nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Çatı muayenesi mi yaptı doktorun cnm? Genelde çatı muayenesi sonrası kanlı akıntı gelebiliyor. Çatı yapmadığı halde geldiyse gözün aydın diyim nişanın gelmiş :) Nişan geldikten sonra da fazla beklemiyor bebişler, eli kulağında senin bebişin de demek ki :)
Nişan sonrası sancın yoksa, suyun gelmediyse hastaneye gitmek şart değil ama mutlaka doktorunu bilgilendirmen gerekir. İnşallah bir avazda sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.
Bizim kızımız henüz kanala girmedi, bekleticek bizi biraz daha sanırım :) Sen de bize dua et canım, çok uzun uğraşlar verdik sonu güzel bitsin inş.

Aynen çok özliycez bu günleri tekmeleri bende bakamam koruyamam hisi var lohsa sendromuna erken girdim galiba..
O korku aslında ne kadar iyi bir anne olacağının işareti canım. Bebeğin için endişelenmem, onu düşünmen, onun için herşeyin en iyisini istemen ne kadar duyarlı bir anne olacağını gösterir. Bütün arkadaşlarım en tecrübesizleri bile aynı şeyi söylüyor "bebeğini kucağına aldığın an sanki kırk yıllık anne gibi sarıp sarmalayacaksın kuzunu".. Hatta kimselerin bakımını beğenmeyecek, güvenip bebeğini kimselere vermek bile istemeyeceksin merak etme :)) Biz anne olmadan önce de birçok anneden daha anneydik unutma.. Şimdi sadece o mis kokulu yavruna kavuşmana ne kadar az kaldığını düşünüp mutlu ol lütfen. Depresyona girersekte birlikte çıkarız evelallah yalnız olmadığını bil cnm :)

Amin cnm Allah razi olsun yazarim tabi antalyada oturuyorum cnm ben o yuzden kar goremiyoruz gunesli hava :)

Yok cnm cati muaynesi olmadim saglikla gelsin bebeklerimiz kasiklarim belim geceleri agriyo heralde yakij gibi benim dogum dualarim sizinle cnm

Canım yazdıkların ne kadar rahatlatan şeyler çok sağol hamileligimin başından beri neler paylaştık buralarda bebisler dogsada bakımı maması uykusu sohbet devam ederiz inş..

Cok şükür saglikla kavustuk pasama.darisi inşallah sizlere kızlar
Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun inşallah
Sen de kısa sürede toparlanırsın inş cnm, bol sütlü güzel günleriniz olsun :)
Doğum hikayeni ve tavsiyelerini bekliycez cnm. Bizim içinde öp kokla bebişini

gulneva77 canım topiğimizin ilk bebişi sağlıkla geldi çok şükür, darısı yarın sana inşallah
Nasılsın heyecan durumları nasıl :)

ferbe1 gözün aydın canım Allahım uzun ömürler versin derinn83 bizde yoldayız hastaneye gidiyoruz dua istiyorum herkesden canlar inş hepimiz sağlıcakla aliriz kucagimiza heycan ve korku bir arada uykusuz bir gece geçirdim inş minigini sağlıkla alırım kucagima..

Canıımm yüksek ihtimal sağlıkla bebeğini kucağına almışsındır. Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olur inşallah
Hamile kaldığımız ilk günden beri birlikteyiz, sanki kız kardeşim doğuma gitmiş gibi hissettim:) Dualarım seninle canım, bol sütlü günler sizi bekler :) İlk fırsatta güzel haberlerini bekliyoruz, kendini toparlayınca da Doğum hikayeni ve tavsiyelerini bekliyoruz :)

derinn83 canım çok sağol darısı başına olsun pasami kucağıma aldım çok şükür 2800 kg doğdu sari bir bebeğim oldu herkez bana benzetti bu arada sutum daha gelmedi alıştırmalar yapiyoruz emek için annelik çok güzel.bir duygu inş sende sağlıcakla alırsın meleğini.kucagina..

Yerim ben o sarışınııı inşallah benim kızda bana benzer yaaa :)
Sütü hiç stres yapma canım, ilk 3 gün zaten sadece damla damla kolostrum denen ön süt gelecek. Süt olsa da olmasa da emzir sen, şu an senin kokuna sevgine herşeyden çok ihtiyacı var.
Halaaa inanamıyorum onca uğraş emek senelerce didin ve sonunda hayalin gerçek olsun.. Ben dahil geride bebeğini bekleyen tüm annelerin darısı başına inş. Vakit buldukça az da olsa yaz burdan aklımız senle bebişinde. Allah'a emanet olun cnm benim.

