haklısınız, ocak ayı sonunda eşimin ısrarı ile gittim ben, kar kış kıyametti, dr iki dk muayene etti, sağ tarafta 3 folikül var bir daha ki ay olmayabilir, bugünde tam günü (2.gün) diyip 300 puregon ile tüp başlattı, eşimi arayıp söyleyince hemen başla demişti, takviyelere yeni başlamıştım, ben o zaman hazır değildim, şimdi nereye gideceğimi bilmiyorum, rezerv azlığında az ilaçla tedavi deniyor, forumdan tanıdığım biri de başkente gitmiş düşük doz, ama çok çeşitli ilaç mı kullandırıyor hulusi bey de onu anlayamadımbaşkenti öneririm canım.. ama bence çok sık doktor değiştirmemek lazım.. benim ilk aşılamamda başkentteydi.. doktor rahmin nasıl tepki verdiğini bildiğinden bunda daha temkinli davrandı..
Canim ben de baskenti oneririm, ben de en basindan beri oraya gidiyorum, 2 asilama, 1 ameliyat var hulusi beyde. Simdi de tupbebege basladik. Ben hulusi hocayi cok seviyorum cok guvendim en basindan beri. Hamile takibi yapmiyo ama hamile kalsam yine yalvar yakar hulusi hocaya giderim. Ama sen git aklindaki yerlerle gorus, hangidi icine sinerse oraya decam et. Doktoruna guvenmek cok onemli cunku. Asilamalarim tutmadi ama hic dusunmedim bile sunu yanlis yapti bunu yanlis yapti diye, olmayacagi varmis olmadi dedim. Tup bebekte de yine tutmazsa kismetten derimhaklısınız, ocak ayı sonunda eşimin ısrarı ile gittim ben, kar kış kıyametti, dr iki dk muayene etti, sağ tarafta 3 folikül var bir daha ki ay olmayabilir, bugünde tam günü (2.gün) diyip 300 puregon ile tüp başlattı, eşimi arayıp söyleyince hemen başla demişti, takviyelere yeni başlamıştım, ben o zaman hazır değildim, şimdi nereye gideceğimi bilmiyorum, rezerv azlığında az ilaçla tedavi deniyor, forumdan tanıdığım biri de başkente gitmiş düşük doz, ama çok çeşitli ilaç mı kullandırıyor hulusi bey de onu anlayamadım
Canim o benim asilamalarda olmustu, doktor normal olmasi demisti. Islem sirasinda hafif kanasa bile 3-4 gun sonra lekelenme olabilirmis. Ama tup bebekte farklidir belkikizlar bana 5.gun tranferi yapildi
transferden sonraki 3.gun aksami ve 4.gun kahverengi lekelenme oldu cok cok az pecetede ,
okudugum bir cok yazida yerlesme kanamasi icin hep bir hafta sonra diye bahsetmisler..
sizede oldu mu yada fikri olan varmi ?
BEN TEK İĞNEYLE GİTTİM CNM AMA benim sıkıntı farklı pcoyum.. rezervlerim iyi.. o hastaya göre değişiyor.. o zmn git derim başkentehaklısınız, ocak ayı sonunda eşimin ısrarı ile gittim ben, kar kış kıyametti, dr iki dk muayene etti, sağ tarafta 3 folikül var bir daha ki ay olmayabilir, bugünde tam günü (2.gün) diyip 300 puregon ile tüp başlattı, eşimi arayıp söyleyince hemen başla demişti, takviyelere yeni başlamıştım, ben o zaman hazır değildim, şimdi nereye gideceğimi bilmiyorum, rezerv azlığında az ilaçla tedavi deniyor, forumdan tanıdığım biri de başkente gitmiş düşük doz, ama çok çeşitli ilaç mı kullandırıyor hulusi bey de onu anlayamadım
Ay inşallah... Ne güzel olumlu haberler alıyoruz hep.. ben ce de öledir cnm...kizlar bana 5.gun tranferi yapildi
transferden sonraki 3.gun aksami ve 4.gun kahverengi lekelenme oldu cok cok az pecetede ,
okudugum bir cok yazida yerlesme kanamasi icin hep bir hafta sonra diye bahsetmisler..
