nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Kizlar iyi haberlerinizi bekliyoruz burdan. Bir birimize umut olalim. Siz surekli yatiyormusunuz? Bana doktor transferden sonra yatmami soyledi. Size kac embrio koyuldu?

sukedisi şimdiden hayirli olsun benim yolculuğum genelde otoban yol düzgün de ne bilim telaş yaptim biraz. Olmadı hastanede kalabildigim kadar kalırım sonra yola çıkarım..

Ladyblonde hayırlı olsun tedavi .ne ilacı kullanıyorsun kaç vuruluyorsun ben cumartesi puregon 150 ile başladım yarın kontrol var

Hadi insah ikimizdende iyi haberler gelir umarim....akya5555 canim surekli yatmiyorum ben ilk gun yattim ama yemek icin annemlerle sofra hazirladim 2. Gun 40 km lik yola gittim 3. Gun balik tutmaya gittim ama oltayi esim atti ben oturdugum yerden cekdimsimdi 5. Gunum ev supurdum yemek yaptim camasirlari topladim yani pek yatmiyorum ama kisaca 1 saat is 1 saat yatisdayim

Oy Masallah yapmadigin is kalmamis. Benim aslinda isim yokda, universtem var. amma gitmememi soyledi doktor, esimde tabi oyle soyluyor)))) amma bencede yatma sansi artirmaz, internetde hep boyle soyluyor. Bir bu yumurta toplama islemi gecse iyi olacak hadi bakalim seninde iyi haberini bekliyorum meleyim:>

Yaptim ama ole inan hic yormadim kendimi benim doktor yatma dedi ona rahmen ogle uykusana bile yattim 4.gunsenin transver olmadi anladigim kadariyla,yumurta toplanicak daha sanirim

bende ara ara hala oluyor..normalmiş..çok az kaldı cumaya..çok heyecanlıyımmmmm
Ya bende cuma yaptircam ama o günise basliycam cmrt mi yaptursam diyorum.
Nereyr ne yazdigimi hatırlamıyorum canim. Kayseri acıbadem miydi senin hastane. Bana sali transfer oldu s3n ne zaman yaptirdin

Yaptim ama ole inan hic yormadim kendimi benim doktor yatma dedi ona rahmen ogle uykusana bile yattim 4.gunsenin transver olmadi anladigim kadariyla,yumurta toplanicak daha sanirim
Ayy evet canim yaaaa;( korkuyorum toplama işleminden amma bakalim. Hayirlisi inşallah her halda 23 toplama olur 27side transfer. İnsallah iyi haberini bekliyorum

Meraba kızlar oncelikle gönulden diyorumki insallah denemeleriniz olumlu sonuclanır :) benim tek tup tıkalı kimi doktor (tup bebek merkezinde) laparoskopiye gerek yok diyor kimisi yapalim diyor sizce napmaliyim tup bebekte kullanilan ilaclar vs. yan etki yapiyor mu ? Bir sene dolcak bir ay sonra denemeler basarisz 2.5 yıllık evliyim sizce vakit kaybetmeden baslayayım mı tup bebek denemesine yoksa laparoskopi mi denenmeli....

Bilemicem ama eğer güvendiğin doktor un varsa dedigini uygula. Başarılar

Insallah bebyim tutunmustur umarim minnaklarim ,yumurta op icin hic korkma ben hemsirenin eline yapismistim korkudan ama şukurler olsun harika bi ekip ve korkmam yersizmis uyuyup uyAndim hersey bitmisti sendede oyle olucak hic korkma

Canim gecmis olsun. Benim de tek tupum yapisikti rahme. Ben oldum ameliyat cunku tup bebek dusunuyosan hem ihtimali daha artiriyo, hem de bu sekilde yapisik ya da tikali olmasi durumunda kotu ihtimaller de oluyo hamile kalsan bile. Ben cok arastirip ve doktoruma cok guvendigim icin olmustum ameliyat. Iyi ki olmayi kabul etmisim rahim de baska sorunlarim da varmis onlar da duzeltildi. Doktorum kendiliginden hamile kalabilirsin bekle dedi ama benim esimde de hareketlilik ve dna hasari vardi asilama bile sinirda sayi spermle oldu. Simdi yarin transferim var bakalim. Bu kadar ugrasin meyvesini alabilecek miyiz

Insallah olumlu sonuclanır canım...doktor tup bebekte tüpler onemli degil zaten bypass ediliyor yok gibi dedi ama yinevde ikilemde kalıyor insan ben de bir an once kısa yoldan tabi hayırlisiyla olsun istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…