nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Insallah terslij cikmaz da ben de araniza katilirim, mutlu haberler aliriz hep beraber

O omcoc nerede yaptırıyorsunuz? bir de 3. gün oluyor mu iğne başlangıcı?

Ctesi regl oldum kadin dogum dr um tup icin diger dr umla gorustu pzt gelsin dedi.
Mersinde yasiyorum adana baskentte yaptıracagim ins
Sureci hic bilmiyorum ama. En son eylulde ayni sekilde gittim hem yapısiklik olabilir hem de rahim t seklinde once duzeltip normal denemeni tavsiye ederim ben de uymustum. Simdi de gidiyoruz bakalim ne diycek

ayyy ben de bundan korkuorum... benim yarın pou ama ben zor tutuorum kendimi kusmamak için.. doktora da sölemiyom ki erteler transferi die... :))

Çok şükür benim ki bir şey söylemeden kendiliğinden erteledi, yoksa bu haldeyken birde transferi kaldıramazdım, eğer ohss riskin varsa konuş ertelesin canım. Benim tam olarak şikayetlerim başlamadığı halde gözüm korktu yani.

2o nisan :)

Canım benimde sağda kist var ilaç kullandım ama geçmedi ona rağmen başladık ve perşembe opu var

Nisan için Tüp bebek Anne adayları ..

•Nick •Merkez •Deneme •SAT • Sondurum

Suigeneris17 /başkent hast. / 1.deneme / belirsiz
Osen /Ist. Tüp Bebek M. / 1.deneme /26.Mart
sukedisi /Zeynep Kâmil /1.deneme /25Mart
angel-devil /Başkent Üniv. Hast. /1.deneme /30Mart
echomare /Başkent Üniv. Hast. /22.Mart/ op günü yaklaşıyor
@kelebekk47 /Başkent Üniv. Hast. /2.deneme /adet günü belirsiz
ferbe1 / bahçeci umut tüp bebek merkezi/ 2. deneme / 31Mart
kirikolsaduramazdin /istanbul Florenz/2.deneme /8Mart/4Nisan
A atav melek /Medicana Çamlıca /31Mart
P princess01 /transfer 2Nisan/ HAMILE
betheone /izmir Smyrna art/ 1.deneme/ 11Nisan
demir6133 /Trabzon Farabi/1.deneme/1Nisan
Gulce27 /Başkent Üniv. Hastanesi /2.deneme /12Nisan
ftmkrks /Ankara Gürkan Klinik/ 2.deneme /29.Mart
berceste_ / Novaart/3.deneme /9Mart
zelibon /Reyap Hastanesi/ 1.deneme /29Mart
hayat15 / Ankara HRS/ 3.deneme/ 26Mart
ahha / Konya nova fertil/ 1pozitif 2.deneme /24Nisan
milkseykk / 18 nisan test
almiraroza / nisan/ hollanda
L Laylay26 / 20 nisan test
Arkadaşlar test tarihi belli olanlar yavaş yavaş haber verirlerse listeye ekleyebilirim

anladım canım bana ole bısey denmemıstı bnde daha soramadım saol bılgı verdıgın ıcın bnde cok heycanla bu ayın gecmesını bklıycem artık gunlerde gecmıyo

P princess01 Allah tamamına erdirsin olumlu sonucu aldınız sanırırm :)

@zemre123456 fsh mı yüksek çıktı acaba geç olsun güç olmasın arkadaşım sıkma canını
Yok canım onlarda bı sorun yok heralde cok yumurta olusumundan sonra ohss rıskı oluyomus ondan dolayı bıdahakı ay tutma oranı daha cok oluyomus baktım arastırdım sordum sonuc bole cıkıyo

Evet canım ve doktorunada solemen lazım sonra hamıleyken cok acı cekıyosun

Evet canım ve doktorunada solemen lazım sonra hamıleyken cok acı cekıyosun

Benim transfer bir sonraki ay zaten, ama ben başlangıç mı yoksa bu şekilde hafif mi atlatıyorum diye merak ettim. Dahada artıcak mı acaba

Bugün kaç yumurta gördü peki canım sonradan büyüyenler olmuş mu :) bir de cuma adetten sonra kaçıncı günün olacak?
Hemsireye boyutlari soylerken yine 6 tane saydim. Acaba sayilari cok kucuk olanlari soylemiyo mu ki. En buyugu 14 mm, en kucugu 11 mm di. Cuma ce adet olma gunumu de sayarsam 13. Gunum olacak. Ama isin kotusu benim adetler 24 gun surer. Cuma toplasa 11 gun kalir. 5 gun embriyosu olsa 6 gun kalir adete. O kadar yakinken tutar mi acep. Kafamda deli sorular:))

Benim transfer bir sonraki ay zaten, ama ben başlangıç mı yoksa bu şekilde hafif mi atlatıyorum diye merak ettim. Dahada artıcak mı acaba
O kadarını bılemıcem canım ama sen yıne doktora sole napabılırım dıye cunku kusma ıshal ates bunlardan bı tanesı bıle olsa arayıp soleyın dıyo

Senınkı ne guzel benımde keske adetım ole kısa donemde olsa hep duzensız bekle bekle kı oladın daha 19 gun var oda duzenlı olursam ılla 4 5 gun gecıyo

Benim transferim ay sonu yapılacağı için muhtemel test tarihim 4 Mayıs olacak:)

Senınkı ne guzel benımde keske adetım ole kısa donemde olsa hep duzensız bekle bekle kı oladın daha 19 gun var oda duzenlı olursam ılla 4 5 gun gecıyo
Kisa surmesi de cok kotu oluyo, bi ara 23 gunde bir oluyodum, adet oluyorum bitiyo, 15 gun sonra tekrar hadi adet. Bi de agrili olur benim adetlerim canim cikiyo ayda iki kere

O kadarını bılemıcem canım ama sen yıne doktora sole napabılırım dıye cunku kusma ıshal ates bunlardan bı tanesı bıle olsa arayıp soleyın dıyo

Söyledim zaten canım. Mide bulantı hapı yazalım dedi, benim evde vardı o olur mu dedim olur dedi. Yani şuan için yapılacak çok bir şey yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…