sizede oldu mu yada fikri olan varmi ?
ben de ...Canim ben de baskenti oneririm, ben de en basindan beri oraya gidiyorum, 2 asilama, 1 ameliyat var hulusi beyde. Simdi de tupbebege basladik. Ben hulusi hocayi cok seviyorum cok guvendim en basindan beri. Hamile takibi yapmiyo ama hamile kalsam yine yalvar yakar hulusi hocaya giderim. Ama sen git aklindaki yerlerle gorus, hangidi icine sinerse oraya decam et. Doktoruna guvenmek cok onemli cunku. Asilamalarim tutmadi ama hic dusunmedim bile sunu yanlis yapti bunu yanlis yapti diye, olmayacagi varmis olmadi dedim. Tup bebekte de yine tutmazsa kismetten derim
cnm rezerv azlığında vakit kaybetmemek lazım... öle çok erteleme.. Hakkımızda en hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alalım inş...haklısınız, ocak ayı sonunda eşimin ısrarı ile gittim ben, kar kış kıyametti, dr iki dk muayene etti, sağ tarafta 3 folikül var bir daha ki ay olmayabilir, bugünde tam günü (2.gün) diyip 300 puregon ile tüp başlattı, eşimi arayıp söyleyince hemen başla demişti, takviyelere yeni başlamıştım, ben o zaman hazır değildim, şimdi nereye gideceğimi bilmiyorum, rezerv azlığında az ilaçla tedavi deniyor, forumdan tanıdığım biri de başkente gitmiş düşük doz, ama çok çeşitli ilaç mı kullandırıyor hulusi bey de onu anlayamadım
BismillahirRahmannırRahim
Nisanda arkadaşlarım tüp yaptıracağım burdan yaşadıklarımı sizlerle paylaşıp güzel sonuçlara görüp birbirimize moral olalım. Benim sorunum rezerv azlığı hidroselpenks 2 negatif denemem var şimdi tekrar başladık bir donmuş yumurtam var nisandada tedavimle oluşan tüm yumiler transfer edilecek.
Dua listemiz olur isterseniz. BEKLİYORUUMM
Rabbi hebli minledünke zürriyetten dayyibeten inneke semiuddua" rabbim bana katından temiz bir nesil nasip eyle muhakkak ki sen duaları işitensin.
Nisan için Tüp bebek Anne adayları ..
•Nick •Merkez •Deneme •SAT • Son durum
Suigeneris17 /başkent hast. / 1.deneme / belirsiz
Osen /Ist. Tüp Bebek M. / 1.deneme /26.Mart
@sukedisi /Zeynep Kâmil /1.deneme /25Mart
angel-devil /Başkent Üniv. Hast. /1.deneme /30Mart
@echomare /Başkent Üniv. Hast. /22.Mart/ op günü yaklaşıyor
@kelebekk47 /Başkent Üniv. Hast. /2.deneme /adet günü belirsiz
@ferbe1 / bahçeci umut tüp bebek merkezi/ 2. deneme / 31Mart
@kirikolsaduramazdin /istanbul Florenz /2.deneme /8Mart/4Nisan
@atav melek /Medicana Çamlıca /31Mart
@princess01 /transfer 2Nisan
@betheone /izmir Smyrna art/ 1.deneme/ 11Nisan
@demir6133 /Trabzon Farabi/ 1.deneme /1Nisan
@Gulce27 /Başkent Üniv. Hastanesi /2.deneme /12Nisan
@ftmkrks /Ankara Gürkan Klinik/ 2.deneme /29.Mart
berceste_ / Novaart/3.deneme /9Mart
@zelibon /Reyap Hastanesi/ 1.deneme /29Mart
@hayat15/ Ankara HRS/ 3.deneme/ 26Mart
@ahha / Konya nova fertil/ 1pozitif 2.deneme /24Nisan
