ayyy ben de bundan korkuorum... benim yarın pou ama ben zor tutuorum kendimi kusmamak için.. doktora da sölemiyom ki erteler transferi die... :))
Sabah doktora gittim, buyuk ihtimal cuma toplicaklarmis benim minnos yumurtalarimi:))
Nisan için Tüp bebek Anne adayları ..
•Nick •Merkez •Deneme •SAT • Sondurum
Suigeneris17 /başkent hast. / 1.deneme / belirsiz
Osen /Ist. Tüp Bebek M. / 1.deneme /26.Mart
sukedisi /Zeynep Kâmil /1.deneme /25Mart
angel-devil /Başkent Üniv. Hast. /1.deneme /30Mart
echomare /Başkent Üniv. Hast. /22.Mart/ op günü yaklaşıyor
@kelebekk47 /Başkent Üniv. Hast. /2.deneme /adet günü belirsiz
ferbe1 / bahçeci umut tüp bebek merkezi/ 2. deneme / 31Mart
kirikolsaduramazdin /istanbul Florenz/2.deneme /8Mart/4Nisan
A atav melek /Medicana Çamlıca /31Mart
P princess01 /transfer 2Nisan/ HAMILE
betheone /izmir Smyrna art/ 1.deneme/ 11Nisan
demir6133 /Trabzon Farabi/ 1.deneme/1Nisan
Gulce27 /Başkent Üniv. Hastanesi /2.deneme /12Nisan
ftmkrks /Ankara Gürkan Klinik/ 2.deneme /29.Mart
berceste_ / Novaart/3.deneme /9Mart
zelibon /Reyap Hastanesi/ 1.deneme /29Mart
hayat15 / Ankara HRS/ 3.deneme/ 26Mart
ahha / Konya nova fertil/ 1pozitif 2.deneme /24Nisan
milkseykk / 18 nisan test
Arkadaşlar test tarihi belli olanlar yavaş yavaş haber verirlerse listeye ekleyebilirim
Benimde perşembe eeeeSabah doktora gittim, buyuk ihtimal cuma toplicaklarmis benim minnos yumurtalarimi:))
Canım benimde sağda kist var ilaç kullandım ama geçmedi ona rağmen başladık ve perşembe opu varslm kizlar bende bu ay ins basliycagim 9 nisanda decapeptyl diye bir igne kullanmaya basladim bu hata adet olmam gerekyior ondan sonra hemen ins tup bebek icin 225 lik menopur igne kullanmaya basliayacagim,Bu decapeptyl igenisini kullanan varmi bugun benim sag kasigimda siddetli bir agri yapti benim gibi olan varmi diye sormak istedim ? birde bende tup bebek oncesi kontrolumde 2 cm sag tarafimda kist cikti doktor zararsiz dedi bu kistim 5-6 aydir fln var galiba laporoskopide olmustum sag tupum alincakti fakat doktor gerek kalmadi dedi cunku kistmis sadece yine kistim alindi fakat ameliyaattan sonr ayine orda kist oldu simdi zararsiz diyorlar ama endiselliyim ins tup bebekde olumsuz etkisi olmaz bu yurt disindaki doktorlara hic guvenmiyorum unku malesef ...
anladım canım bana ole bısey denmemıstı bnde daha soramadım saol bılgı verdıgın ıcın bnde cok heycanla bu ayın gecmesını bklıycem artık gunlerde gecmıyomerhabalar canim,
oncelikle hayirli olsun saglikla al insallah bebeklerini kucagina,
benim doktorumda yola cikarken fazla yumurta planlamisti ve eger 15 askin yumurta olsaydi 2 ay sonra transfer yapacagim demisti.nedeni ise vucudumuzun fazla yumurta urettigi zaman ve alinan bir cok ilacinda etkisiyle cok yoruldugunu aciklayarak,1-2dinlendirmenin gebelik oranini arttiracagini anlatmisti
Yok canım onlarda bı sorun yok heralde cok yumurta olusumundan sonra ohss rıskı oluyomus ondan dolayı bıdahakı ay tutma oranı daha cok oluyomus baktım arastırdım sordum sonuc bole cıkıyoP princess01 Allah tamamına erdirsin olumlu sonucu aldınız sanırırm :)
@zemre123456 fsh mı yüksek çıktı acaba geç olsun güç olmasın arkadaşım sıkma canını
Evet canım ve doktorunada solemen lazım sonra hamıleyken cok acı cekıyosunKızlar, opudan sonra mide bulantısı yaşayan var mı? Ben cuma opu oldum. cumartesi gecesi başladı bulantı ve kusmalarım, hala devam ediyor. Onun dışında şimdilik başka şikayetim yok, ohss başlangıcı bu şekilde mi oluyor acaba
ok cnm icim ferahladi en azinan biraz cunku endiseleniyordum kist var olumsuz etkiler diye .rabbim ins hayirli sonuclara ulastirir hepimiziCanım benimde sağda kist var ilaç kullandım ama geçmedi ona rağmen başladık ve perşembe opu var
Evet canım ve doktorunada solemen lazım sonra hamıleyken cok acı cekıyosun
Hemsireye boyutlari soylerken yine 6 tane saydim. Acaba sayilari cok kucuk olanlari soylemiyo mu ki. En buyugu 14 mm, en kucugu 11 mm di. Cuma ce adet olma gunumu de sayarsam 13. Gunum olacak. Ama isin kotusu benim adetler 24 gun surer. Cuma toplasa 11 gun kalir. 5 gun embriyosu olsa 6 gun kalir adete. O kadar yakinken tutar mi acep. Kafamda deli sorular:))Bugün kaç yumurta gördü peki canım sonradan büyüyenler olmuş mu :) bir de cuma adetten sonra kaçıncı günün olacak?
