benim.. benimde dün batmalarım oldu.. bu sabah unutum gerildim sonra ağladımama olcak bu iş öle hissediyorum
3. gün 5. gün die aklına takma.. zaten kalitesiz olsa yumurtaların işlem iptal edilirdi.. pozitif ol sorgulama artık.. Bi arkadaşıma işlem iptal edilebilir demişlerdi yumurtalar gelişmediği için son anda bölünmeye başlamış..Canim senin ilk denemen miydi? Bana ilk oldugu icin 3. Gun yapiyoruz dediler. Ne alaka anlamadim
Benim iki negatif asilama, ilk tup. Aynen o yuzden dediler oyle bence debenim bir negatif aşılamam var.. bu ilk tüp bebek ama sen kafana takma die öle demişlerdir heralde..
inşallah kardeşim inşallah hepimizi rabbim sevindirir.. Allah çok büyükbenim 8. günüm..kısmetse cuma günü testim var..bende çok umutluyum..inşallah Rabbim yanıltmaz bizi...
Ins iyi olur, bir senedir yok su islemdi, yok bu islemdi, ameliyatti, asilamalardi. Esime desen bitkisel ne buluruz diye ugras dur, onun icin ayri ayri kac doktora gittik onlari saymiyorum bile. Bu sanki son nokta gibi geliyo artik bi tuhaf hissediyorum3. gün 5. gün die aklına takma.. zaten kalitesiz olsa yumurtaların işlem iptal edilirdi.. pozitif ol sorgulama artık.. Bi arkadaşıma işlem iptal edilebilir demişlerdi yumurtalar gelişmediği için son anda bölünmeye başlamış..
İnş son olur hepimiz için ama olmazsa da ben asla yılmam hazirana ikinciyi yaptırırım.. Allah güç verirseIns iyi olur, bir senedir yok su islemdi, yok bu islemdi, ameliyatti, asilamalardi. Esime desen bitkisel ne buluruz diye ugras dur, onun icin ayri ayri kac doktora gittik onlari saymiyorum bile. Bu sanki son nokta gibi geliyo artik bi tuhaf hissediyorum
Canım hiç canını sıkma benim 28 tane toplandı da ne oldu geriye sadece 4 tane sağlam kaldı hiç kalmama ihtimalide vardı moralini bozma inşallah sana sıkı sıkı tutunurlar. ben senden umutluyum olacak inşallah.Birazdan transferim var, 5 taneden 2 tane kalmis. Bugun de 3. Gun. Zerre umudum yok
Amiiiiiinbenim 8. günüm..kısmetse cuma günü testim var..bende çok umutluyum..inşallah Rabbim yanıltmaz bizi...
Kuzumü aldım geldimBenim de yarin canim sen de bana et:))
hadi hayırlısı olsun canım inşAllah 12. gün sonra müjdeli haberi verirsinKuzumü aldım geldim
Kuzumü aldım geldim
Birazdan transferim var, 5 taneden 2 tane kalmis. Bugun de 3. Gun. Zerre umudum yok
Iki tane transferim yapildi:)) yarin ve sonraki iki gun cok onemliymis bol bol dinlen dediler. Bi de yavruslarin fotosunu verdiler, ins oyle ayrilmadan dogmalari da nasip olurCanım hiç canını sıkma benim 28 tane toplandı da ne oldu geriye sadece 4 tane sağlam kaldı hiç kalmama ihtimalide vardı moralini bozma inşallah sana sıkı sıkı tutunurlar. ben senden umutluyum olacak inşallah.
Bana test günü olarak 4 Mayıs verdiler ne kadar saçma tam 15 gün sonrası tabi ben dayanamayıp erken yapacamhadi hayırlısı olsun canım inşAllah 12. gün sonra müjdeli haberi verirsin
Ben heralde o kadar cabuk baslamam da eylul ekim gibi denerim kotu ihtimal gerceklesirse. Gobegimdeki igne delikleri kapansin:))İnş son olur hepimiz için ama olmazsa da ben asla yılmam hazirana ikinciyi yaptırırım.. Allah güç verirse
Amin herkesin işallah sağlıklı sıhhatliçok sevindim canım..sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Hayirli olsun canim, tek mi transfer edildi?Kuzumü aldım geldim
Yapildicanim yarim saat once. Iki tane transfer edildi, ikisi cok iyiymis. Kalan ikisi yavas bolundugu icin donduramadik. Uzaniyorum simdi hastanede. Bugun gezinti gunuymus, cok yatmak etkilemezmis ama bundan sonraki uc gun tutunma sureciymis. Bol bol dinlenecekmisimSon durumun ne canım oldu değil mi transferin? Embriyoların kalitesi nasılmış bilgi verdiler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?