Canım şimdi meleğini kucagina almışsındır ins fırsat bulunca mutlaka yaz..Maşallah subhanallah canım, sarılık yok düzenli de tuvaletini yapıyor diyorsun daha ne olsun :) Kesin sütün yetiyor demek ki emdikçe de çoğalacak. Darısı başıma valla bi anne daha ne ister ki :) Arada vakit buldukça yaz bize de. Hem sizden haber alalım, hem de tecrübelerini aktarırsın. Bu arada ben de birşey sorayım, sezeryan sonrası nasıl bir iç çamaşırı kullanmak gerekli? Dikişlerin üzerine gelmesin diye hamile kilodu giysem yine olur mu acaba? Onların belleri nerdeyse göğüs altında ya dikişe gelmez diye düşündüm ama sen ne tavsiye edersin?
Canım Allah analı babalı büyütsün inşallah bizde bugün 7 günlük olduk çok şükür ..hala meme alma ile ilgili problerimiz var bizede mama verin sarılık olmasın dendi ama benim bebeğim ilk günden meme almadı meme ucu yok silikon ucla verin dendi onuda almadı paşa sağlık ocağına kontrole gidince ebeylede urastik aldırmadı memeyi sütüm 3 günü anca geldi onunda etkisi büyük şimdi sagrak veriyorum bazende mama veriyorum sütüm gelince hafif almaya başladı gibi uc dört çekip bırakıyor ama pes etmiyoruz inş alicak Allahın izniyle senin hemen sütun gelmesi ve memeyi alması büyük şans..Şimdi dikişlerle ilgili problem yaşıyorum karnimda çok ödem varmış ameliyata doktor bebeğine çok zor ulaştı ödem ve yağ yüzünden ince bişey takıldı ödemi dışarı atsın diye hastanede fazla kaldik işe yaramadı evde dört gün acı çektim doğum sonrası ilthap olmus sızdı dikislerden şimdi tekrar açıldı dikisler sabah akşam pansuman gidiyoruz diri diri pansuman yapıyorlar dikislere gazlı bez koyuyorlar canlarını açısından ağlıyorum bu işlem bir hafta sürecek sinavimiz bitmemiş diyorum sadece bol sabır çekerek..Senil nasıl iyileşti mı vamim..
.
Canım Allah analı babalı büyütsün inşallah bizde bugün 7 günlük olduk çok şükür ..hala meme alma ile ilgili problerimiz var bizede mama verin sarılık olmasın dendi ama benim bebeğim ilk günden meme almadı meme ucu yok silikon ucla verin dendi onuda almadı paşa sağlık ocağına kontrole gidince ebeylede urastik aldırmadı memeyi sütüm 3 günü anca geldi onunda etkisi büyük şimdi sagrak veriyorum bazende mama veriyorum sütüm gelince hafif almaya başladı gibi uc dört çekip bırakıyor ama pes etmiyoruz inş alicak Allahın izniyle senin hemen sütun gelmesi ve memeyi alması büyük şans..Şimdi dikişlerle ilgili problem yaşıyorum karnimda çok ödem varmış ameliyata doktor bebeğine çok zor ulaştı ödem ve yağ yüzünden ince bişey takıldı ödemi dışarı atsın diye hastanede fazla kaldik işe yaramadı evde dört gün acı çektim doğum sonrası ilthap olmus sızdı dikislerden şimdi tekrar açıldı dikisler sabah akşam pansuman gidiyoruz diri diri pansuman yapıyorlar dikislere gazlı bez koyuyorlar canlarını açısından ağlıyorum bu işlem bir hafta sürecek sinavimiz bitmemiş diyorum sadece bol sabır çekerek..Senil nasıl iyileşti mı vamim..
.
.
.