Kizlar sali gunu bende dogum yaptim anca firsat buldum yazmaya normal dusunuyoduk olmadi pazartesi bebegimin kalp atislarinda dusus oldu doktorda bende endise ettik sali sabah alalim riske etmeyelim dedi megersem boynuna vucuduna kordon dolanmis sezeryan oldum sukur bebegimi sag salim kucagima aldim dunyalar tatlisi bi kizim oldu gayet saglikli bende toparlamaya calisiyorum iyiyim sukur bebege bakmak emzirmek onunla ilgilenmek en iyi agri kesici acayip bagliyiz birbirimize biraz uzaklassam agliyo yaninda durunca susuyo esim annemler sasiriyolar cok guzel bi duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin dogum yapanlar iyisiniz ins derinn83 sendende hayirli haberler bekliyoruz cnm sag salim kucagina alirsin ins bebegini gulneva77 cnm ayni gun anne olduk durumun nasil sutun geldimi sutum daha onceden geldigi icin sıkınti yasamadim ama sarilik olmasin diye mamada vermemi istediler yok dediysemde doktor vermem gerektigini soyledi gunde 3 kez felan mama veriyorum

Gözün aydın canımm Allah analı babalı büyütsün yavrunu Biz ne kadar normal doğum istesek de bebekler kendileri belirliyor birazda gelişlerini. Çok şükür ki kalp atışı zamanında farkedilmiş sağ sağlim kavuşmuşsun yavruna. Bizim bebeklerimiz riske atılacak bebekler değil..

Eğer sütün geldiyse bence mama verme canım. Zaten bebeklerin midesi şu an çok küçük, ilk 3 gün kiraz tanesi kadar mideleri var senin sütünle gayette güzel doyar. Sarılık dediğimiz şey bebeğin vücudundaki bilirubin maddesindeki fazlalık. Bunu da hızla vücuttan atması için bol bol süt içip idrara çıkması lazım. Anne sütünün içindeki herşey ona göre Allah tarafından ayarlı zaten. Hiç annesini emmeyip mama ile beslenmek zorunda kalan ama yine de sarılık olan bebekler var. En azından bi süre sadece anne sütü verip sarılığını takip edebilirsin, yükselme varsa o zaman mama takviyesi yaparsın. Mama ne kullanıyorsun bu arada? Aptamil Bebelac gibi mamalarda şeker var aklında olsun canım kullanma derim. Mümkünse keçi sütü bazlı Golden Goat, Töpfer gibi mamaları tavsiye ederim.

Ben de normal istiyordum ama doğuma dair hiçbir emare yok. Hala kanala girmemiş. Geçtiğimi 1 hafta içinde ben de bebekte hiç kilo almamışız. Plesantada hafiften yaşlanmalar başlamış. Suyu keyfi sağlığı yerinde yine de, doktoruma kalsa 41'e kadar bekler diyor. Ama işte tüp bebek olunca bunca emek uğraş sonra sırf ille de normal Doğum olsun diye bebeğimi içerde tutup zarar vermek istemiyorum. 9 Ocak Pazartesi'ye kadar kendi gelsin diye bekliycez. Gelmezse artık saat 13:00 de sezeryana giricem. 39+4 de olmuş olacak doğum. Gelişimi tamamlanmış çok şükür erken sezeryan olmamış gibi de olacak. Dua et bana da hayırlısı neyse o şekilde sağlıkla kavuşayım yavruma.

Allah razi olsun cnm hakkinda hayirlisi ins dualarim sizle ins sag salim alirsin bebegini kucagina dedigin gibi olmasa sezeryan olursun cnm bende mama taraftari hic degilim bayada direttim ebeye cocuk doktoru geldi oda israrla vermem gerektigini soyledi bi sut bi mama seklinde tmm dedim ama yinede uymuyorum daha cok sut vermeye calisiyorum bugun sadece bir kere verdim zaten kendide icmek ostemedi az bisi icti birakti aptamil almistik takip edecm simdilik iyi sukur sarilik yok idrarini diskisinida yapiyo sukur bi sorun gozukmuyo hamdolsun ims boyle devam eder darisi basina ins

