Canım bende aynı durumdayım canım hiç bisey çekmiyor zorla yemek iyiyorum bebeğim için bu aralar acayip midemde baskı hissediyorum sanki oraya taş oturmuş yutarken ağrılarim oluyor en zor döneme girdik diye dusunuyorum canın istemesede yemen gerek canın az ve sık yemek biraz daha sabır her şey onların sağlığı için..teşekkür ederim cnm,not ediyorum hep bunları:)
Canım 31 haftalık olduk çok sukur heyecan ve stres herşey bir arada..midemde baskı hisediyormusun canim benim acayip midemde şişkinlik var asagida yazdım şikayetlerini son 8hafta zor gecicek galiba birde benim boy çok kısa 1.60 boyum o yüzden mi bebek daski yapıyor mideye kafamda deli sorular..Bebek kalsiyum depoluyor şu sıralar. En çokta süt ve süt ürünlerinde var, bol tüketmek gerek. Demir zaten olmazsa olmazlardan. Ayrıca iyi beslenemezsen bebek tüm depolarını sömürerek kendi ihtiyacını görür ama bu sefer senin depolar boşaldığı için çok zorlanırsın. Doğumdan sonra emzirme döneminde de depolarının dolu olması lazım.
Benim ilk 4 ay çok zor geçti diye midir nedir Allah yüzüme baktı herhalde şimdilik gayet iyi gidiyor canım. Sadece gebeliğimin başından beri gece yatarken çift yastıkla yatıyorum adeta oturarak uyuyorum. Mide yanması, ağrı, reflü falan yokta mide kapakçığım tam kapanmadığı için düz yatarsam bütün yediklerim geri geliyor. Bende dik yatmakta buldum çözümü.Canım 31 haftalık olduk çok sukur heyecan ve stres herşey bir arada..midemde baskı hisediyormusun canim benim acayip midemde şişkinlik var asagida yazdım şikayetlerini son 8hafta zor gecicek galiba birde benim boy çok kısa 1.60 boyum o yüzden mi bebek daski yapıyor mideye kafamda deli sorular..
haklıısn cnm yemek lazım ama işte.elimden geldiği kadar zorlamaya çalışıcam kendimi.ben zaten 8-5 çalışıyorum kurumdayım.artık ara öğünlerdende sıkılır oldum.geceleri uyuyamıyorum.gündüzleri de zombi gibi dolanıyorum iş yerinde.sayılı günler kaldı hayırlısıyla.az daha elimizden gelenin fazlasını yapmaya devam edicez.Canım bende aynı durumdayım canım hiç bisey çekmiyor zorla yemek iyiyorum bebeğim için bu aralar acayip midemde baskı hissediyorum sanki oraya taş oturmuş yutarken ağrılarim oluyor en zor döneme girdik diye dusunuyorum canın istemesede yemen gerek canın az ve sık yemek biraz daha sabır her şey onların sağlığı için..
Maşallah prensese topikteki butun bebisler nazlı yüz gostermiyorlar ikimizin bebislerimizin kilosuda aynıydı benimde 10gun önce kontrolum vardi..pazartesi bizde gidicez bakalım kaç olmuş bizim pasa..bence kilo gayet iyi doktor ne dedi canim..Kizlar Allah yardimciniz olsun ayni sıkınti bendede var mide yanmasi felan baski soda iciyorum azda olsa rahatliyorum birde sadece soluma yatabiliyorum oylede uyusuyorum kizim geceleri hic yatirmiyo sagima yatsam acayip vuruyo elleri ve ayaklari sag tarafimdaymis gecen kontrolde ters demistim ya cok sukur duzelmis bugun kontrolum vardi cok sukur durumu iyi ama bu sefer benim kizimda nazlilik yapti yuzunu bir turlu gostermedi elleriyle kapatmisti yuzunu yerim o elleri ne yaptiysak cekmedi ellerini 15 dk arayla iki sefer baktik banamisin demedi sabahta babasi utanmiyo bizim kiz her tarafini gosteriyo demisti duydu galiba bize ders verir gibi kapadi kendini :) boyu 39 cm kilo 1.592 dedi iyi dedi bilemedim kilosu azmi acaba ya herseyide yiyorum sukur normalmidir sizce en son 12 gun once gitmistim 38 cm boy 1.300 lerseydi kilosu
Maşallah prensese topikteki butun bebisler nazlı yüz gostermiyorlar ikimizin bebislerimizin kilosuda aynıydı benimde 10gun önce kontrolum vardi..pazartesi bizde gidicez bakalım kaç olmuş bizim pasa..bence kilo gayet iyi doktor ne dedi canim..
