nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Canım transfer adetin 17. Günüyle 22. Gün arasında bir gün yapılır adetten bir hafta sonra rahim uygun değil ki doktor mu söyledi sana bir hafta sonra transfer diye

Merhabalar benimde dondurulmus embriyo transferim oldu cuma günü bugun 2.gunum bu seferkıni istirahat la geçirmek istemiyorum sevdiğim şeyleri yapıyorum geziyorum is yapıyorum bakalım sonuç ne olacak açıkçası düşünmek istemiyorum çok zorlu bir süreç Allah hepimize yardım etsin

off kizlar bende adetimi bekliyorum ama birturlu olamadim malesef sinir basti artik ilk defa byle birsey yasiyoum.9 nisanda decapeptl basladim 9.ignemi vurdum bugun ain 14 unde adet olmam gerekiyordu normalde 28 gunde bir olurum hicde sasmaz duzenli olurum ilactan galiba gecikti sinir oldum artik

Aaa ne guzel iste uzuluyodun cok gec ve duzensiz oluyorum diye, bundan sonra 9 ay olmazsin ins)
O kadar mutluyumkı ılk kez adet oldum dıye sevınıyorum neysekı rabbım hep planlarımdan once ayarlıyo ben bıdahakı ayın sonuna dogru ogrenırım dıyodum sımdı daha erken olacak ıns

Ha
haber verıcem zaten yarın ama benım bır bılgım yok inş hemen yaparlar daha opu olalı zaten 8 gun oldu

Tahmınım adetının 11. Gunu yapılıyo dıye benım akrabalarımda yaptırdı ole demıslerdı
canım senin ilk denemen galiba transferin 11. günü koyarlarsa zaten kesinlikte tutmaz çünkü rahim belli bir kalınlığa ulaşması gerek ve e2 progesteron tahliline bakıyorlar rahimde en az 8mm olmadan transfer etmiyorlar benim son kontrolde 9.2 mm olmasına rağmen 5. gün sonraya transfer verdi ve adetimin 21. günü oluyor ve erken adet oldum diyorsun ya normali o zaten yumurtaların alındığı için erken adet oldun

Kızlar iyi geceler yumurta toplama işlemim bitti bu benim ilk tup bebek denemem çokta bilgili sayılmam 24 tane yumurta toplanmış 22 tanesi saglikliymis 17 tanesinde döllenme olmuş bana 3 gun veya 5 gun transfer olacağı söylendi yazılarınızı okuyorum ama anlayamadım 3 veya 5 olmasi ne gibi farklılık var

5 kaliteli olyr cnm Yani 110 yada 120 hücreli dedi doktr ama 3
Gün olrsa 8 le 10 hücreli olyr senn 5.ci güne gider korkma sayı maşallah baya guzl

5.ci.gün embryosu 3 e göre daha kaliteli tutunması kolay olan bende bu tedavimde öğrendm hepsini 6 dan fazla yumurta olnca dedi dktr ymurta da problem yani herhangi bi rahatsz lik yoksa 5gune kadr gidebilymus bu arda nasl o.kdr yumurtladn maşallah baya guzl

5 kaliteli olyr cnm Yani 110 yada 120 hücreli dedi doktr ama 3
Gün olrsa 8 le 10 hücreli olyr senn 5.ci güne gider korkma sayı maşallah baya guzl
Hımm o zaman Dua etmeye başlıyim 5 gun olsun diye ☺☺ transferde sperm kalitesinin önemi varmi peki bizim sorunumuz sperm sayisiyla ilgiliydi ondan korkuyorum suanda

Hımm o zaman Dua etmeye başlıyim 5 gun olsun diye ☺☺ transferde sperm kalitesinin önemi varmi peki bizim sorunumuz sperm sayisiyla ilgiliydi ondan korkuyorum suanda
Benm esmde hem.sperm sayısı hareketliliği morfoloji hepsi bozuk cnm korkma hiç bişey olmaz onlar kaliteli olanı secyorlar zatn benm ilk denemem 3.cü gün embryosu idi tuttu ama.düştü şimdi 3.cü denemem 5.ci güne gitti salı transfer var baklm ksmet birazda bu işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…