• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

kızlar günaydın,bizimde kontrolumuz dündü.çok şükür hersey yolunda.paşam büyümeye devam ediyor:)bende çalışmaya devam ediyorum.vakit daraldıkça heyecan ve mutluluk artıyor.inşallah minik kuzuları sağ salim kucağımıza alacağımız o günler tam vaktinde gelir.)

kızlar günaydın,bizimde kontrolumuz dündü.çok şükür hersey yolunda.paşam büyümeye devam ediyor:)bende çalışmaya devam ediyorum.vakit daraldıkça heyecan ve mutluluk artıyor.inşallah minik kuzuları sağ salim kucağımıza alacağımız o günler tam vaktinde gelir.)

Ins cnm ins bizimde bi hafta sonra gecmiyo sanki gunler az kaldi dahada sabirsizlaniyorum midem cok kotu ya acayip yaniyo sizde durumlar nasil

Canım inş sağlıcakla aliriz melekkerimizi kucagimiza senin bebis donmusmu canim..

Ins cnm ins bizimde bi hafta sonra gecmiyo sanki gunler az kaldi dahada sabirsizlaniyorum midem cok kotu ya acayip yaniyo sizde durumlar nasil
cnm faydası olur mu bilmiyorum.cok sükür mide yanması problemim yok benim.bir fincan soğuk sütü 3 yudumda oturarak içmeyi tavsiye ediyorlar.aklınızda bulunsun.)

1. Dun umut tup bebek merkezinde muayene olduk.ben 36 esimde 39 yasinda. Bugun tahlillerin sonuclarini cem beye gosterdik.amh testim 2,59 cikti. Cem bey cok iyi dedi.cok sukur. Esimin sperm testi ise toplam sayi 500 bin, Ileri hareketli sıfır, Hareketlide %10 ( 50 bin ) cikti... cem bey % 50 sans verdi. Bunu % 60 lara cikarabilirmiyiz yani esim icin yapilabilecek birsey varmi diye uroloji doktor tansel beye görünmemizi soyledi..
    Ileri hareketli yok, hareketli ile saglikli embiryolar elde edilme ihtimali daha mi az...hic spermi olmayanin testisinde bulduklari bir sperm ile cocuk sahibi oluyorlar...bizim durumumuzu degerlendirebilecek tecrubeli arkadaslarin yorumlarini bekliyorum.tesekkur ederim

derinn83 derinn83 canım nasılsın bitimi taşınma işi bizde yavaş toparlaniyoruz hafta sonu bitcek işlerimiz inş Allahinda izniyle..bu arada bebisler 34hafta bitti doğuma az kaldı canlar heycan dorukta pazartesi kontrolum var minisim iyidir inş bu hafta fazla yorulduk işlerle...

derinn83 derinn83 canım nasılsın bitimi taşınma işi bizde yavaş toparlaniyoruz hafta sonu bitcek işlerimiz inş Allahinda izniyle..bu arada bebisler 34hafta bitti doğuma az kaldı canlar heycan dorukta pazartesi kontrolum var minisim iyidir inş bu hafta fazla yorulduk işlerle...
Taşındık çok şükür canım, yerleşmeyi de bitirdik sayılır. Ufak tefek ince işler kalmıştı annemle ablam bende şuan hallediyoruz hep birlikte :)

Bebişin mobilyaları da geldi ama boya kokusu çıkmadı henüz. Onu beklersem de geç kalıcam bende mecbur eşimin dolabında yer açtım, hafta içi hepsini yıkayıp ütüleyip babasının dolabına yerleştiricem :) Çantam hazır değil diye acayip huzursuzum biran evvel hazırlayalım dursunlar bi köşede. Takvim 40 gün kaldı diyor inanamıyorum halaaa sağlıkla kucağımıza da almak nasip olsun inş.

Pazartesi hayırlı haberlerini bekliyorum canım, salı da benim kontrolüm var hasret giderelim bebişlerle :))

gulneva77 gulneva77 canım nasıl geçti bugünkü kontrol?

