Dün gittik kontrole canım herşey yolunda çok şükür. Gelişimi, yeri, suyu, baş aşağı pozisyonu hepsi normal bi sıkıntı yok 2 hafta sonra kontrole gel dedi. Nst ye sokmıycak mısınız dedim, bi sorunun sancın yok gerek yok dedi. Çok heves ediyorum bi bağlayın beni nolurr dedim tamam seni mi kırıcam dedi :))) Zorla kendimi nst ye bağlattım :) 2 kez 40 üzeri sancım çıktı ama düzenli değillerdi sorun yok dedi hemşire de doktor da.
Hazır çıkmışken yine bebişin eksiklerini biraz hallettik, Doğum fotoğrafçısını halletmiştim zaten bir tek oda süsleme işi kalmıştı. Organizasyoncu ile anlaştık onu da çıkarttım aradan. Ama dün çok yorulmuşum bu sabahtan öğlene kadar hiç hareket etmedi. Tam artık doktora gidicem derken uyandı premsesim çok şükür kıpır kıpır yine.
Kıyafetlerini kolilerden çıkarttım, fiyat etiketlerini kestim, bugün de yaka etiketlerini falan keserim. Yarın annem gelicek yıkayıp asıcaz inş. Geriye ütü işi kalıyor. Sonra da artık Doğuma kadar malak gibi kalkmadan yatmak istiyorum :) Sen de çok yorma kendini bak sonra bebişler hareket etmeyince panik oluyoruz stres daha kötü. Ev işleri olduğu kadar artık. Sen bebişin elbiseleri hallet yeterki.