Bende hastanede sonrası evde kendimi çok iyi hisetigim için bebegimlede ilgilenmeye başlamıştım hata yapmışım en güzeli doğum sonrası yatıp dinlenmek sadece emzirme için kalkmak..Hala akintim devam ediyor dikis yerlerinde bakalım inş iyi olucam bebegimlede kendim ilgilenen şimdi babane ve anane ilgileniyor..Cnm cok gecmis olsun kotu olmus ya simdi durumun nasil biz emzirmede sorun yasamadik dikis yerlerim agriyodu dun gittim doktora tekrar bakti sorun yok iyi gozukuyi dedi odem iltihap kanama yok dedi gulemiyorum bile dedim normaldir dedi 10 gune kadar ancak gecer rahat rahat gulersin dedi gerci erken ayaklandim iyiyim dedim hic biside yoktu 3 gundur agriyo annemde kiziyo nazar degdirdin kendine diyo ne bilim iyisem niye yatayim dedim ilk gunden beri pek yataga girmedim galiba nazar oldu bunada sukur diyorum
Canımm gözümüz aydın hepimizin, çok şükür ben de aldım bebeğimi kucağıma. 9 Ocak Pazartesi saat 13:48 de bebişimiz geldi dünyaya :) Şimdilik herşey yolunda ama sezaryan sonrası biraz zorlandım açıkçası. Yavaş yavaş benim sağlığım da düzeliyor. Çok emek verdik sabrettik ama sonunda rabbim bize de anne olmayı nasip etti. İçim resmen sevgi seli, daha sesimi duyunca deliye dönen ve beni isteyen bi yavrum var artık. Bu tarifi imkansız bir duyguymuş. Seviyorum sandığım herşey yeniden anlamlanıyor, sevginin ne demek olduğunu asıl şimdi evlat sevgisi ile anladım. Doğuma giderken de evladımı kucağıma alırken de hep dua ettim, nerde evlat dileyen varsa tez zamanda rabbim nasip etsin inş.derinn83 canım doğum yaptinmi ins sen ve bebisin iyisinizdir
Gozunuz aydın canım dünyanın en güzel duygusu evlat sevgisi onun kokusu beni benden götürüyor mest oluyorum aşığım ben oğluma..Canım sakin kendini yorma kendini iyi hisetsende kalkip iş yapma bebegini emzirmek için kalk ilk 10 gün mutlaka istrahat et bol bol..Kaç kilo doğdu prenses canim emziriyormusun...Canımm gözümüz aydın hepimizin, çok şükür ben de aldım bebeğimi kucağıma. 9 Ocak Pazartesi saat 13:48 de bebişimiz geldi dünyaya :) Şimdilik herşey yolunda ama sezaryan sonrası biraz zorlandım açıkçası. Yavaş yavaş benim sağlığım da düzeliyor. Çok emek verdik sabrettik ama sonunda rabbim bize de anne olmayı nasip etti. İçim resmen sevgi seli, daha sesimi duyunca deliye dönen ve beni isteyen bi yavrum var artık. Bu tarifi imkansız bir duyguymuş. Seviyorum sandığım herşey yeniden anlamlanıyor, sevginin ne demek olduğunu asıl şimdi evlat sevgisi ile anladım. Doğuma giderken de evladımı kucağıma alırken de hep dua ettim, nerde evlat dileyen varsa tez zamanda rabbim nasip etsin inş.
Hayat şu an tamamen bu küçük prensesin üzerine dönüyor :) o yüzden pek siteye giremiyorum. Ama inş kısa zamanda işleri yoluna koyar yine burdan birbirimize destek olup bebişlerimizi birlikte büyütürüz inş.
Canımm gözümüz aydın hepimizin, çok şükür ben de aldım bebeğimi kucağıma. 9 Ocak Pazartesi saat 13:48 de bebişimiz geldi dünyaya :) Şimdilik herşey yolunda ama sezaryan sonrası biraz zorlandım açıkçası. Yavaş yavaş benim sağlığım da düzeliyor. Çok emek verdik sabrettik ama sonunda rabbim bize de anne olmayı nasip etti. İçim resmen sevgi seli, daha sesimi duyunca deliye dönen ve beni isteyen bi yavrum var artık. Bu tarifi imkansız bir duyguymuş. Seviyorum sandığım herşey yeniden anlamlanıyor, sevginin ne demek olduğunu asıl şimdi evlat sevgisi ile anladım. Doğuma giderken de evladımı kucağıma alırken de hep dua ettim, nerde evlat dileyen varsa tez zamanda rabbim nasip etsin inş.
Hayat şu an tamamen bu küçük prensesin üzerine dönüyor :) o yüzden pek siteye giremiyorum. Ama inş kısa zamanda işleri yoluna koyar yine burdan birbirimize destek olup bebişlerimizi birlikte büyütürüz inş.
Gozunuz aydın canım dünyanın en güzel duygusu evlat sevgisi onun kokusu beni benden götürüyor mest oluyorum aşığım ben oğluma..Canım sakin kendini yorma kendini iyi hisetsende kalkip iş yapma bebegini emzirmek için kalk ilk 10 gün mutlaka istrahat et bol bol..Kaç kilo doğdu prenses canim emziriyormusun...