Benimle arası 3 hafta olan bi akrabamız Cumartesi doğum yapmış, 38.haftanın içindeydi henüz, erken gelmiş bebiş. Beni de bi korku sardı 3 haftaya doğurursam diye :KK57: Bugün bebişin eşyalarını kolilerden çıkardım, daha etiketleri kesilecek yıkanacak ütülenecek çanta hazırlanacak. İşler bitmeden gelmez bebişler inş :işsiz:

gulneva77 gulneva77 canım nasıl geçti bugünkü kontrol?

Benimle arası 3 hafta olan bi akrabamız Cumartesi doğum yapmış, 38.haftanın içindeydi henüz, erken gelmiş bebiş. Beni de bi korku sardı 3 haftaya doğurursam diye :KK57: Bugün bebişin eşyalarını kolilerden çıkardım, daha etiketleri kesilecek yıkanacak ütülenecek çanta hazırlanacak. İşler bitmeden gelmez bebişler inş :işsiz:
Benden haberler iyi sayılır canım bebisim biraz az kilo almış artı suyuda normalin altındaymış bir ayda çok kilo aldım doymuyorum nedense doktorum çok kilo alman tek sebep dedi yediklerini azaltican son ayda olduğum için metabolizma yavaşladı çok dikkat et dedi nts girdim bisey çıkmadı cok sukur artık her hafta kontrolum var suyu azalmaya devam ederse erken alabiliriz dedi inş öyle bisey olmaz ama 36haftayi bekleriz inş..herşey yolunda giderse doğum tarihi verdi 3ocak sabah 7 hastanede olucam spinal anestezi olucakmışim bu arada..önce annemin hastalığı sonrada badana işi beni yapirati galiba kendime bakmadım stres bebeği mide etkiledi diye dusunuyorum canım..benden. Haberler bu kadar canım inş sende yarin guzel haberler verirsin..

Benden haberler iyi sayılır canım bebisim biraz az kilo almış artı suyuda normalin altındaymış bir ayda çok kilo aldım doymuyorum nedense doktorum çok kilo alman tek sebep dedi yediklerini azaltican son ayda olduğum için metabolizma yavaşladı çok dikkat et dedi nts girdim bisey çıkmadı cok sukur artık her hafta kontrolum var suyu azalmaya devam ederse erken alabiliriz dedi inş öyle bisey olmaz ama 36haftayi bekleriz inş..herşey yolunda giderse doğum tarihi verdi 3ocak sabah 7 hastanede olucam spinal anestezi olucakmışim bu arada..önce annemin hastalığı sonrada badana işi beni yapirati galiba kendime bakmadım stres bebeği mide etkiledi diye dusunuyorum canım..benden. Haberler bu kadar canım inş sende yarin guzel haberler verirsin..
Canım sakın sıkma canını, bebeklerimiz herşeyi hissediyor artık, sen üzülür streslenirsen o da strese girer. Gelişimi son zamanlarda öndeydi zaten, en fazla şuan haftasıyla uyumlu olmuştur. Doğunca sütünle Allah'ın izniyle kısa zamanda aldırırsın gereken kiloyu.

Ocak topiğinde de suyu az olan arkadaşlar var. Onları da doktorları yakın takibe aldı ama bu bebekte bi sıkıntı olduğu anlamına gelmiyor illa. Sağlıkla doğsunlar da varsın biraz erken gelsinler hasret çabuk biter diye düşün.

Canım sakın sıkma canını, bebeklerimiz herşeyi hissediyor artık, sen üzülür streslenirsen o da strese girer. Gelişimi son zamanlarda öndeydi zaten, en fazla şuan haftasıyla uyumlu olmuştur. Doğunca sütünle Allah'ın izniyle kısa zamanda aldırırsın gereken kiloyu.

Ocak topiğinde de suyu az olan arkadaşlar var. Onları da doktorları yakın takibe aldı ama bu bebekte bi sıkıntı olduğu anlamına gelmiyor illa. Sağlıkla doğsunlar da varsın biraz erken gelsinler hasret çabuk biter diye düşün.
Sagol iyi dileklerin için canim normalin biraz altı dedi suyu için korkulcak bir durum yokmuş yok bir hafta geri gelişimi dedi iki hafta önce bir hafta öndeydi şimdi 2300gr olmuş boy aynı dedi gecen iki hafta önce yoktu doktorum baska bir doktor muayene etmişti geçen kontrolün kilosu belirtilmemiş dedi doktorum..yüzük kuyruğuna geldik artık dikkat edicen dünya yansa umrumda olmiycak burda kimsem yok herşeyi kendim yaptım temizlik filan bende hazırlıklara yeni başladım bebek için bu akşam etiketleri kestim yarın yikancak sonra yavaş ütü yaparım çantamı hazirlarim Allahinda izniyle inş..