O kadarını bılemıcem canım ama sen yıne doktora sole napabılırım dıye cunku kusma ıshal ates bunlardan bı tanesı bıle olsa arayıp soleyın dıyoBenim transfer bir sonraki ay zaten, ama ben başlangıç mı yoksa bu şekilde hafif mi atlatıyorum diye merak ettim. Dahada artıcak mı acaba
Senınkı ne guzel benımde keske adetım ole kısa donemde olsa hep duzensız bekle bekle kı oladın daha 19 gun var oda duzenlı olursam ılla 4 5 gun gecıyoHemsireye boyutlari soylerken yine 6 tane saydim. Acaba sayilari cok kucuk olanlari soylemiyo mu ki. En buyugu 14 mm, en kucugu 11 mm di. Cuma ce adet olma gunumu de sayarsam 13. Gunum olacak. Ama isin kotusu benim adetler 24 gun surer. Cuma toplasa 11 gun kalir. 5 gun embriyosu olsa 6 gun kalir adete. O kadar yakinken tutar mi acep. Kafamda deli sorular:))
Benim transferim ay sonu yapılacağı için muhtemel test tarihim 4 Mayıs olacak:)Nisan için Tüp bebek Anne adayları ..
•Nick •Merkez •Deneme •SAT • Sondurum
Suigeneris17 /başkent hast. / 1.deneme / belirsiz
Osen /Ist. Tüp Bebek M. / 1.deneme /26.Mart
sukedisi /Zeynep Kâmil /1.deneme /25Mart
angel-devil /Başkent Üniv. Hast. /1.deneme /30Mart
echomare /Başkent Üniv. Hast. /22.Mart/ op günü yaklaşıyor
@kelebekk47 /Başkent Üniv. Hast. /2.deneme /adet günü belirsiz
ferbe1 / bahçeci umut tüp bebek merkezi/ 2. deneme / 31Mart
kirikolsaduramazdin /istanbul Florenz/2.deneme /8Mart/4Nisan
A atav melek /Medicana Çamlıca /31Mart
P princess01 /transfer 2Nisan/ HAMILE
betheone /izmir Smyrna art/ 1.deneme/ 11Nisan
demir6133 /Trabzon Farabi/1.deneme/1Nisan
Gulce27 /Başkent Üniv. Hastanesi /2.deneme /12Nisan
ftmkrks /Ankara Gürkan Klinik/ 2.deneme /29.Mart
berceste_ / Novaart/3.deneme /9Mart
zelibon /Reyap Hastanesi/ 1.deneme /29Mart
hayat15 / Ankara HRS/ 3.deneme/ 26Mart
ahha / Konya nova fertil/ 1pozitif 2.deneme /24Nisan
milkseykk / 18 nisan test
almiraroza / nisan/ hollanda
L Laylay26 / 20 nisan test
Arkadaşlar test tarihi belli olanlar yavaş yavaş haber verirlerse listeye ekleyebilirim
Kisa surmesi de cok kotu oluyo, bi ara 23 gunde bir oluyodum, adet oluyorum bitiyo, 15 gun sonra tekrar hadi adet. Bi de agrili olur benim adetlerim canim cikiyo ayda iki kereSenınkı ne guzel benımde keske adetım ole kısa donemde olsa hep duzensız bekle bekle kı oladın daha 19 gun var oda duzenlı olursam ılla 4 5 gun gecıyo
O kadarını bılemıcem canım ama sen yıne doktora sole napabılırım dıye cunku kusma ıshal ates bunlardan bı tanesı bıle olsa arayıp soleyın dıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?