Sağolun kızlar, gün o kadar hızla ilerliyor ki ancak girebildim siteye :)Gozunuz aydin olsun cnm hayirli olsun cok guzel tarif etmissin gercekten bu ask baska harika bisi rabbim isteyen herkese nasip etsin bol bol dinlen hemen ayaklanma dedigin gibi kendimizi toparlayalim tekrar gireriz siteye kuzucuklarimizi birlikte buyuturuz:)
Sağolun kızlar, gün o kadar hızla ilerliyor ki ancak girebildim siteye :)
3.624 gram 53 cm doğdu kuzum, çok şükür herhangi bir sağlık sorunu olmadı. Doğumdan 48 saat sonra topuk kanı alındı, bir kısmı 19 Ocak'ta bir kısmı da 21 Ocak'ta sonuçlanacakmış. İnş tahlilleri de temiz çıkar. Dün işitme testi vardı iki kulağı da duyuyor çok şükür. Yalnızca sarılık sıkıntımız var, her bebek gibi bizimkide yenidoğan sarılığı oldu. Sürekli emziriyorum şimdilik değerler kontrol altında, umarım yükselmezde. Bir sonraki kontrolü 1 aylık olduğunda olacak. Kalça usg si ve aşıları yapılacak. Şimdilik bizde durumlar böyle :) Sizin bebişler nasıl?
Masallah cnm benim bebegimde 3.200 gram 49 cm dogdu sukur kilo kaybetmedi aksine kilo aldi 8 gunlukken tartindik en son 3.450 cok sukur bende bebegimde iyiyiz
Maşallah subhanallah yerim o prensesi benMasallah cnm benim bebegimde 3.200 gram 49 cm dogdu sukur kilo kaybetmedi aksine kilo aldi 8 gunlukken tartindik en son 3.4
Çok geçmiş olsun canım sariliktan bende çok.korkmustum olmadi cok.sukur inş olmaz aç bırakmamaya ozen gösteriyorum zaten paşam çok iştahlı açlığa hiç dayanamıyor mama yada meme olmasın kiyametler kopuyor..Canım bebisin ateşini olcuyormusun ben olctum 37.2 veya üç degsiyor sizde durumlar nasıl ev çok sıcak aslında ama ananemiz üşür diye sarıp sarmalıyor..Maşallah subhanallah yerim o prensesi ben
Normalde doğum kilosunun %10 kadarını verebiliyorlar, ödemlerini falan atıyorlar. Ama senin tontik vermeyi bırak birde üstüne kilo almış maşallah onaDemek ki senin sütün de yaramış daim olsun inş cnm.
Biz de sarılıkla uğraştık birkaç gün ama şükür atlattı. Sağ sağlim bi doğuralım da rahat edicez dedik ama sanırım anne olmak artık ömür boyu tetikte olmak demekmiş :))
Maşallah subhanallah yerim o prensesi ben
Normalde doğum kilosunun %10 kadarını verebiliyorlar, ödemlerini falan atıyorlar. Ama senin tontik vermeyi bırak birde üstüne kilo almış maşallah onaDemek ki senin sütün de yaramış daim olsun inş cnm.
Biz de sarılıkla uğraştık birkaç gün ama şükür atlattı. Sağ sağlim bi doğuralım da rahat edicez dedik ama sanırım anne olmak artık ömür boyu tetikte olmak demekmiş :))
Maşallah subhanallah yerim o prensesi ben
Çok geçmiş olsun canım sariliktan bende çok.korkmustum olmadi cok.sukur inş olmaz aç bırakmamaya ozen gösteriyorum zaten paşam çok iştahlı açlığa hiç dayanamıyor mama yada meme olmasın kiyametler kopuyor..Canım bebisin ateşini olcuyormusun ben olctum 37.2 veya üç degsiyor sizde durumlar nasıl ev çok sıcak aslında ama ananemiz üşür diye sarıp sarmalıyor..
Bizim bebiş genelde 36,8 derece oluyor. Alnından temassız ateş ölçer ile ölçüyorum. Nasıl bir aletle hangi bölgeden ölçtüğüne göre referans aralığı biraz değişiyor. Yenidoğanın 36,5 ile 37,5 arası ateş değeri normal kabul edilir canım. Ama en makbulü 37 leri pek geçirtmemek.Çok geçmiş olsun canım sariliktan bende çok.korkmustum olmadi cok.sukur inş olmaz aç bırakmamaya ozen gösteriyorum zaten paşam çok iştahlı açlığa hiç dayanamıyor mama yada meme olmasın kiyametler kopuyor..Canım bebisin ateşini olcuyormusun ben olctum 37.2 veya üç degsiyor sizde durumlar nasıl ev çok sıcak aslında ama ananemiz üşür diye sarıp sarmalıyor..
İlk bakışta bana benziyor şükürler olsun ki halalarına değil :)))Aynen cnm ya uyku hayatimdan cikti sanki yani bebegim guzelce uyuyoda yinede onu seyretmekten yatamiyorum telefon hafizamiz doldu foto video cekmekten ne guzel mimikleri var arada gulumsuyo Allahim diyorum bu ne guzel bi hediyedir sana hamdu senalar olsun cok sukur rabbim isteyen herkese nasip etsin bide en guzelide kizimin benim kopyam olmasi cok benziyo herkes gorur gormez senin kopyam diyolar gozunun rengini sadece babasindan almis cok sukur senin prenses kime benziyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?