- 14 Aralık 2015
- 639
- 336
- 33
- 39
Kac yumurta transfer ettiler bugun?ben de de durum aynı... Ayyy inşallah sonum da senin ki gibi olurr.. zayıfım hiç bir belirtisi yok ama hep çok yumurtam oluordu..
Darisi basina ins, yarin bakalim kac yumurta olacak. Haber verirsin burdan
2 cnm.. hulusi hoca cinsiyet tahmini de yaptı.. oğlan bunlar dediKac yumurta transfer ettiler bugun?
2 cnm.. hulusi hoca cinsiyet tahmini de yaptı.. oğlan bunlar dediİnşallah sonu da güzel olur.. koyarken bile sordu tek mi koysak die..
2 cnm.. hulusi hoca cinsiyet tahmini de yaptı.. oğlan bunlar dediİnşallah sonu da güzel olur.. koyarken bile sordu tek mi koysak die..[/ kaç haftalik cnm
Canım transfer adetin 17. Günüyle 22. Gün arasında bir gün yapılır adetten bir hafta sonra rahim uygun değil ki doktor mu söyledi sana bir hafta sonra transfer diyeKızlar dunden leke gelmeye basladı ve bugunde adet oldum sukur vr muhtemelen 1 hafta sonra transferım oluyo haytımda ılk kez adetım 21. Gunde geldı daha normalde 15 gun vardı cok mutluyum hemen bıtsede transfer etseler cok heycanlıyım
Maasallah diyelim sonu da gupguzel olur ins:)) hulusi hoca ikiye de mi zor ikna oldu ki? Ucu agzima bile aldirmiyo da iki transfer eder diye dusunuyodum ben de2 cnm.. hulusi hoca cinsiyet tahmini de yaptı.. oğlan bunlar dediİnşallah sonu da güzel olur.. koyarken bile sordu tek mi koysak die..
O kadar mutluyumkı ılk kez adet oldum dıye sevınıyorum neysekı rabbım hep planlarımdan once ayarlıyo ben bıdahakı ayın sonuna dogru ogrenırım dıyodum sımdı daha erken olacak ınsAaa ne guzel iste uzuluyodun cok gec ve duzensiz oluyorum diye, bundan sonra 9 ay olmazsin ins)
Evet oyle olacak ama bana bısey solemedıler ben sadece tahmın edıyorumdondurulmuş embriyo transferi sanırım.Benim adetten 1 haftadan fazla süreden sonra transfer gerceklesti.17 gün sonra
haber verıcem zaten yarın ama benım bır bılgım yok inş hemen yaparlar daha opu olalı zaten 8 gun olduBilmiyorum doktorunuz ne dedi ama opudan sonraki reglinin ikinci ya da ikinci günü kontrol vardı benim ve ilaçlara başladım rahmin kalinligini takip etti doktor ve transferden 4-5gün önce ilaclara ek olarak progestan igneye basladim.Bence doktoruna regl olduğunu haber ver
Tahmınım adetının 11. Gunu yapılıyo dıye benım akrabalarımda yaptırdı ole demıslerdıCanim ,benim transverim 2 hafta sonra olmustu adet den. Doktor sana soyledimi bir hafta sonra diye
canım senin ilk denemen galiba transferin 11. günü koyarlarsa zaten kesinlikte tutmaz çünkü rahim belli bir kalınlığa ulaşması gerek ve e2 progesteron tahliline bakıyorlar rahimde en az 8mm olmadan transfer etmiyorlar benim son kontrolde 9.2 mm olmasına rağmen 5. gün sonraya transfer verdi ve adetimin 21. günü oluyor ve erken adet oldum diyorsun ya normali o zaten yumurtaların alındığı için erken adet oldunTahmınım adetının 11. Gunu yapılıyo dıye benım akrabalarımda yaptırdı ole demıslerdı
5 kaliteli olyr cnm Yani 110 yada 120 hücreli dedi doktr ama 3Kızlar iyi geceler yumurta toplama işlemim bitti bu benim ilk tup bebek denemem çokta bilgili sayılmam 24 tane yumurta toplanmış 22 tanesi saglikliymis 17 tanesinde döllenme olmuş bana 3 gun veya 5 gun transfer olacağı söylendi yazılarınızı okuyorum ama anlayamadım 3 veya 5 olmasi ne gibi farklılık var
Hımm o zaman Dua etmeye başlıyim 5 gun olsun diye ☺☺ transferde sperm kalitesinin önemi varmi peki bizim sorunumuz sperm sayisiyla ilgiliydi ondan korkuyorum suanda5 kaliteli olyr cnm Yani 110 yada 120 hücreli dedi doktr ama 3
Gün olrsa 8 le 10 hücreli olyr senn 5.ci güne gider korkma sayı maşallah baya guzl
Benm esmde hem.sperm sayısı hareketliliği morfoloji hepsi bozuk cnm korkma hiç bişey olmaz onlar kaliteli olanı secyorlar zatn benm ilk denemem 3.cü gün embryosu idi tuttu ama.düştü şimdi 3.cü denemem 5.ci güne gitti salı transfer var baklm ksmet birazda bu işlerHımm o zaman Dua etmeye başlıyim 5 gun olsun diye ☺☺ transferde sperm kalitesinin önemi varmi peki bizim sorunumuz sperm sayisiyla ilgiliydi ondan korkuyorum suanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?