Maşallah subhanallah canım, sarılık yok düzenli de tuvaletini yapıyor diyorsun daha ne olsun :) Kesin sütün yetiyor demek ki emdikçe de çoğalacak. Darısı başıma valla bi anne daha ne ister ki :) Arada vakit buldukça yaz bize de. Hem sizden haber alalım, hem de tecrübelerini aktarırsın. Bu arada ben de birşey sorayım, sezeryan sonrası nasıl bir iç çamaşırı kullanmak gerekli? Dikişlerin üzerine gelmesin diye hamile kilodu giysem yine olur mu acaba? Onların belleri nerdeyse göğüs altında ya dikişe gelmez diye düşündüm ama sen ne tavsiye edersin?

Cnm gerek yok bence hamile kuloduna ben normal her zaman kullandigimizdan giydim hasta bezi olarak bu orkid gibi olandan aldik gayette rahattim dikise gelmiyodu cunku asagida baya dikis cnm doktorun tecrubesi cok onemli sezeryanda ayni katta 4 doktor hastasiydik cogu sikayetciydi dogrulamiyoruz senin doktorun kim deyip duruyolardi aukur doktorum cok iyi ve isini iyi yapan bi doktordu cabuk toparlandim ayaklandim dik yuruyodum Rabbim nazarlardan koruaun sasiriyolardi agrilarim var tabi yok diyemem rahim toparlaniyo ve dikis agrisida oluyo ilaclarini duzenli kullan sutun gelirse memede birikmesine izin verme ben dun acile gitmek zorunda kaldim baktinki doldu sertlesti hic bekleme abse ve iltihap oluyomua ates yapiyomus sertlesince agri yapti evdeki pompa yetersuz kaldi gittik acile orda cikardilar dun geceyi kizimda bende rahat gecirdik ne durumdasin gittinmi tekrar doktora

Darısı başıma inşallah canım yaa umarım ben de kısa sürede toparlanırım. Bugüne kadar bekledik bebişi ama yine gelmedi. Saat 13:00 de artık sezaryen olacağım kesin. Hastanede pompa hizmeti veriyorlar ilk 2 gün oradakini kullanırız sanırım. Evde de kendi pompamı kullanıcam ama dediğin gibi ne derece etkili olacak kullanmadan bilemiyorum. Mastit olmasın diye sıcak-soğuk jel torbalarından da aldım düzenli uygulıycam inş faydasını görürüm. Elimden geldiğince hazırlığımı yaptım ama iş icraata gelince bakalım ben neler yaşıycam :)) Dua et canım hayırlısıyla ben de kuzuma kavuşayım.

Hayirli haberlerini bekliyorum cnm dualarim senle rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bunca zaman sabrettik sukur rabbim mukafatlandirdi bizi ben kendim icin oyle dusunuyorum sukur diyorum rabbim hediye vrdi mukafatlandirdi rabbim yar ve yardimcimiz olsun kuzucuklarimizi korusun tum kotuluklerden hastaliktan nazardan ins

Canım Allah analı babalı büyütsün inşallah bizde bugün 7 günlük olduk çok şükür ..hala meme alma ile ilgili problerimiz var bizede mama verin sarılık olmasın dendi ama benim bebeğim ilk günden meme almadı meme ucu yok silikon ucla verin dendi onuda almadı paşa sağlık ocağına kontrole gidince ebeylede urastik aldırmadı memeyi sütüm 3 günü anca geldi onunda etkisi büyük şimdi sagrak veriyorum bazende mama veriyorum sütüm gelince hafif almaya başladı gibi uc dört çekip bırakıyor ama pes etmiyoruz inş alicak Allahın izniyle senin hemen sütun gelmesi ve memeyi alması büyük şans..Şimdi dikişlerle ilgili problem yaşıyorum karnimda çok ödem varmış ameliyata doktor bebeğine çok zor ulaştı ödem ve yağ yüzünden ince bişey takıldı ödemi dışarı atsın diye hastanede fazla kaldik işe yaramadı evde dört gün acı çektim doğum sonrası ilthap olmus sızdı dikislerden şimdi tekrar açıldı dikisler sabah akşam pansuman gidiyoruz diri diri pansuman yapıyorlar dikislere gazlı bez koyuyorlar canlarını açısından ağlıyorum bu işlem bir hafta sürecek sinavimiz bitmemiş diyorum sadece bol sabır çekerek..Senil nasıl iyileşti mı vamim..
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…