Güzel haberlerine çok sevindim canım sağlıkla büyüsün içerde bebiş. Boyu da kilosu da gayet iyi hatta imza kısmında yazana bakarsan önde bile kilosu :) Zaten kullandıkları alet o kadar hassas ki ufacık bi oynatsa değerler acayip farkediyor. Doktor herşey yolunda dediği sürece çok takılmamaya çalışıyorum ben ultrason değerlerine.Kizlar Allah yardimciniz olsun ayni sıkınti bendede var mide yanmasi felan baski soda iciyorum azda olsa rahatliyorum birde sadece soluma yatabiliyorum oylede uyusuyorum kizim geceleri hic yatirmiyo sagima yatsam acayip vuruyo elleri ve ayaklari sag tarafimdaymis gecen kontrolde ters demistim ya cok sukur duzelmis bugun kontrolum vardi cok sukur durumu iyi ama bu sefer benim kizimda nazlilik yapti yuzunu bir turlu gostermedi elleriyle kapatmisti yuzunu yerim o elleri ne yaptiysak cekmedi ellerini 15 dk arayla iki sefer baktik banamisin demedi sabahta babasi utanmiyo bizim kiz her tarafini gosteriyo demisti duydu galiba bize ders verir gibi kapadi kendini :) boyu 39 cm kilo 1.592 dedi iyi dedi bilemedim kilosu azmi acaba ya herseyide yiyorum sukur normalmidir sizce en son 12 gun once gitmistim 38 cm boy 1.300 lerseydi kilosu
Canım bebeye dahaa çok kilo aldıran şeyler bol protein, kaşar, peynir,yogurt,yumurta,sut,badem, ceviz ,fındık günde bir sade soda...kızlar günaydın,sezeryan doğum planladığımızdan bahsetmiştim daha önce.böyle olunca 38 bittiğinde yada 39. hafta içerisinde doğum gerçekleşiyor diye biliyorum.boyle düşününce de oğluşumun daha hızlı kilo alması gerektiğini düşünüyorum.zaman da git gide azalıyor.bu nedenle bebeğe daha hızlı kilo aldıran besinler nelerdir.ne dersiniz,ne tavsiye edersiniz?
teskkrler cnm:)Canım bebeye dahaa çok kilo aldıran şeyler bol protein, kaşar, peynir,yogurt,yumurta,sut,badem, ceviz ,fındık günde bir sade soda...
Canım giremedim birkaç gündür siteye, yeni gördüm mesajını. Gözün aydın paşa yine güldürdü yüzümüzü :) kilosu boyu ne kadar olmuş?Kızlar bugün kontrolum vardı herşey yolunda çok sukur minisim dönmemiş daha kafa yukarda popo solda ayaklar kasiklarimda yan gelip yatıyordu keyfi yerindeydi çok sukur..gelisimide bir hafta önde gidiyor buyumus pasam..canlar ya mide şikayetim devam ediyor yediklerim ağzımda reyni cineme tableti ssodaya ramen midem.kavruluyor sanki gece uyku uyayamiyorum bebisim şimdiden annesini uykusuzluğa alıştırıyor...herşeye ramen şikayet etmiyorum buda gecicek inş sağlıklı dogsunlar yeterki..