Sagol iyi dileklerin için canim normalin biraz altı dedi suyu için korkulcak bir durum yokmuş yok bir hafta geri gelişimi dedi iki hafta önce bir hafta öndeydi şimdi 2300gr olmuş boy aynı dedi gecen iki hafta önce yoktu doktorum baska bir doktor muayene etmişti geçen kontrolün kilosu belirtilmemiş dedi doktorum..yüzük kuyruğuna geldik artık dikkat edicen dünya yansa umrumda olmiycak burda kimsem yok herşeyi kendim yaptım temizlik filan bende hazırlıklara yeni başladım bebek için bu akşam etiketleri kestim yarın yikancak sonra yavaş ütü yaparım çantamı hazirlarim Allahinda izniyle inş..
Doktorun korkulacak birşey yok demiş bak Allah'ın izniyle sona yaklaştık sağ sağlim kucağımıza da alıcaz inş. Gebeliğinin başından beri seni takip ediyor sonuçta, ne gerekiyorsa önlemini alıp ona göre hareket edecektir.

Tek başına zor oluyordur tabi Allah yardımcın olsun canım. Keşke biraz yakın otursaydık birbirimize, birgün senin bebişinkileri birgün benim bebişinkileri yıkardık :)

Kizlar Günaydın. Oglusumun dogum tarihini 2 0cak belirledik.yaramazlik yapip erken gelmesse tabi;) doktorum keyfi yerinde hersey yolunda diyor.dogum oncesi izne çıktim bende.hyrlisyla pasamizi bekliyoruz artik.

Doktorun korkulacak birşey yok demiş bak Allah'ın izniyle sona yaklaştık sağ sağlim kucağımıza da alıcaz inş. Gebeliğinin başından beri seni takip ediyor sonuçta, ne gerekiyorsa önlemini alıp ona göre hareket edecektir.

Tek başına zor oluyordur tabi Allah yardımcın olsun canım. Keşke biraz yakın otursaydık birbirimize, birgün senin bebişinkileri birgün benim bebişinkileri yıkardık :)
canım ya yakın olsak yardım ederdik birbirimize dusunmen bile yeterli sağol canım..bugün biraz dAha iyiym çok.sukur yediğime dikkat ediyorum havuç suyu içmeye başladım vitamin su olsun pasama inş..sen kontrolün ne zaman gitinmi canım..

Kizlar Günaydın. Oglusumun dogum tarihini 2 0cak belirledik.yaramazlik yapip erken gelmesse tabi:KK66: doktorum keyfi yerinde hersey yolunda diyor.dogum oncesi izne çıktim bende.hyrlisyla pasamizi bekliyoruz artik.
Maşallah oluşuna bizimde 3 ocak doğum inş canım sen bizden bir hafta ondesin az kaldı gün saymaya başladık ne güzel..senin paşa kaç kilo boyu gelişimi nasıl..

UOTE="gulneva77, post: 49169189, member: 470797"]Maşallah oluşuna bizimde 3 ocak doğum inş canım sen bizden bir hafta ondesin az kaldı gün saymaya başladık ne güzel..senin paşa kaç kilo boyu gelişimi nasıl..[/QUOTE]
Cgecen hafta 2750 gr.50 cm civariydi.persembe kontrolum var.bakalim ne kadar büyümüş pasam.onlarn buyuudugunu izlemek cok keyifli.sukurler olsun.

Kizlar bu arada sizi takip etmeye calisiyorum.nisan ekibinden bikac kisi kaldik cunku.sizlerden de güzel haberler geldikce pasamla daha mutlu oluyrz.insalh hep güzel habrler verelim birbirimize; )

Back