ayyy ben de bundan korkuorum... benim yarın pou ama ben zor tutuorum kendimi kusmamak için.. doktora da sölemiyom ki erteler transferi die... :))Kızlar, opudan sonra mide bulantısı yaşayan var mı? Ben cuma opu oldum. cumartesi gecesi başladı bulantı ve kusmalarım, hala devam ediyor. Onun dışında şimdilik başka şikayetim yok, ohss başlangıcı bu şekilde mi oluyor acaba
yanıt için tşk aradım ben başkenti bilgi amaçlı öğleden sonraydı açan olmadı, raporsuz ne kadar acaba, bir de hulusi hoca çok ilaç mı veriyor, 4000 tl tuttu diyenler var..Canim ben de baskenti oneririm, ben de en basindan beri oraya gidiyorum, 2 asilama, 1 ameliyat var hulusi beyde. Simdi de tupbebege basladik. Ben hulusi hocayi cok seviyorum cok guvendim en basindan beri. Hamile takibi yapmiyo ama hamile kalsam yine yalvar yakar hulusi hocaya giderim. Ama sen git aklindaki yerlerle gorus, hangidi icine sinerse oraya decam et. Doktoruna guvenmek cok onemli cunku. Asilamalarim tutmadi ama hic dusunmedim bile sunu yanlis yapti bunu yanlis yapti diye, olmayacagi varmis olmadi dedim. Tup bebekte de yine tutmazsa kismetten derim
Canim o benim asilamalarda olmustu, doktor normal olmasi demisti. Islem sirasinda hafif kanasa bile 3-4 gun sonra lekelenme olabilirmis. Ama tup bebekte farklidir belki
haklısın 1 yıl 3 aydır 2.çocuğu istiyoruz, Allah herkese nasip etsin inşallah bir kızım var çok şükür, haziranda öğrendim durumumu ama çok üstünde durmadım, aralık ayında amh çok düşük çıkınca birden alarm zilleri çaldı bende, ocak ayında takviyelere başladım, vücut hazır olmayınca da olmaz gibi geldi bana...şimdi hazırım ama nereye başlayacağım, nereye sabrım dayanır onun kaygısındayım... centrum da çok beklememiştim, hocanın o gün acelesi var erken çıkacak dediler, hemen aldılar beni, sonra bir aşağı bir yukarı gönderilip durdum, ama toplamda 1,5 saatte bitmişti işler...cnm rezerv azlığında vakit kaybetmemek lazım... öle çok erteleme.. Hakkımızda en hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alalım inş...
heyecandan mı oluyor? metpamid verir belki işlem öncesi...ayyy ben de bundan korkuorum... benim yarın pou ama ben zor tutuorum kendimi kusmamak için.. doktora da sölemiyom ki erteler transferi die... :))
Bugun buyuk ihtimal kan alir ve muayene eder sonrada ilaclarini verir sana sonrada baslatir bir sorun yoksa buyuk ihtimal hayirlisi cnmMerhaba kizlar
1 miyom ameliyati 1 asilama 1 rahim duzeltme operasyonu sonrasi 2 ay bekleme ve 5 ay dogal deneme sonucu bugun reglimin 3. Gunu dr a gidiyorum tup niyeti ile. Dr da tmm derse başlıycaz. Bugun ne yapilir? Kan testi falan ister mi ki? Ac gidiyorum ama sanirim saat biraz gecikti saat 12 ye dogru orda olacagiz.
Destek lazim destek :))
Merhaba kizlar
1 miyom ameliyati 1 asilama 1 rahim duzeltme operasyonu sonrasi 2 ay bekleme ve 5 ay dogal deneme sonucu bugun reglimin 3. Gunu dr a gidiyorum tup niyeti ile. Dr da tmm derse başlıycaz. Bugun ne yapilir? Kan testi falan ister mi ki? Ac gidiyorum ama sanirim saat biraz gecikti saat 12 ye dogru orda olacagiz.
Destek lazim destek :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?