İkisinin görevi farklı bence canım.kızlar günaydın,göğüs kalkanı aldım.merak ettiğim şey ise göğüs kalkanı kullanınca göğüs pedine gerek kalmıyor mu acaba.
çok.sukur canım aman iyi olsunlar az kaldı biraz daha sabır etsinler..boy41cm kilo 1700olmus 1 hafta önden gidiyormus kocaman bebek oldular bu haftalara geldik çok sukur..iki hafta yok doktorum dış ülkeye gidecekmiş ama watshap yaz önemli bisey olursa dedi iki hafta sonra seni arkadaşıma yonlendircem o kontrol etsin şeker olduğu için riske atmaya dedi..mide sikayetlerimi söyledim canı. Normal bebek yukarda artık dedi reni cineme tableti ile idare ediyoruz günde istediğin kadar alabilirsin dedi..bebek donnemsi bizim için çok önemli değil sezeryan olduğu için dedi ve donmesi için erkenmis daha..sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor senin kontrolün ne zaman canım..Canım giremedim birkaç gündür siteye, yeni gördüm mesajını. Gözün aydın paşa yine güldürdü yüzümüzü :) kilosu boyu ne kadar olmuş?
Benim de 30.haftaki kontrolde başı aşağı dönmüştü. Ama doktor henüz yeri var döner durur bebekler, bi bakarsın bi sonraki kontrolde yine yukarı dönmüş, önemli olan 36.haftalar gibi duruşu dedi. Daha vakit var yani seninki de döner inş canım. Mide yanmalarını söyledin mi doktora?
Oyy oyyy kırkbir kere maşallahçok.sukur canım aman iyi olsunlar az kaldı biraz daha sabır etsinler..boy41cm kilo 1700olmus 1 hafta önden gidiyormus kocaman bebek oldular bu haftalara geldik çok sukur..iki hafta yok doktorum dış ülkeye gidecekmiş ama watshap yaz önemli bisey olursa dedi iki hafta sonra seni arkadaşıma yonlendircem o kontrol etsin şeker olduğu için riske atmaya dedi..mide sikayetlerimi söyledim canı. Normal bebek yukarda artık dedi reni cineme tableti ile idare ediyoruz günde istediğin kadar alabilirsin dedi..bebek donnemsi bizim için çok önemli değil sezeryan olduğu için dedi ve donmesi için erkenmis daha..sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor senin kontrolün ne zaman canım..
Sanci yoksa bağlamaz diye dusunuyorum canım Bazılarının sancisi erken başlıyor...bebeğin hareketleri çok onemliymis bu haftalarda saatlerce hareket etmese veya azalırsa mutlaka gel dedi doktorum Allah korusun bisey olursa bir gunde olmazmis once hareketler azalırmis..Oyy oyyy kırkbir kere maşallahbu haftalarda depar attılar, kimle konuşsam önden gidiyor bebişler :) Benim de bir sonraki kontrolüm haftaya perşembe kısmetse. Nst ye girer miyiz acaba? doktor birşey demedi ama çoğu doktor 32.hafta başlıyormuş nst ye.
Allah korusun, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik artık. Hayırlısıyla doğduklarını da görücez inş. Dikkatli olmakta fayda var tabi, hareketlerini mutlaka takip etmek gerek.Sanci yoksa bağlamaz diye dusunuyorum canım Bazılarının sancisi erken başlıyor...bebeğin hareketleri çok onemliymis bu haftalarda saatlerce hareket etmese veya azalırsa mutlaka gel dedi doktorum Allah korusun bisey olursa bir gunde olmazmis once hareketler azalırmis..
Allahin izniyle saglucakla kucagimiza alicaz inş canım yer daraldikca bende hareketler azalıyor uyuduğunu uyandığını hissedebiliyorum iki saate bir mutlaka hareket ediyor yukarda hissediyorum tekmelerinide genelde..Allah korusun, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik artık. Hayırlısıyla doğduklarını da görücez inş. Dikkatli olmakta fayda var tabi, hareketlerini mutlaka takip etmek gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?